Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 292
- chevron_right
Kā jau teicu Labs darbs, kas padarīts.
Nu jā, otreiz jau tas viss būtu vienkārši, bet pačakarēties ir ko.
klau, tos blokus tachu jaliek arpus lampas, man vismaz taa veikalaa teica, ka tad vinji ilgak kalpo (sakars ar uzsilshanu?)uteo rakstīja:Beidzot ielikti eņģeļi. Bija maza ķēpa - netīšām viens stikliņš sasitās, bet kopumā viss gāja gludi.
P.S. eņģeļu bloki smuki tika ielikti lampā iekšā un vadi arī tika izvilkti caur iekšpusi, tā, ka motortelpā nekas neliecina par eņģeļu klātbūtni
[mg]http://www.bildites.lv/images/6wcauj9ap0hmfks4sjz.jpg[/mg]
lai gan piekritu, ka smukak, ka vadi nomasketi...
Es nez, teica, ka itkā neuzsilst tik traki, bet nu skatīsies, ja tikai bloki aizies pa pieskari, tad pofig
Es jau laikam otro gadu maucu ar blokiem lukturos - viss strādā :)
Pa pirmo nebija vismaz jāvīlē vēl pāris caurumi plastmasā.
P.S. pēc lukturu jaukšanas, sākuši svīst tgd varbūt tas tāpēc, ka neesmu uzlicis virsū tās metāla skavas?
P.S. pēc lukturu jaukšanas, sākuši svīst tgd varbūt tas tāpēc, ka neesmu uzlicis virsū tās metāla skavas?
Uzliktas aizm. FK regulējamās atsperes Beidzot aizmugure ir izlīdzinājusies
Pagaidām..
Vakar BEIDZOT nomazgāts auto no putnu kakām, lauku putekļiem, zāles, un visādiem citiem netīrumiem. Izsūkts un satīrīts salons. Saprasts tas ka auto BŪS jāpārkrāso. Cerams ka tas arī izdosies kaut kad.
Ā, un beidzot aizmugurējā abšivka nomainīta pret tādu, kurai vidus turās iekšā. Pagaidām. Paldiesm dogMa'm, protams.
Vakar BEIDZOT nomazgāts auto no putnu kakām, lauku putekļiem, zāles, un visādiem citiem netīrumiem. Izsūkts un satīrīts salons. Saprasts tas ka auto BŪS jāpārkrāso. Cerams ka tas arī izdosies kaut kad.
Ā, un beidzot aizmugurējā abšivka nomainīta pret tādu, kurai vidus turās iekšā. Pagaidām. Paldiesm dogMa'm, protams.
Mums visiem ir tāds slēptais sapnis kkad pārkrāsot savu auto
Tam es ticu..
sametināja man bērītim visu apakšu,chill
Cik Tev tas joks izmaksāja un kā ar paklāja izņemšanu?
P.S. nomazgāts un izpucēts savam salons.
P.S. nomazgāts un izpucēts savam salons.
Virs 100ls,par paklajiem nezinu
Aizdzini, atdevi un pēc tam atbrauci pakaļ?
Cik caurumu bija?
Cik caurumu bija?
ja,atstāju uz diennakti servisam "oranžgaraž",netalu no vef tilta,un nakamajā dienā savācu!
nu kādi 7laikam,sīkumos neiedziļināsimies
nu kādi 7laikam,sīkumos neiedziļināsimies
Tad jau laikam pie zināmiem cilvēki dzini, ja pats nevēroji kā tiek viss tur sametināts :)
nu tā varētu teikt,bet nu serviss labs :)
Tikko izņemts auto no metinātāja.
Šodienas izdarītie darbi:
* uzlikta jauna truba pilnā garumā;
* uzlikts pa vidu jauns trokšana slāpētājs, kas tieši samazina augstās skaņas;
* beidzot atpakaļ uzlikt "sporta bundulis"
Atkal auto ieguvis dobjāku skaņu a to pusgadu tika nobraukāts ar aizmugurē oriģinālo bunduli un bija pilnīgs klusums salonā.
un beidzot nav tiks skaļš kā bija iepriekš.
Šodienas izdarītie darbi:
* uzlikta jauna truba pilnā garumā;
* uzlikts pa vidu jauns trokšana slāpētājs, kas tieši samazina augstās skaņas;
* beidzot atpakaļ uzlikt "sporta bundulis"
Atkal auto ieguvis dobjāku skaņu a to pusgadu tika nobraukāts ar aizmugurē oriģinālo bunduli un bija pilnīgs klusums salonā.
un beidzot nav tiks skaļš kā bija iepriekš.
nomainīts dzinēja ventilators
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …