MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 30
- chevron_right
Visiem citiem apvainojumi pāris lpp garumā, bet Marux šādas perversības ir atļaujamas :kloķis: :zamša:
Es laikam neesmu tik liels audiofīls, lai spētu novērtēt skaņas uzlabošanos ar podziņlogiem...erda rakstīja:MARUX, ieliec priekšā elektro logus, tie airi traucē skaņas sistēmai!
Sniegi sniga putināja, bet maruxam pilnīgi popig :marux_to_var_atļauties:uteo rakstīja:Visiem citiem apvainojumi pāris lpp garumā, bet Marux šādas perversības ir atļaujamas :kloķis: :zamša:
Un kļoķis nav zamša, bet samta. Un patiesībā ir ļoti ērts
Nekas īpašs, atgādinu, ka auto ir dzīvs un puslīdz vesels Uztapa jauns priekšas pagriezienu projektiņš. Vēl tikai jāiebūvē USA gabarīti atpakaļ, tikai šoreiz gabarīti būs balti (standarta lampiņa) un pagrieziens - oranžs. Varbūt pat oficiāli TA varētu dabūt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās interesanti pagriezieni
Kkur redzēti, vai ne?
kad busi Al ielas?
drikstesu nozagt?
drikstesu nozagt?
Biju šodien Un - nē, nedrīkstēsi. Tu jau Emzim eņģeļus izvilki
blac neredzeju
es neizvilku pats atdeva ar lielako prieku jo es vinam rokubalstu
es neizvilku pats atdeva ar lielako prieku jo es vinam rokubalstu
Pievienojos komentāram.daviz rakstīja:Izskatās interesanti pagriezieni
- ikey07
Tev vajag citurs diskus ar steigu un joprojām. pag, bāgāžnieks tīrs ir?
Lai būtu video apskats par gabarītu galarezulatu. Beidzot atkal ielās
Diskus citus negribu. Kāpēc? Tāpēc, ka uz R16 neko izcili prātīgu īpaši atrast nevar... Lielākus negribu, jo nepatīk vilkties pa ielām bezkomfortā :balonriepas: Un, nē, bagāžnieks joprojām ir strīpains un man patīkRidlihs rakstīja:Tev vajag citurs diskus ar steigu un joprojām. pag, bāgāžnieks tīrs ir?
Video? Hazard, tu mirgojošu pagriezienu neesi redzējis? Vēl jau nezinu, kad pabeigšu - laika automašīnai ir šokējoši maz...Hazard rakstīja:Lai būtu video apskats par gabarītu galarezulatu. Beidzot atkal ielās
style32 kaut vai R16 ir gan nedārgi, gan arī 100x labāk izskatītos. Protams ja uzliktu Tavam auto Brock B1 , piemēram, R16 9j, tad vispār ideāls skats būtu, bet nu es saprotu, ka negribi tik platus.
St32 man īpaši nepatīk... Un man vajag diskus, kuriem var uzlikt 215/55 bez strīķēšanās problēmām Un beigu beigās - šobrīd disku jautājums ir viens no nesvarīgākajiem manam Nerūsiņam
ja interese komforts, tad laiks parkapt uz e39, jo e36 ir paredzets kam citam
man arī sākumā likās, ka pakaļās būs ar zemprofilu riepām, bet nav ne vainas, nu drusku vairāk gan jāvēro pa kurieni brauc un vissmarux rakstīja:St32 man īpaši nepatīk... Un man vajag diskus, kuriem var uzlikt 215/55 bez strīķēšanās problēmām Un beigu beigās - šobrīd disku jautājums ir viens no nesvarīgākajiem manam Nerūsiņam
Negribu e39, gribu Voyager. Un par komfortu nesūdzos, vnk regulāri pārvietojos pa Pleskavas šoseju, un tur ar zemprofila riepām var nošauties, ja negribas vilkties uz 70mrkashell rakstīja:ja interese komforts, tad laiks parkapt uz e39, jo e36 ir paredzets kam citam
es ik pa laikam gāžu pa turieni, nu nezinu kas tur tik slikts nošauties varēja pa ceļus pirms remonta uz Alūksni
Kad bamperus krāsosi?
+325
es tik nesaprotu vienu, OK ar HAPO viss skaidrs un zinu viņa gaumi, bet kāda velna pēc Tu negribi uztaisīt savu zaļo žurku smuku es čista nesaprotu
es tik nesaprotu vienu, OK ar HAPO viss skaidrs un zinu viņa gaumi, bet kāda velna pēc Tu negribi uztaisīt savu zaļo žurku smuku es čista nesaprotu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 30