Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- …
- 679
- chevron_right

biezi nakotne esi ? :d 

Šodien manīti pāris e36 , nobraucam zem selvera ogrē 

nu šito mēnesi katru vakaru esmu, pirmstam pa retam iegriezosbaumanis rakstīja:biezi nakotne esi ? :d

Melns tourings ar nr. ER-11xx manīts uz ģertrūdes ielas 

Vakar vakarā 2 e36 purvciemā pie minskas un tālāk pie pasta vismaz 1 no abiem aizgāja šķērsām. Baigi nepaspēju nopētīt, bet liekas, ka tumši sarkans sedans un zaļa kupeja. Šķiet, ka kupejai bija uzlīmes. Pats ar e46 biju.

Re: Es Viņu Redzēju II
Atbildēt BUHARDI » 13 Aug 2014, 12:50
Vakar vakarā 2 e36 purvciemā pie minskas un tālāk pie pasta vismaz 1 no abiem aizgāja šķērsām. Baigi nepaspēju nopētīt, bet liekas, ka tumši sarkans sedans un zaļa kupeja. Šķiet, ka kupejai bija uzlīmes. Pats ar e46 biju.
kapēc Tu brauc ar E46 - labāk iet par E36?
Atbildēt BUHARDI » 13 Aug 2014, 12:50
kapēc Tu brauc ar E46 - labāk iet par E36?

tas butt meedexter1 rakstīja:Ar kuru sasveicinos jau kuru reizi Jelgavā ar sudraba kūtiņu?

EVIL-FLY

Vakar uz brivības ielas netālu no Alfas redzēts un uzskrējāmies ar dzelteno e36 ar laikam zaļiem vai dzelteniem enģeļiem :) Vai kāds no šejienes ?
Un nesen nospiegota Hapo kupeja :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kupeja varētu būt es.Lācis rakstīja:redzēts limbažos sarkans kompakts, lkm bija valmierietis un zila kupeja bruacam uz limbaziem no valmieras.

Uz pretī Valdemār ielas Rimčikam garām pagāja sarkanu kupeja, varbūt no šejienes? 

nesen seeya pabrauca gar zemitānu tiltu 

Visu dienu viņa tur mētājas,nez kāpēc nevarēju piešķiltAce rakstīja:Vakar uz brivības ielas netālu no Alfas redzēts un uzskrējāmies ar dzelteno e36 ar laikam zaļiem vai dzelteniem enģeļiem :) Vai kāds no šejienes ?

Šovakar sportojot redzēti vairāki e36 tai skaitā sky moikā sudrabota kupeja ar gaiši ziliem diskiem
liekas ka esmu tevi manījis forumā, kā arī Buktop kūts tur patās
. Un nedaudz talāk redzēts ķiršu sarkans sedans ar melniem diskiem, izskatījās ta neko varbūt no sejienes 

BUHARDI rakstīja:Vakar vakarā 2 e36 purvciemā pie minskas un tālāk pie pasta vismaz 1 no abiem aizgāja šķērsām. Baigi nepaspēju nopētīt, bet liekas, ka tumši sarkans sedans un zaļa kupeja. Šķiet, ka kupejai bija uzlīmes. Pats ar e46 biju.
Sarkanais varētu būt MatissK

Tu stāvēji lai grieztos pa kreisi,man vajadzēja taisni brauktTheMoneyTeam rakstīja:Kur biji Tu?GF. rakstīja:TMT pie minskas ap 18:30

vakar ap pus četriem vakarā redzēts dogMa šķērsojot saharova ielu pa lubānas ielu!
nav labi pie dzeltenā braukt pāri! 

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Stradajot Bauska redzeti vairaki ar uzlīmēm,
Visi sveicināti no wv balta busina!

Visi sveicināti no wv balta busina!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 248
- 249
- 250
- 251