BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right
3900eur un auto tavā īpašumā
Jo tālāk jo trakāk .. tā jau tas auto man izmaksājis kosmosu .. negribās vairs čubināt cūciņu ar cauru dibenu, bet prasības man ir lielas
Pērkot e36 jau sākotnēji zināju uz ko eju un nekā nenožēloju vnk ir apnicis ...
Principā pārdodu 2x lētāk nekā man viņš izmaksāja - pārkrāsošana vien izmaksāja 1.2k ls kas ir ap 1.8k eur
p.s
protams zinu arī to ,ka nevienam neintresē cik kas ir iebāzts mašīnā ..
Pērkot e36 jau sākotnēji zināju uz ko eju un nekā nenožēloju vnk ir apnicis ...
Principā pārdodu 2x lētāk nekā man viņš izmaksāja - pārkrāsošana vien izmaksāja 1.2k ls kas ir ap 1.8k eur
p.s
protams zinu arī to ,ka nevienam neintresē cik kas ir iebāzts mašīnā ..
Mans ieteikums.noperc citu mashinu un sho noliec malinjaa.esmu parliecinats ka pec paris menesiem iesezhoties,sajutas bus kaa no jauna
ar kompatu pa brugji
Ļoti skaists
Gribu sev tādu
Smuks, žēl ka grasies pārdot. Salons vienkārši konfekte.
man gan beņķi un abšivkas galīgi nepatīk! Bet tā viss pārējaisjau ļoti smuks, vienīgi cena kosmoss!Rapakivi rakstīja:Smuks, žēl ka grasies pārdot. Salons vienkārši konfekte.
Es domāju - laid detaļas, nav ko Es būtu lampu apmīzēju pircējs
Es ņemu visas detaļas, neizjauktā stāvoklī
Tev ir tāda iespēja nopirkt braukt ar neizjauktām detaļām samaksājot noteiktu summu
cena galīgi nav kosmoss - cena ir ar kosmisku discountu
man arī nekad nav gajusi pie sirds tie sarkanie vidi - bija plānā pāršūt salonu ,bet nolēmu apstātiesZzevsS rakstīja:man gan beņķi un abšivkas galīgi nepatīk! Bet tā viss pārējaisjau ļoti smuks, vienīgi cena kosmoss!Rapakivi rakstīja:Smuks, žēl ka grasies pārdot. Salons vienkārši konfekte.
Attiecībā pret ieguldīto, nešaubos, bet manuprāt 4,5k par e36 apriori ir drusku par augstu.BuKTOP rakstīja:man arī nekad nav gajusi pie sirds tie sarkanie vidi - bija plānā pāršūt salonu ,bet nolēmu apstātiesZzevsS rakstīja:
man gan beņķi un abšivkas galīgi nepatīk! Bet tā viss pārējaisjau ļoti smuks, vienīgi cena kosmoss!
nu tad nosauc tas mashinas cenu pec savam domam??
un paskatamies DE cik tadi exemplari tur maksaa
un paskatamies DE cik tadi exemplari tur maksaa
ar kompatu pa brugji
Šinī gadījumā, nav jāskatās kura gada viņš ir, vai ka tas ir e36, bet uz tiem skatieniem kas tevi pavadīs lēni slīdot pa pilsētu.
Izskatās amazing.
Izskatās amazing.
- ikey07
Ja tu apskatīsies kārtīgāk tad cena jau ir Drusku zemāka par 4.5kZzevsS rakstīja:Attiecībā pret ieguldīto, nešaubos, bet manuprāt 4,5k par e36 apriori ir drusku par augstu.BuKTOP rakstīja:man arī nekad nav gajusi pie sirds tie sarkanie vidi - bija plānā pāršūt salonu ,bet nolēmu apstātiesZzevsS rakstīja:
man gan beņķi un abšivkas galīgi nepatīk! Bet tā viss pārējaisjau ļoti smuks, vienīgi cena kosmoss!
Un īstam e36 entuziastam 4k par labu žurku nav nekas.. lai vai kā auto savu jauno īpašnieku atradīs :)
Tiku pasen atpakaļ dzīvē redzējis, pie skanstes ielas carwash padjobkā, bija drusku noputējis un nekāds baigais ''vaaau'' nebija. Protams bildēs nomazgāts izskatās afigenna!ikey07 rakstīja:Šinī gadījumā, nav jāskatās kura gada viņš ir, vai ka tas ir e36, bet uz tiem skatieniem kas tevi pavadīs lēni slīdot pa pilsētu.
Izskatās amazing.
Par to es nešaubos ka kaut kad jau atradīs. Būtu man tāds arī negribētu lētāk atdot, tā kā viss ok.BuKTOP rakstīja:
Un īstam e36 entuziastam 4k par labu žurku nav nekas.. lai vai kā auto savu jauno īpašnieku atradīs :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right