Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- …
- 1297
- chevron_right
help
avarijas gaismam ir atsevishkjs droshinatajs?
man shodien vienkarshi parstaja stradat avareikas.izcekoju drosinatajus,visi it ka veseli
avarijas gaismam ir atsevishkjs droshinatajs?
man shodien vienkarshi parstaja stradat avareikas.izcekoju drosinatajus,visi it ka veseli
ar kompatu pa brugji
Avareikam nav drošinātājs. Pati poga mēdz nomirt. Pamēģini ielikt citu avareikas pogu.
Pamēģini nomainīt vēl to sledzi kas ir pie rokas kad rada pagreizienu. ja namainās tad tas pats triks kas man - vnk signalizacija cakarē galvu un būs jāravē ārā
MAn tas triks notika pie TA pirms iebraucu ieksa 
Es ar teiktu ka pagriezienu relejs. jo pa lielam tas ir vieniigais kas kopiigs gan avareikaam gan prostajam pagriezienu sleedzimNixon rakstīja:Pamaini releju moš!
Uj, ja piemirsu, to ari parbaudi, medz noimirt.
No 1000-2500 rpm reizēm autiņš takā noslāpst ,takā aizrijās un pēc sec aiziet normāli. M50B20.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
sledz vien klat pie kompja un ceri ka uzradis kluudu , ja nee tad vien bus jaiet visam paari 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kā ir uztaisīts spido apgaismojums? Nav jau tā, ka baigi traucē, bet ap 160-180 ir kādu gabaliņu tumšāks, ja tur nav jāmaina viss spido, varētu joka pēc arī sataisīt 
Un otrs - laikam bākas dačiks nerāda patieso atlikumu. Pie pilnas bākas rādīja 55l un iedegas arī tikai jau krietni sarkanajā. Arī netraucē, bet kādas idejas?
Un otrs - laikam bākas dačiks nerāda patieso atlikumu. Pie pilnas bākas rādīja 55l un iedegas arī tikai jau krietni sarkanajā. Arī netraucē, bet kādas idejas?
Spido apgaismojumam, ja pareizi atceros ir 3 spuldzītes, izņem spidometru un aizmugurē redzēsi, viena ir pie benzīna, viena bij kaut kur pa vidu un viena pie temperatūras.
Par benzīna dačiku man arī tas interesē, baigi strauji krīt, bet kad ielej mazliet tad uzlec par krietni vairāk kā ielēju.
Par benzīna dačiku man arī tas interesē, baigi strauji krīt, bet kad ielej mazliet tad uzlec par krietni vairāk kā ielēju.
1) Sūc gaisu garāmzuze91 rakstīja:No 1000-2500 rpm reizēm autiņš takā noslāpst ,takā aizrijās un pēc sec aiziet normāli. M50B20.
2) gmm
3) zonde
4) sveces
5) svecēm coilas
Man vēl bij problēma ar droseles stāvokļa devēju.
Varianti daudz, lētāk aizvest uz diagnostiku
M50drakelv rakstīja:1) Sūc gaisu garāmzuze91 rakstīja:No 1000-2500 rpm reizēm autiņš takā noslāpst ,takā aizrijās un pēc sec aiziet normāli. M50B20.
2) gmm
3) zonde
4) sveces
5) svecēm coilas
Man vēl bij problēma ar droseles stāvokļa devēju.
Varianti daudz, lētāk aizvest uz diagnostiku
Facelift paneļiem tā ir problēma apgaismojumā, tikai dīzeļa spido ir redzēti skaistipviljams rakstīja:Kā ir uztaisīts spido apgaismojums? Nav jau tā, ka baigi traucē, bet ap 160-180 ir kādu gabaliņu tumšāks, ja tur nav jāmaina viss spido, varētu joka pēc arī sataisīt
Iespējams kāds ir bakstījies pa spidometru un bultiņas neprecīzi atliktas atpakaļ. Viens variants - fiziski bultiņu noliec tādā pozīcijā, kā apmierina. 18 pogu obc ir tev?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- …
- 1297