Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 88
- chevron_right
Var arii taa:)Bet man savu pirkstinju zheelArchizlv rakstīja:Es biju domaajis ka varbuut puleet savus diskus shaadaa veidaa, tik bishkin bails ka kaadu pirkstu nenorauj
http://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es, savus tieši tā arī pulēju, pirksti vēl visi vietā... punkts, punktā... :F
erda rakstīja:Neko vairs nesaprotu. Sapratu, ka tev centrs ar plauktu būs vienādā krāsā-melnā vai grafītā!?
Tapēc teicu, ka ārmalai jāpaliek spīdīgai, lai nezaudētu telpiski diska kontūras lielumu!
Centrs kraasots grafiitaa, bet plaukts vainu puleets ,vai arii kraasots sudrabaa
Tapeec arii uzpuutu uz aatro centru melnu lai redzeetu kontrastu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kādas ir tavas metodes?Orkaans rakstīja:Shaubos vai tu uz mashiinas uzpuceesi aatraak un kvalitatiivaak nekaa es peec savaam metodeem
Firmas nosleepums
Tikai nejaukt luudzu! Tas nav gala produkts ,bet tikai eksperiments par to, kaadi vinji vareetu izskatiities uz vasaru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izskatās manuprāt arī labāk pulēti,nekā krāsoti plaukti :)
Man liekas ka ka smukāk izskatītos tumši pelēki :)
Plaukti?????
Plauktiem noteikti jābūt pulētiem, citādāk pazūd visa jēga no viņiem.
Pulēts plaukts ar grafīta vidu būs riktīgi swiiit!
Pulēts plaukts ar grafīta vidu būs riktīgi swiiit!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nop vidi tumši pelēki. :) Un pulēti plaukti Melnā krāsa diskus padarīs mazākus.Orkaans rakstīja:Plaukti?????
Būs jau tumši pelēki, iepriekš Orkaans rakstīja, ka melni ir pagaidu variants.
+328ch. rakstīja:Plauktiem noteikti jābūt pulētiem, citādāk pazūd visa jēga no viņiem.
+36 puletiem plauktiem
Super!!! Spid ka runča pauti
ak tad tā spīd tie slavenie "runča pauti"KV_ rakstīja:Super!!! Spid ka runča pauti
Shodien tika nolemts ,ka plaukti tomeer buus puleeti ! Kjeeros klaat un divi plaukti shodien pabeigti
Te atskaitei bilzhas
Te atskaitei bilzhas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ar kadu ripu puleji un pastu?
Melnaa vilnas ripa un http://www.magicone.it/124_fast_green_eng.htmlklimpis rakstīja:ar kadu ripu puleji un pastu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 88