Nixona 320iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right
Vispār man jau arī sāk likties, ka taimings nav pareizi. Bet nemāku spriest par to, jo pats to nedariju.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tev svečvadi pareizā secībā salikti?
Vaitad tev tur golfa motors nav?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Sākumā noliec sadales vārpstas pa metkām
Tajā bildē viņas bija maisā, zinu ka individuāli regulētas, varbūt pārcentušies esat.
Tajā bildē viņas bija maisā, zinu ka individuāli regulētas, varbūt pārcentušies esat.
Ja sadalenes pareizi piespraud citu vadību. Balceram vadība tā pat šāva pretī.
Jup jup.Nixon rakstīja:Domā citu ECU?
Kapēc neviens neteica, ka kloķenes skriemelis arī jāliek no bezvanosa, ja maina vadību?
https://youtu.be/vTP_O_bzpcU
Protams, ņemot nost veco skriemeli, ķīlis iekrita karterī.
Visu vakar nometu malā un šodien ar vēsu prātu un magnētiņu dabūju viņu, par laimi, ārā. Tad nedaudz nojājos, kamēr precīzi to skriemeli dabūju virsū, neiemetot atkal ķīli karterī.
Un beidzot rūc gan. Bez visa tukšgaitas regulatora viss diezgan smuki. Par dzinēja gaitu gan vēl pāragri spriest, braucot pa sausu asfaltu ar otro uzsākot protams spolē, bet nevarēja saprast cik ļoti, jo sajūgs slīd.
https://youtu.be/vTP_O_bzpcU
Protams, ņemot nost veco skriemeli, ķīlis iekrita karterī.
Visu vakar nometu malā un šodien ar vēsu prātu un magnētiņu dabūju viņu, par laimi, ārā. Tad nedaudz nojājos, kamēr precīzi to skriemeli dabūju virsū, neiemetot atkal ķīli karterī.
Un beidzot rūc gan. Bez visa tukšgaitas regulatora viss diezgan smuki. Par dzinēja gaitu gan vēl pāragri spriest, braucot pa sausu asfaltu ar otro uzsākot protams spolē, bet nevarēja saprast cik ļoti, jo sajūgs slīd.
šodien arī ņēmu nost skriemeli, ķīlis nekur neiekrita, nodomāju pie sevis - bļe kā man paveicās.
Vienkāršāk nav skriemeli nomainīt, atskrūvējot pa vidu tās 6 skrūves un vienkārši nosist viņu nost un uzlikt vietā citu?
Kapēc ir vajadzīgs to vidējo skrūvi skrūvēt nost un jaukt pavisam nost no kloķenes?
Vai es kko neesmu pareizi sapratis?
Kapēc ir vajadzīgs to vidējo skrūvi skrūvēt nost un jaukt pavisam nost no kloķenes?
Siemens un Bosch vadībai atšķiras kloķenes skriemeļi.ikey07 rakstīja:Kas beigās bija ar to nelekšanu un uguni intakeā ?
Es nemaz nezināju, ka viņš tā var izkrist.70cc rakstīja:šodien arī ņēmu nost skriemeli, ķīlis nekur neiekrita, nodomāju pie sevis - bļe kā man paveicās.
Pa vidu tās 6 skrūves ir kondiškas skriemelim.ValtersD rakstīja:Vienkāršāk nav skriemeli nomainīt, atskrūvējot pa vidu tās 6 skrūves un vienkārši nosist viņu nost un uzlikt vietā citu?
Secinājums viens - Pirms ņem nost skriemeli, japagriež tā lai ķīlis skatās uz augšu.
Nē!Nixon rakstīja:Es nemaz nezināju, ka viņš tā var izkrist.70cc rakstīja:šodien arī ņēmu nost skriemeli, ķīlis nekur neiekrita, nodomāju pie sevis - bļe kā man paveicās.Pa vidu tās 6 skrūves ir kondiškas skriemelim.ValtersD rakstīja:Vienkāršāk nav skriemeli nomainīt, atskrūvējot pa vidu tās 6 skrūves un vienkārši nosist viņu nost un uzlikt vietā citu?
Jūs visu sarežģijat!
Pa vidu tās sešas skrūves ir gan kondiškas skriemelim, gan lielajam skriemelim. Atskrūvē sešas skrūves un ar āmuru smuki nodauza lielo skriemeli nost. Atkrīt problēma ar pusmēnesi.
Paskaties katalogu:
Tagad zināšu.
Bet es pie reizes vēl blīvslēgu mainīju.
Bet es pie reizes vēl blīvslēgu mainīju.
Tomer tirgo nost? Kas vieta bus loti interesee.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Neviens tak nenopirks un nav ari tā, ka gribas tikt vaļā. Apstākļi spiež un naudu vajag, lai jauno projektu pilnvērtīgi varētu uzsākt. Gaidi topiku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27