Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 68
- chevron_right
Man uz skati ratus neskatīja un bogatieri utt ri.Vesti redzeja,ka salona.Trāpīju uz lukturu inspektoru. Nekādas led uz skati ārpus salona.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
a ja lukturi stav no rupnicas Led? man Kinewi lukturi kopa ar pagriezenu viena gabala!
ko man islegt vinju ara lai vinjw nedeg tip?
viewtopic.php?f=18&t=2190
ja no rūpnīcas, kur problēma var būt skatē..bergbmw318 rakstīja:a ja lukturi stav no rupnicas Led? man Kinewi lukturi kopa ar pagriezenu viena gabala!
ar tadiem Lukruriem es iziewu TA?
Un ja ir iekwa tas Diode lukturi ?
Atzimeta ar sarkanu apli!
Un ja ir iekwa tas Diode lukturi ?
Atzimeta ar sarkanu apli!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
viewtopic.php?f=18&t=2190
iziesi... kādreiz bija arī tādas lampas, nekādu problēmu nebija...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Palasīju uz atpakaļu, ka citiem atkārtotā pārbaudē liek pa jaunu klāt vēl divniekus. Pilnīgas muļķības. Ja ir zinošs inspektors, tad viņš tikai norādīs uz bojājumu, bet neatzīmēs to pat ar 1. Šodien pieredzēju to.
Jautājums tāds ko nozimē slimības lapā- Bīstams izvirzijums kur dabuju 2vnieku vai tas varetu but airbag lampina kas spid sture? Pats TA negaju, gaja bralis un nesadziredeja pa ko tas un tadel tagat domaju ko labot prieks TA.
nē, par air bag lampu neko nesaka...
bistami izvirzijumi ir kronsteini no spoileriem un citiem neatbilstosiem agregatiem uz auto virzbuves no arpuses...
bistami izvirzijumi ir kronsteini no spoileriem un citiem neatbilstosiem agregatiem uz auto virzbuves no arpuses...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
itka nekadi citi nevaretu but, jo bija spoleris, bet to nonemu un vinu nospakteleju un nokrasoju, nezinu par ko tas bistams izvirzijums, vienigi man ta reste truka, jo nozaga pa nakti bet ta jau tagat vieta ir :( nezinu ko tagat taisit pierkas TA par to bistamu izvrzijumu :(
Labāk pārjautā viņiem, ko tieši viņi tur ir saskatījuši. Man ar gāzes iekārtu vienreiz kaut kādu huiņu uzlika, it kā izlaboju, izrādījās, še bija domājuši ko citu. Viens teikums, divas nozīmes.
Labi paldies par padomu, jauzprasa bus,jo neko neuzskatu ka mana e36 butu kads bistams izvirzijums
Tas laikam tiešām atkarīgs no inspektora, jo ir zināmi gadījumi draugiem, kad atkārtotā apskatē atrod kādu jaunu problēmu un ieliek 2.RF_ rakstīja:Palasīju uz atpakaļu, ka citiem atkārtotā pārbaudē liek pa jaunu klāt vēl divniekus. Pilnīgas muļķības. Ja ir zinošs inspektors, tad viņš tikai norādīs uz bojājumu, bet neatzīmēs to pat ar 1. Šodien pieredzēju to.
Nu tas bija pusmūža vīrelis. Par jaunajiem gurķīšiem mehiem es nešaubos, ka iekrāmēs pat aiz nezināšanas 3
Man bistams izvirzijums bija tas, ka nebija viena reste, jo pa nakti nozaga
Smejaties vai raudat, bet man atkārtotajā pārbaudē ielika 3 par riepām kuras pirms nedēļas citā stacijā vēl bija labas. Lieki piebilst, ka riepu stāvoklis tajā intervālā bija mainījies tik cik pa pilsētu civilizēti braucot, lūk tā ir škrobe, ņemot vērā ka vis spārējais bija novērsts, bet vismaz tagad ir PamatpārbaudeRF_ rakstīja:Nu tas bija pusmūža vīrelis. Par jaunajiem gurķīšiem mehiem es nešaubos, ka iekrāmēs pat aiz nezināšanas 3
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Atbraucu uz lauku ģerevņu ciemos. Gandrīz visām mašīnām ir īsie numuri 3 un 2 ciparu. Miljonāri tie cilvēki noteikti nav, jo tie numuri stāv uz veciem audi, pasatiem un otrajiem golfiem pa lielam. Tiešām mazajos CSDD var tādus numurus izņemt rindas secībā ?
Ha haa un vēl redzēju 3 fūres braucot rindā ar numuriem 666.
Ha haa un vēl redzēju 3 fūres braucot rindā ar numuriem 666.
Vai var iziet TA bez miglas lukturiem bamperī, bet ja, protams, kā e36 ir paredzēts, lai tie būtu?
BMW Motorsport International
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …