zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 73
- chevron_right
zurkae36 rakstīja:Man ir bet nopusti ar flakonu un apsisti:dAndzaK_LV rakstīja:slinkums meklet, bet tu kkur biji minejis kad tev tak ir jau St5 diski, a tu te tgd saki kad sen sev tadus gribeji
No ši te vnk palikaAndzaK_LV rakstīja:zurkae36 rakstīja:Man ir bet nopusti ar flakonu un apsisti:dAndzaK_LV rakstīja:slinkums meklet, bet tu kkur biji minejis kad tev tak ir jau St5 diski, a tu te tgd saki kad sen sev tadus gribeji
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut man žurkai butu butu tik laba zapaskas vieta. Zel jaukt ara šito
Kada var istastit kas jamaina svapojot no e34 uz e36?
Kada var istastit kas jamaina svapojot no e34 uz e36?
cel augšā e34
nesen bija pacelts augšā topiks, par par swapiem, paskaties forumā.
viewtopic.php?f=6&t=4521
Es ar asaram acis jauksu vinu ara. Nau doķu es labrat vinu celtu augša sirds pilnigi sap skatoties uz to e34 mans sapņu auto. Vislaik darba pa placi braukaju un abrinoju to auto:D protams nau vina sterils ir rusa uz durvju apakšam. Bet visas ekstras viss sance pat ara temperaruru rada.Lawwr rakstīja:cel augšā e34
atradi problemu papirus viss musdienas ir dabujams un izdarams
Dabū doķus un liec lietā!
Sent from my 318is
Sent from my 318is
Nau jau kur dabute-46 rakstīja:Dabū doķus un liec lietā!
Sent from my 318is
uzprasi no powera lietotaajs Niknais, vinam driz uz tolmetu ies 540i, mosh kko vari sabidiitzurkae36 rakstīja:Nau jau kur dabute-46 rakstīja:Dabū doķus un liec lietā!
Sent from my 318is
Skatijos ssā šo, je*al nu konča stockā jau.
Konča nau bet ir loti labs. Zel jau ir bet jajauc ara pasam negribot.Mirror45 rakstīja:Skatijos ssā šo, je*al nu konča stockā jau.
Tak sazīmē doķus, pārmetini vin kodu kā 90tajoszurkae36 rakstīja:Konča nau bet ir loti labs. Zel jau ir bet jajauc ara pasam negribot.Mirror45 rakstīja:Skatijos ssā šo, je*al nu konča stockā jau.
Aspratigi:D ir iepseja kad viss sanak ok. Otra iespeja ka izdrazis par sasijas nr viltosanu.Riks* rakstīja:Tak sazīmē doķus, pārmetini vin kodu kā 90tajoszurkae36 rakstīja:Konča nau bet ir loti labs. Zel jau ir bet jajauc ara pasam negribot.Mirror45 rakstīja:Skatijos ssā šo, je*al nu konča stockā jau.
Ja taisies darīt kko tml, tad uzskatu, ka šeit nevajadzētu kko detalizētāk apspriest .
Neko tamlidzigu nedarišu tiks izjaukts panemts viss vajadzigais parejais luzņosem.dzhii rakstīja:Ja taisies darīt kko tml, tad uzskatu, ka šeit nevajadzētu kko detalizētāk apspriest .
Olijs nemiiza, nemiiz tu ar.zurkae36 rakstīja:Neko tamlidzigu nedarišu tiks izjaukts panemts viss vajadzigais parejais luzņosem.dzhii rakstīja:Ja taisies darīt kko tml, tad uzskatu, ka šeit nevajadzētu kko detalizētāk apspriest .
Esmu akls ka kurmis. Sodien atkal mekleju kadas 10min kur uz reduktora kods beigas atradu acu priekša. Ir LSD 346 0731 nau pists bijis nem uz abam busem gan uz sausa gan slapja:D esmu arvien priecigaks par savu pirkumu.
Sen nekas nau rakstīts par kupeju. Taka LSD no e34 pardevu par labu ciparu tad nu varu palutināt kupeju Nopirkts šis tas motor telpas sakopšanai.
Šodien pabūts pie lietotājs razbainieks iekerta koža un vel slieksņu uzlikas kuras aizmirsu pie garažas:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 73