Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right
Mani personīgi ir apturējuši. Domāja ka esmu aizdzinis e30
gudri dirst nav malku cirst
Šajā gadījumā tā nav apdzīšana, bet apsteigšana. Un ja nemaldos, apdzīvotā vietā apsteigt pa labo pusi nav aizliegts.ElvijsR rakstīja:Te reāli var. 2vas joslas vienā virzienā. Atļautais 70km/h. Apdzenam mës pa kuru pusi? Apdzenam kā? Čūskiņā ķipa ir pareizi? un tur nebij pat 80km/h tam XThe_snoge rakstīja:Ja skatās optimistiski tad pirmo reizi policija ir tik ātri nonākusi negadījuma vietā
Bet nu tajā vietā tiešām policija nevar apturēt auto.
Un es īsti nesaprotu, kāpēc Te visi runā par tiltu, ja Dienvidu tilts jau sen beidzies.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ruu vinji apstajaas pajautat celju lidz centram.
Un jaaa,ja esi apstajies kur apdraudi citus un nesi izlicis trijsturi,Tu esi lohs un vainiigs.ka mes visi zinam,tur ir papildjosla uz nogrieshanos un tas ir tikai normali ka x3 griezhas pa labi lai veiktu nobrauksanu uz centru un tur pidars apstajies bez ugunjiem.un pasaki ka man nav taisniiba.un gudrishi,pilnigi pohuj kads atrums bija x3.pietam braucot aiz autobus jus neviens neredzetu to busu kaut vai leeni braucot.
Un jaaa,ja esi apstajies kur apdraudi citus un nesi izlicis trijsturi,Tu esi lohs un vainiigs.ka mes visi zinam,tur ir papildjosla uz nogrieshanos un tas ir tikai normali ka x3 griezhas pa labi lai veiktu nobrauksanu uz centru un tur pidars apstajies bez ugunjiem.un pasaki ka man nav taisniiba.un gudrishi,pilnigi pohuj kads atrums bija x3.pietam braucot aiz autobus jus neviens neredzetu to busu kaut vai leeni braucot.
ar kompatu pa brugji
tak pirmaja video var redzet ka negadijuma bridi bakugunis bij ieslegtas!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tas X3 tur būtu ielicis arī autiņā, kurš nebūtu apstājies, bet teiksim nezināmu apstākļu dēļ, brauktu uz 30km/h. Bet nu te jau skaidrs, lohi ir visi - policists, ceļš, apmale, līkums, autobuss, un onkuls, kas mājās TV skatās, izņemot pašu X3 vadītāju.
cipruss, ja Tavs semaks noplīstu tajā pašā vietā. Saki man tā - cik sekunžu laikā Tu izliktu trijstūri? Protams, ja Tev tāds vispār ir. Un tad padomā vēlreiz, vai to sekunžu laikā Tavā svaigi krāsotajā mīlulī neieplēsīs kāds džips, un tad Tevi nenoslānīs, jo esi apstājies bez trijstūra.
cipruss, ja Tavs semaks noplīstu tajā pašā vietā. Saki man tā - cik sekunžu laikā Tu izliktu trijstūri? Protams, ja Tev tāds vispār ir. Un tad padomā vēlreiz, vai to sekunžu laikā Tavā svaigi krāsotajā mīlulī neieplēsīs kāds džips, un tad Tevi nenoslānīs, jo esi apstājies bez trijstūra.
Man patīk dellfi komentāri. Pats filmētājs vainīgs pie avārijas
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
iksiņš aizmirsa par svarīgāko likumu - jābrauc ir tik ātri, lai pirms šķēršļa varētu sadzēsties. Džigits nepaveicās un tas atdūrās. Labi ka bez sekām.
Palasi Razbainieka komentāru izlamāšanās topikā!Ruu rakstīja:No kurienes info, ka apturēts? Neesmu manījis, ka šitie ar busiem vispār kādu turētu, kur nu vēl tādā vietā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man shitaads nesaas pakalj uz jurmalenes:DRuu rakstīja:No kurienes info, ka apturēts? Neesmu manījis, ka šitie ar busiem vispār kādu turētu, kur nu vēl tādā vietā.
Bij defaa ap 150 beigas aptureeja pec kaadiem 5km,pieskreja dusmiigs pajautaaja kur lidoju-es atkal intreses pec uzkautaaju cik tad bija...tik pat dusmiigs atbildeeja-DAUDZ un aizgaja apakalj uz mashiinu
BMW_The Ultimate Repair Bill
Bet yes, X-am LLP
Es taču teicu, ka X būs vainīgs +, kā izrādās, busam bākugunis bija ieslēgtas un vēl jo vairāk, tas pat nebija tilts, tā kā.... LLP visā krāšņumā.
Šitie arī tura nost vajadzības gadījumā. Man arī ir ticis tas gods ka ar busu noturaRuu rakstīja:No kurienes info, ka apturēts? Neesmu manījis, ka šitie ar busiem vispār kādu turētu, kur nu vēl tādā vietā.
Pa lielam jau tas ments bezjēgā mani apturēja, jo nedz viņam bija radars, ne kamera , nekas ar ko pieradit manu pārkapumu. Un dēļ viņa stulbuma gadijas vel lielāks stulbums. No cilvēcīgās puses vainīgs jau protams ir ments dēļ savas alkatības ar cerību ka sis no manis kaut ko uzspiedīs es jau gaidiju kad viņš nāks ar maniem doķiem atpakaļ un teiks ka sods ķip jamaksā , lai var sākt gudri dirst
Delfos arī interesantu faktu uzzināju ka kraislers ir mikroautobus
Delfos arī interesantu faktu uzzināju ka kraislers ir mikroautobus
Es jebal acī ble, pēc delfiem toč liekas, ka taisa mani pa vainīgo
@Razbainieks , tas tiešām biji tu tajā Voyagerī ?
@Razbainieks , tas tiešām biji tu tajā Voyagerī ?
- ikey07
Es tas biju ar savu daily firmas auto, braucu uz 90 un tas krāns mani stādināja malā, vel blakus piebrauca radot bistamu situāciju ,un ar roku māja lai stajos malā, jo skaļrunis nebija.
Kā viņi izmērīs bremzēšanas ceļu?kasp1js rakstīja:Nebūs tā ka izmērīs bremzēšanas ceļu, un x3 dabūs pa pilnu programmu jo ātrumu pārkāpis?
Vienīgais kas runā par labu X3 ir ka menti ieslēdza bākugunu uzreiz pēc crasha
Jau spriedām, ka nav obligāti jādeg bākugunīm :)kars rakstīja:Kā viņi izmērīs bremzēšanas ceļu?kasp1js rakstīja:Nebūs tā ka izmērīs bremzēšanas ceļu, un x3 dabūs pa pilnu programmu jo ātrumu pārkāpis?
Vienīgais kas runā par labu X3 ir ka menti ieslēdza bākugunu uzreiz pēc crasha
Ja menti visur var stavetikey07 rakstīja:Tikko bija Degpunktā sižets pa manu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right