e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 40
- chevron_right
Es sev kad pirku, arī nopirku par 20 eiro, un man pilnigi vienalga bija vai vina ir oem vai nē. Jā, bamperi krāsoju pats un ne to vien jo krāsojuma kvalitāte neiespaido detaļas kvalitāti. Saprastu vēl, ja remontēta tiek nenormāli reta/ dārga detaļa, bet mēģināt no divām detaļām, kurām abām vieta miskastē uztaisīt vienu detaļu ko varētu izmantot manuprāt ir gateris un no diviem sūdiem neko vairāk kā sūdu uztaisīt nevar. Īsāk sakot savu domu varbūt nemāku tik labi izklāstīt, bet šādi gājieni labi pierāda to, kāpēc e36 tiek uzskatīts par kapeikpisēju auto.AndzaK_LV rakstīja:
atrodi labu nesapistu nesarusejusu brilli pa 20e tad padod zinu
un kada atskiriba bus kad tiks si nokrasota auto krasa? zem grunts plana kartina spaktela kas metinajumu nosedz. un noslipets.
cik atceros tev pasam zurkai krasots bamperis ar baloninu bija un ta neskaitas naudas taupisana?
ZzevsS rakstīja:Es sev kad pirku, arī nopirku par 20 eiro, un man pilnigi vienalga bija vai vina ir oem vai nē. Jā, bamperi krāsoju pats un ne to vien jo krāsojuma kvalitāte neiespaido detaļas kvalitāti. Saprastu vēl, ja remontēta tiek nenormāli reta/ dārga detaļa, bet mēģināt no divām detaļām, kurām abām vieta miskastē uztaisīt vienu detaļu ko varētu izmantot manuprāt ir gateris un no diviem sūdiem neko vairāk kā sūdu uztaisīt nevar. Īsāk sakot savu domu varbūt nemāku tik labi izklāstīt, bet šādi gājieni labi pierāda to, kāpēc e36 tiek uzskatīts par kapeikpisēju auto.AndzaK_LV rakstīja:
un kada atskiriba bus kad tiks si nokrasota auto krasa? zem grunts plana kartina spaktela kas metinajumu nosedz. un noslipets.
cik atceros tev pasam zurkai krasots bamperis ar baloninu bija un ta neskaitas naudas taupisana?
ka var baloninkrasa neietekmet kvalitati krasojumam?
ej papis kapeiku un paskaiti maka biezumu kadam citam baloninekspert
AndzaK,Tu pats piepisies visiem ar savam spicajaam idejam un uzdirsieniem,a ka pasam iekakaa sejaa,taa spalvas pa gaisu
ar kompatu pa brugji
AndzaK_LV rakstīja:ZzevsS rakstīja:Es sev kad pirku, arī nopirku par 20 eiro, un man pilnigi vienalga bija vai vina ir oem vai nē. Jā, bamperi krāsoju pats un ne to vien jo krāsojuma kvalitāte neiespaido detaļas kvalitāti. Saprastu vēl, ja remontēta tiek nenormāli reta/ dārga detaļa, bet mēģināt no divām detaļām, kurām abām vieta miskastē uztaisīt vienu detaļu ko varētu izmantot manuprāt ir gateris un no diviem sūdiem neko vairāk kā sūdu uztaisīt nevar. Īsāk sakot savu domu varbūt nemāku tik labi izklāstīt, bet šādi gājieni labi pierāda to, kāpēc e36 tiek uzskatīts par kapeikpisēju auto.AndzaK_LV rakstīja:
ka var baloninkrasa neietekmet kvalitati krasojumam?
ej papis kapeiku un paskaiti maka biezumu kadam citam baloninekspert
Nevienā brīdī neko neteicu par krāsojuma kvalitāti. Man bija viduvējs krāsojums un labāks nebija nepieciešams, bet detaļa bija kvalitatīva, taisna, bez rūsas n'shit.
Es atšķirībā no tevis uzskatu ka pist šajā dzīvē vajag tikai sievieti, tā kā ar kapeikām ņemies lūdzu pats!
Neinteresē mani tavs maka biezums runāju tikai par tavām darbībām un attieksmi, jo esmu vairāk nekā pārliecināts, ka kaut vai par 40 eiro normālu brilli tu vari atļauties nopirkt.
kad saruses sita vai citu iemeslu pec bus cita jamekle tad ari mekles un daris bet kamer ir si tikmer pie d... manas problemas tas ir saruses nu lai ruse. izskatisies skibi? nebraucu uz auto istadem, tpc kka pie di... daru ka maku un ka velos.
Arhivam! (nav jakomente)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas ar brilles stūri,pacēlusies nez kpcAndzaK_LV rakstīja:Arhivam! (nav jakomente)
bampers bedre pagaja uz augsu atsitoties spliteriem pret cela virsmu un saskadeja bampera kronsteinu un brilli un tas protams pirmaja diena pec nogruntesanas,vitjazz rakstīja:Kas ar brilles stūri,pacēlusies nez kpcAndzaK_LV rakstīja:Arhivam! (nav jakomente)
AndzaK_LV rakstīja:bampers bedre pagaja uz augsu atsitoties spliteriem pret cela virsmu un saskadeja bampera kronsteinu un brilli un tas protams pirmaja diena pec nogruntesanas,vitjazz rakstīja:Kas ar brilles stūri,pacēlusies nez kpcAndzaK_LV rakstīja:Arhivam! (nav jakomente)
P.S labais sturis bija sists minimali kad nopirku, ex saimnieks kko taisnojis bet nu bus japavelk ara ta vieta kur tiesi nak bampera kronsteins,
Pašam bija splitteri,da nu.... Ka brauc,ja aizķer kur lejā ripinoties,pat šermuļi pārskrien
Classic.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kad doma visu sakrāsot?
kkad somenes! moz lidz mazsalacas braucienam!Da1ris rakstīja:Kad doma visu sakrāsot?
bet tgd bmw dodas pirms Skates remonta,
cipruss18 rakstīja:vinjs tak tev visu laiku remonteejas
tak Pis d... vienreiz!
nu bet taa tak ir
nekas,gan jau ari tava setaa saule iespidees
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:nu bet taa tak ir
nobrauc ar savu kabri 5k km menesi nepieliekot roku pilnigi nekam!
bet tgd A nu ka Pisas ara no mana topika!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 40