dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

ieska rakstīja:
ieska rakstīja:Sveiki, variet lūdzu palīdzēt?
Kas varētu būt par vainu manam 1.8is, kad straujaak uzgāzē baigi takā šķauda, apgriezieni aizķerās takā un citreiz ugunis pa izpuuteeju šauj? No ritiem kā tikko pielaiž un brauc spiežot gāzes pedāli takā vispār neceļ rpm, gurst nost tad pēc kādām 2-3sek parauj un aiziet?
Joprojām aktuāli.. Biju servisaa piemest pie kompja un izmeta, ka zonde beigta... Vaitad dēļ zondes varētu būt tā, ka motors viss burbuļo šķauda, kad iespiež pilnu pedāli? Liidz 3k rpm iet normaali, kaa vajag, pēc tam ir kapi :sad:
Tieši tā tas arī ir, man arī zonde beigta bija un viss burbuļoja ristijas un negāja
Profila bilde
Norek
Ziņojumi: 96
Pievienojies: 11 Jūn 2014, 18:06
Braucu ar: 344hp
Atrašanās vieta: Rīga

Kamēr par zondēm runa, iespraukšos te ar saviem simptomiem arī.

Motors m52b25

Kad zondes pieslēdzas pie attiecīgās temperatūras, tukšgaitā lēkā apgriezini 500-1000 (tukšgaida man ir pie 550rpm). Kādu laiku palēkā (~10-15s), tad atkal vienmērīga darbība (pie luksoforiem stāvot novērots). Kad iedod gāzi, tad atkal sākās apgriezienu lēkāšana tukšgaitā līdz pāriet. Kompis protams rāda zondes 1-3, 4-6. Paskatījos, cik viena zonde maksā (droši vien dēļ vada garuma), roka neceļas pirkt jaunas, par lietotām nemaz nevar būt runa. Savādāk patēriņš ir labs, iet lopā, viss ok, tikai tā raustīšanās tukšgaitā. Varbūt tas ir kas samērā vienkārši novēršams vai apmānāms? Varbūt palielināt apgriezienus tukšgaitā līdz 700-800. Varbūt kāds zina par saderībām, no kāda dzinēja dzinēja var paņemt zondes. No M54B30neder? e46-ajiem it kā zondes ir mazliet savādākas, bet darbības princips ir tāds pats, kā arī voltāžu dod ārā tādu pašu 0-800mV. Teorētiski varētu pagarināt vadus un samainīt.
Profila bilde
StreetHooligans
Ziņojumi: 115
Pievienojies: 18 Jūn 2015, 14:32
Reputācija: 4

Norek rakstīja:Kamēr par zondēm runa, iespraukšos te ar saviem simptomiem arī.

Motors m52b25

Kad zondes pieslēdzas pie attiecīgās temperatūras, tukšgaitā lēkā apgriezini 500-1000 (tukšgaida man ir pie 550rpm). Kādu laiku palēkā (~10-15s), tad atkal vienmērīga darbība (pie luksoforiem stāvot novērots). Kad iedod gāzi, tad atkal sākās apgriezienu lēkāšana tukšgaitā līdz pāriet. Kompis protams rāda zondes 1-3, 4-6. Paskatījos, cik viena zonde maksā (droši vien dēļ vada garuma), roka neceļas pirkt jaunas, par lietotām nemaz nevar būt runa. Savādāk patēriņš ir labs, iet lopā, viss ok, tikai tā raustīšanās tukšgaitā. Varbūt tas ir kas samērā vienkārši novēršams vai apmānāms? Varbūt palielināt apgriezienus tukšgaitā līdz 700-800. Varbūt kāds zina par saderībām, no kāda dzinēja dzinēja var paņemt zondes. No M54B30neder? e46-ajiem it kā zondes ir mazliet savādākas, bet darbības princips ir tāds pats, kā arī voltāžu dod ārā tādu pašu 0-800mV. Teorētiski varētu pagarināt vadus un samainīt.
tur tiesham kompis tikai zondes paradija ? ar citam zondem nav verts kepaties jo beigas buss izmesta nauda un laiks kas ir = nules rezultatu , diemzell ta it ka simens zondes maksa kosmosuu ;)
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......

Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Profila bilde
Norek

Kompis parādija zondes, ātruma sensoru un ogles filtru, kuru es norevidēju, jo bija tā aizdirsts, ka taisīja vakūmu bākā.
No tā nekam nevajadzētu būt saistītam.
Profila bilde
Agris36
Ziņojumi: 117
Pievienojies: 30 Jūl 2015, 02:37
ieska rakstīja:
Agris36 rakstīja:Saskāros ar sekojošu problēmu:
Kad bākā paliek maz degvielas (6-8L) auto sāk rīstīties un noslāpst. Kad pielaiž, apgriezieni zemi, knapi kustas ar pirmo robu. Atliek pieliet klāt kautvai 1L un aiziet. Tad atskrūvēju sūkni, iztīrīju filtru, saliku kopā, vēlprojām tas pats, taču tagad jau pie degvielas daudzuma 10L sāk rīstīties. Piedevām vairāk neiet degvielas līmeņa rādītājs. Atkal izvilku sūkni, tur viss izskatās ok, sūknis griež, pludiņs arī vesels. Atskrūvēju otrā pusē to pārkačātāju un tajā bākas pusē ir apmēram 6-7L degvielas, taču tajā pusē kur sūknis ir pilnīgs sausums. Man liekas, ka tas pārkačātājs nepilda savu funkciju t.i. nesūknē degvielu no kreisās bākas puses uz labo, nav ne jausmas kur tieši problēma, jo tam pārkačātājam pašam sava motoriņa nav. Kādam ir kāds padoms?
Man ir tieši tā pati problēma, arī degviela vienā pusē un benzina dačiks nerāda. :sad:
Izdevās sataisīt, es izņēmu pārsūknējošo sūkni, to kas ir kresiajā pusē, atvienoju sļaukas, tad iedarbināju un gaidīju ka no tās, kura nāk no motora sāks tecēt āra degviela, bildē redzams,
IMG_1426.JPG
pēc tam vajag salikt visu atpakaļ kopā, tikai nevejag likt klāt to resno sļauku, kas iet uz otru bākas pusi, tad atkal vajag pielaist un jāskatās vai no bildē norādītā pipika spiež ārā degvielu
IMG_1424.JPG
ja spiež, tad var arī resno likt klāt un visam vajadzētu būt ok, līmeni arī rāda. Es pieļauju ka vaina bija tajā, ka šļaukā starp degvielu bija iespiest gaiss, tpc nebija pietiekams spiediens lai pārkačātu.
Galvenais, pēctam ka kreisajā pusē vis ir salikts atpakaļ kopā un rāda degvielas līmeni, nevajag neko aiztikt labajā pusē, ja izņem galveno sūkni, tad atkal vairs nerādis līmeni un nebūs spiediens un viss čakars būs jāsāk no jauna. Es jau to izmēģināju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
StreetHooligans

:super:
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......

Profila bilde
beastly
Ziņojumi: 5
Pievienojies: 04 Jūl 2012, 13:35
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: Valmieras
Jautājums sekojošs,

Man ir M40B18, bet vēlos ielikt M43b18, vai man derēs m40 kārba? Jeb arī speciāli jāmekle m43 kārba?
Profila bilde
rus90
Ziņojumi: 573
Pievienojies: 28 Jūn 2013, 07:01
Braucu ar: 318is
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 2

Der

Sent from my BLASTER using Tapatalk
Attēls
Profila bilde
StreetHooligans

beastly rakstīja:Jautājums sekojošs,

Man ir M40B18, bet vēlos ielikt M43b18, vai man derēs m40 kārba? Jeb arī speciāli jāmekle m43 kārba?
deres bez problemam ;)

Profila bilde
beastly
Ziņojumi: 5
Pievienojies: 04 Jūl 2012, 13:35
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: Valmieras
StreetHooligans rakstīja:

deres bez problemam ;)
rus90 rakstīja:Der

Paldies, ja ir vēl viedokļi, labprāt uzklausītu.
eriks19
Ziņojumi: 1
Pievienojies: 03 Sep 2015, 16:05
Sveiki,problēma tāda ka no rītiem ilgi jāgriež lai dzinējs pielektu,kad pielec tad dodot gāzi virsū raustās un slāpst nost,bet kad uzsilst tad viss strādā normāli un siltu pielaist var bez problēmām,dzinējs m40,kas varētu būt par vainu,iespējams kāds zin??
Profila bilde
StreetHooligans

eriks19 rakstīja:Sveiki,problēma tāda ka no rītiem ilgi jāgriež lai dzinējs pielektu,kad pielec tad dodot gāzi virsū raustās un slāpst nost,bet kad uzsilst tad viss strādā normāli un siltu pielaist var bez problēmām,dzinējs m40,kas varētu būt par vainu,iespējams kāds zin??
vina gan jau zinnaa :gigigi:
Attēls

Profila bilde
Norek

Kloķenes stāvokļa devējs.
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga
Reputācija: 5

Norek rakstīja:Kloķenes stāvokļa devējs.
nevajag minet. var but ari citas lietas, bet ir variants
Profila bilde
Reinellz
Ziņojumi: 248
Pievienojies: 29 Dec 2012, 21:27
Braucu ar: k2
Atrašanās vieta: Bauska
Kas vel varētu pie vainas , auksts iet ka vajadzētu , ka uzsilt ta nu galīgi nav jaudas .
Nomainīti ir kloķenes devējs , sadalenes devējs , Gmm , un sveces . Motors m50tub20 . :lol:
Profila bilde
gleizds
Ziņojumi: 290
Pievienojies: 30 Jūn 2014, 23:08
Braucu ar: liegumu
Reputācija: 1

Reinellz rakstīja:Kas vel varētu pie vainas , auksts iet ka vajadzētu , ka uzsilt ta nu galīgi nav jaudas .
Nomainīti ir kloķenes devējs , sadalenes devējs , Gmm , un sveces . Motors m50tub20 . :lol:
pārbaudi vai temperatūras devējs,kas dod signālu kompim nav izbeidzies. ir gadījies,kad pie kompja pieslēdzot un iedarbina dzinēju,devējs rāda,ka motoram visulaiku ir 0 grādi.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

gleizds rakstīja:
Reinellz rakstīja:Kas vel varētu pie vainas , auksts iet ka vajadzētu , ka uzsilt ta nu galīgi nav jaudas .
pārbaudi vai temperatūras devējs,kas dod signālu kompim nav izbeidzies. ir gadījies,kad pie kompja pieslēdzot un iedarbina dzinēju,devējs rāda,ka motoram visulaiku ir 0 grādi.
ja Simens MS40.1 vadiba tad sweiks klubina :lol:
nuugjis
Ziņojumi: 378
Pievienojies: 09 Jūn 2012, 19:05
beastly rakstīja:
StreetHooligans rakstīja:

deres bez problemam ;)
rus90 rakstīja:Der

Paldies, ja ir vēl viedokļi, labprāt uzklausītu.
Karbas deret der, bet man liekas ka sajuga izspiedeja cilindrits atskiras
Profila bilde
Kapteinis
Ziņojumi: 404
Pievienojies: 28 Jūn 2014, 05:01
Braucu ar: 4.44
Atrašanās vieta: Ogre
nuugjis rakstīja: Karbas deret der, bet man liekas ka sajuga izspiedeja cilindrits atskiras
Nu nez vai atskiras jo kurvis ar spararatu un saj. Disku abiem motoriem vienadi. Man vispar stav m40 spararats ar disku un kurvi un m43 izspiedejcilindru uz m50 :hahaha:
MOOSKEE5TYLE
Ziņojumi: 24
Pievienojies: 02 Nov 2013, 12:12
eriks19 rakstīja:Sveiki,problēma tāda ka no rītiem ilgi jāgriež lai dzinējs pielektu,kad pielec tad dodot gāzi virsū raustās un slāpst nost,bet kad uzsilst tad viss strādā normāli un siltu pielaist var bez problēmām,dzinējs m40,kas varētu būt par vainu,iespējams kāds zin??
Varbūt palīdzēs,man bija tieši tas pats variants m44 dzinulimi, pie eļļas maiņas izdomāju nomainīt degvielas un gaisa filtru jo viss pārējais bija nomainīts mēģinot novērst šo problēmu un kā par brīnumu nekas vairs neraustas lec perfekti gan auksts gan silts ieteiktu nomainīt šos abus. :super: