Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 49
- chevron_right
negribu izklausities pec pamulka bet vai nav ta ka metinajumavietas tapat ar laiku nelidis rusa jo metals ir izdedzinats
Skatoties, ar ko metina. Ja ar standarta stiepli, un vismaz kaut kāds mitrums/skābeklis tiek klāt, tad ātri viens izlīdīs.. Esmu dzirdējis par kaut kādām misiņa stieplēm, ja nemaldos.. Ar tām metinājums turas diez gan ilgāk.
Bet visā metinājumā noslēpums ir pēcapstrāde, diemžēl..
Bet visā metinājumā noslēpums ir pēcapstrāde, diemžēl..
Kā labāk apstrādāt šādu virsmu pirms ziemas? Ja auto plānots pavasarī pārkrāsot.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
liekas ka sākumā, noslīpēt, notīrīt ar kautko "buvanolam" līdzīgu, tad apstradāt ar skābo grunti, pectam špaktelīti un parasto grunti. pēc manām domām tā vajadzētu būt labi. bet nekāds profesionalis neesmu. ja ko sajaucu, palabojiet.Hiperaktīvais rakstīja:Kā labāk apstrādāt šādu virsmu pirms ziemas? Ja auto plānots pavasarī pārkrāsot.
kur dabūt to skābo grunti ? un vai piemēram tā kā rakstīji var darīt arī pārējām virsbūves detaļām? Ziemu izturēs ja nekrāsos pa virsu krāsu ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
skābo grunti liekas ka jebkurā autokrāsu veikalā. es pirku pa apmeram 4ls. ja visu kārtīgi notīrīsi un apstrādāsi ziemu izturēs. bet es tavā vietā paņemtu kautvai divu latu pelēko flakoniņu pagaidu variantam un nobeigumā nopūstu gruntētās vietas. izskatītos +- labāk nekā grunts pleķi.
tas ir ja tev ir pelēka mašīna- bildē vsm tā iskatās.
Jap, mašīna ir pelēka :)
Paņēmu auto kā nelielu projektu, sākšu mācīties pats visu darīt diezgan daudz jāizdara vēl lai būtu smuks :)
Pirmajos 60km ņēma un dzinējs noklapēja
Paņēmu auto kā nelielu projektu, sākšu mācīties pats visu darīt diezgan daudz jāizdara vēl lai būtu smuks :)
Pirmajos 60km ņēma un dzinējs noklapēja
Kāds varētu padalīties ar info par pretrūsas apstrādes kantoriem un kā tā procedūra izpaužas? #ziema_naak
BMW Motorsport International
atrodi mātē googlē ''oranžgaraž'' tur esot viņiem antikorozijas apstrāde, ja nemaldos 50,- LVL
Traks esi? Ko Tu cilvēkam iesaki šito gatera kantori? Palasi atsauksmes sākumā kaut vai pirms kādu sūti uz turieni
Juus mani taa esat ieinteresejushi ar taam orangegarage atsauksmeem.
Tikai es nekur googlee neatradu. padalieties ar kadiem linkiem.
Tikai es nekur googlee neatradu. padalieties ar kadiem linkiem.
paprasi lietotājam kompots viņš tikko pie viņiem taisīja
Sveiki tauta :)
Iesakiet ludzu, kur varetu salidzinoshi leti parkrasot bamperus?
Iesakiet ludzu, kur varetu salidzinoshi leti parkrasot bamperus?
Nu nezinu, ir sanācis pie viņiem ASAP atstāt autiņu - vienmēr darbu ir izdarījuši godam un labi - cenas arī normālas :)RENIO rakstīja:paprasi lietotājam kompots viņš tikko pie viņiem taisīja
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
sveiki... pie kaa man griesties sakara ar kuzava krasoshanu ?( pilnigi) ?
Golf Mk1 GTI--R.I.P
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
Par tām stieplēm un rūsu. Rūsa iemetas tikai divos gadijumos, ja nav precīza pilna šūve uzlikta, respektīvi mitrumam ir kur iekļūt, vai arī nav kārtīgi apstrādāts.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Šodien pirmo reizi cīnījos ar rūsu, viss gāja ļoti gludi, pēc aut*krasas.lv pamācības, visu nokrāsoju un likās super, bet, kad noņēmu apkārt aplikto makulatūru, tad pamanīju, ka ir galīgā pakaļā.
Šīs izteiksmīgās malas ir iespējams kaut kā pašam pielabot?
Šīs izteiksmīgās malas ir iespējams kaut kā pašam pielabot?
Ar smalku papīru nolīdzini malas, uzmatē un pūt virsu vel laku.
kas tā par pamācību tada????? Šito variantu sauc par piekraasošanu. Nevajag sita ierobezhot krasoshanas laukumu, vienīgi lauzuma vietaas , lai neredzaas.
kas tā par pamācību tada????? Šito variantu sauc par piekraasošanu. Nevajag sita ierobezhot krasoshanas laukumu, vienīgi lauzuma vietaas , lai neredzaas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 49