Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- …
- 1297
- chevron_right
Kādi korpusi skaļruņiem? Ja kantaini, tad 10cm, ja apaļi, tad 13cm.
Cik mm ir BMW emblēma, kas nāk st5 r16 vāciņā? manējās padilušas, ja kādam ir ko piedāvāt, esmu gatavs iegādāties.
Man manējie style 32 205/40 iet arkās kad smagums , aizmugurē, gribēju sagāst ratus, bet kāds jau sen izdarījis tāka ka nevar (nav šaibas tās laikam un ja grib ko darīt tad viss tur jāfleksē un blaa blaa ,) :( a???
Ja tur viss ir sataisīts tā ka jāfleksē, tad vnk dabū vietā tās apakšējās "ķegas" + skrūvi ar pareizo šaibu un nomaini tās apakšējās daļas. Neredzu nekādus šķēršļus, jādarbojās tikai! 
Jautājums - vai šādi diski ietu e36 arkās bez valcējamā iejaukšanās ? Parametri 8j et20 un 9j et26, r17
un kādu riepu vajadzētu ?
jautajums sekojosh
nomainiju amishus jo veciebija beigti,nomainiju atbalstus amishiem augshejos,bet dirsa nereaali staiga un kkads sitiens pie laba ritenja-idejas???
pusramis stiprinajumi veseli
nomainiju amishus jo veciebija beigti,nomainiju atbalstus amishiem augshejos,bet dirsa nereaali staiga un kkads sitiens pie laba ritenja-idejas???
pusramis stiprinajumi veseli
ar kompatu pa brugji
Aizm. plauktu priekšējās bukses, kas iet sliekšņos, apskaties tās. Kā arī uzmet aci peldošajām buksēm.
Ar 205/40 bez problēmām. Jau nojaušu, kas tie pa diskiemsigais rakstīja:Jautājums - vai šādi diski ietu e36 arkās bez valcējamā iejaukšanās ? Parametri 8j et20 un 9j et26, r17![]()
dogMa rakstīja:Aizm. plauktu priekšējās bukses, kas iet sliekšņos, apskaties tās. Kā arī uzmet aci peldošajām buksēm.
ar kompatu pa brugji
vai kāds zin, kur var iegādāties jaunus iekšējos stikliņus, priekšējiem BOSCH bezlēcu lukturiem? savādāk galīgi dzelteni palikuši.
No e36 2.0i stures past.suknis vienads ar 2.8i? Abi 6cil. vajadzetu būt, ne?
Tik jāzin, vai pārejas M52 motors, vai sākot ar 95.gada beigām, t.i., ar plastmasas šķivoku sūknis, bet derēt der.
Oj, labs jautajums, panemu tikko šrotē, bija jau noņemts, pec izskata viss taspats, no arpuses divas augšējās skrūves, no iekšpuses manejam nak ar vienu skruvi vel pievilkts, ja taa cilindrveidiga garaa detaļa noņemas un var uzlikt tam otram, tad visam vajadzetu but čotka.
Stulbs jautājums, bet cik daudz dod, ja izrauj salonā visu lieko, sēdekļus, apšilkas un tā tālāk... Ir jūtams uzrāviens lielāks un kā ir ātrāk, turēt pilnu gāzi, lai riteņi spolē vai dod mazāk jaudas, lai riteņi startā tik daudz nespolē, runa iet par dragrace. 
1. Par ro apsivku raušanu un sedekļu ņemšanu un palstmasu - ir protams labāk , bet ja tu neesi profins jau tā tad jēga nekāda jo no sākuma jāiemācās vnk.
2. rauj arā no ņūtoniem ( ap 4k ) ( vsmaz es tā ar 2.0 nabadziņu daru) ja lielāks motors tad gan jau ap 3k jasit vaļā. daudz kas ir atkarigs no ta vai tev saies bloki vai nē, ja saies tad labāk būs starts. Pats pabrauc un patestē.
2. rauj arā no ņūtoniem ( ap 4k ) ( vsmaz es tā ar 2.0 nabadziņu daru) ja lielāks motors tad gan jau ap 3k jasit vaļā. daudz kas ir atkarigs no ta vai tev saies bloki vai nē, ja saies tad labāk būs starts. Pats pabrauc un patestē.
Es jau visu laiku tikai par driftu fanoju un dragreis man nepārāk, bet nu paldies, zināšu tagad, ka pilnus abarotus nevajag dod. :)
var dot bet ja tev ir sliki un bus saķere 
To es zinu, tagad asfalts slapš, vnk domāju, kā startu ātrāk izraut, spolējot vai mazāk gāzi dodot, bet viss skaidrs, ātrāk sanāks ar otro variantu. :)
Sveiki.
Ir jautājums par apgriezienem.
Man ir tā ka es piemēram piebraucot pie krustojuma izņemu no roba man apgriezieni nokrit lidz ~1000 un kamēr mašīna vispār neapstājas nenokrīt zemāk. Mēģināju pat uz šosejas no 100 mest lejā ripoju ripoju bet nejrit zem 1000.
Kādam tā nav bijis?
Ir jautājums par apgriezienem.
Man ir tā ka es piemēram piebraucot pie krustojuma izņemu no roba man apgriezieni nokrit lidz ~1000 un kamēr mašīna vispār neapstājas nenokrīt zemāk. Mēģināju pat uz šosejas no 100 mest lejā ripoju ripoju bet nejrit zem 1000.
Kādam tā nav bijis?
Tā ir jābūt, tiklīdz apstājies, tā nokrīt uz 7.5 vai kkur tuvu tam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- …
- 1297