MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30
- chevron_right
Redzu jaunas telpas Super, ka viss izdevies!
Ir, ir jaunas telpas.
jā, un kādu!
Pēc tam, kad būšu buferus nokrāsojisNixon rakstīja:Kad motoru liksi?
Hibrīdu no Priuserda rakstīja:jā, un kādu!
tikai pamēģini tādu neielikt!
Beidzot sanāca pie grīdas nedaudz pieķerties... Divas vietas savārītas, palikusi smagākā daļa - arka ar slieksni... Sarūsējušu grīdu visi ir redzējuši, tāpēc bildes no procesa nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gruutakais sados darbos ir savakties un iesakt procesu, parejais jau notiek pats pa sevi
es ar sodien atvedu metinamo uz savu garazu, bet nevareju sanjemties, ganjau riit
es ar sodien atvedu metinamo uz savu garazu, bet nevareju sanjemties, ganjau riit
...
Feini...malacis...lai veicas darbinjos..
Jo negribeejaas ticeet,ka metiisi malaa sho bavaarieti
kapec man ir tada sajuta ka ta bilde ir uznemta ieks "atlas"marux rakstīja:Šodien pēc 3 nedēļu klusēšanas piešķīlu bubuli... Nedaudz pajaucu salonu un secināju, ka man ir fāāāking laba bundža (vismaz priekš 21 gada vecas tarataikas) un it kā sapuvušās vietas ir visai elementāri labojamas. Īsāk sakot - auto naglās neiet, bet gaida pavasari, kas viņam atnesīs jaunu slieksni, arku, ielāpu grīdā, TA un OCTA. Ziemas ielas iztiks bez manas lagūnas klātbūtnes...
coupe 2.8
Tā ir gan. Man vēl papildus ir tāda problēma, ka pie sava auto tieku labi ja vienu dienu mēnesī :marux_aizņemtais:Armando rakstīja:gruutakais sados darbos ir savakties un iesakt procesu, parejais jau notiek pats pa sevi
Man vnk roka neceļas šo auto norakstīt vai pārdotORHIDEJA100 rakstīja:Feini...malacis...lai veicas darbinjos..
Tev ir ellīgi laba intuīcija... Esi pazīstams ar šo kantori?Martinez rakstīja: kapec man ir tada sajuta ka ta bilde ir uznemta ieks "atlas"
Tur strada mans klasesbiedrs un tur pavadita ne viena vien stunda. Atceros tur pats labakais bij kafijas aparats uz siceni
coupe 2.8
marux, kad būs kādas izvirtibas?
Bljac ar nepacietibu gaidu naakamaas perversijas
Johaidī, nebiju pamanījis šo jautājumu... Izvirtības nebūs, jo nav enerģijas kam tādam pagaidām. Auto vienkārši tiek lietots Pa ziemu bija ideja par Woodija tēmu, bet tā arī neatradu materiālu, kas neizskatītos pēc virtuves skapīša...RENIO rakstīja:marux, kad būs kādas izvirtibas?
Nu, vienīgais, ko varu teikt - labs nāk ar gaidīšanu.lachupuika rakstīja:Bljac ar nepacietibu gaidu naakamaas perversijas
tad gaaidām
marux iedo mums kadu uzskatamaku piemeru par sava auto sibriza stavokli/pielietojum. savadak pazudis mums te esi
...
Speciāli Armando - Izskatāmies šādi, vizināmies pa ielām ar 6 skatē iegūtajiem divniekiem
Visādi citādi auto tiek vnk lietots - no mēneša sākuma noskrieti jau 1,3 tūkstoši kilometru pa Latvijas ārēm. Dabūšu jaunu TA, tad arī sākšu kaut ko domāt par vizuāli tehniskām perversijām...
Šodienas varoņdarbs - izmazgāts salons. Tagad varu baltās ūziņās vizināties
Un pagaidām pēdējā izvirtība - jauns ātrumkloķa uzgalis. Klasiski melna samta izpildījumā, lai salonā valdītu elementu savstarpējā harmonija...
Pirms 6 gadiem šis kloķītis ieradās pie manis šāds :
Visādi citādi auto tiek vnk lietots - no mēneša sākuma noskrieti jau 1,3 tūkstoši kilometru pa Latvijas ārēm. Dabūšu jaunu TA, tad arī sākšu kaut ko domāt par vizuāli tehniskām perversijām...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
perverss tas ātrumpārslēga gals ir
MARUX, ieliec priekšā elektro logus, tie airi traucē skaņas sistēmai!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30