Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 32
- chevron_right
tas kerčers der tikai ikdienas skalošanai. ja mašīnu mazgā reizi mēnesī vai retāk, tad ne velna nenomazgās. pārbaudīts
Nu protams, ka bez švammes un roku darbošanās neko nenoberzīs
Tā kā es auto vaskoju ļoti regulāri, priekš tādas fiksās ikdienas sakopšanās arī pilnīgi pietiek noiet ar karčeru
Lielākā jebļa ir diskus sakopt.
Lielākā jebļa ir diskus sakopt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
vispār jau ar švammi ir tas patīkamākais darbs. vismaz man tā liekas.
Nu tad kur problēma nomazgāt auto?
vienkārši esmu redzējis cilvēkus kas brīnās, ka ar kerčeru vien viss nenāk nost. tas tak brīnumaparāts. paklājus iztīra, bet mašīnu nevar nomazgāt.
tās tak ir divas dažādas lietas un kā vsp var cerēt, ka auto var nomazgāt vnk skalojot
to tu neprasi man.
Kkas ir jādara, jāatgūst top kupejas statuss te
a man po, tumši zilu e36 ar baltu ādu pārsist nevar
Man stresa galīgi nav. Neizmantoju auto ego/krāna pagarināšanai. Man pašam viņš patīk un tas, ka citiem ir smukas tačkas man arī patīk. Prieks, ka parādās arvien vairāk glīti e36.
Un pārkrāsot neko negribu - pašreizējais krāsu kombo man ļoti patīk, neredzu jēgu mainīt smuku, oem krāsu pret kkādu širpotrebu
+negribas arī vēl kko baigi mainit, jo e36 sāk apnikt, līdz ar to rudenī/pa ziemu drošivien īstenošu sen loloto sapnīti par foršu e30
Un pārkrāsot neko negribu - pašreizējais krāsu kombo man ļoti patīk, neredzu jēgu mainīt smuku, oem krāsu pret kkādu širpotrebu
+negribas arī vēl kko baigi mainit, jo e36 sāk apnikt, līdz ar to rudenī/pa ziemu drošivien īstenošu sen loloto sapnīti par foršu e30
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tā jau ir ka e36 ir smuks auto, bet skaists e30 vienmēr būs pa gramu smukāks uz ceļa mans viedoklis.
bet ar e30 iegadi jau jasak pasteigties jo normalu eksemplaru jau loti maz palikusi kur nu vel tirgosanaa kuri atrodas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Labs E30 top, nevis tiek nopirkts
Tad kad nonākšu līdz e30 iegādei, noteikti skatīšos Vācijas virzienā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27