digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 34
- chevron_right
1 digitāla pečkarupijs rakstīja:sveiki. cik viegli/gruuti ir nomainiit parasto "pečku"uz digitalo klimu?kas man tad ir vajadziigs? un vai tas vsp ir izdaraams? vrb kaads to ir darijis?
2 digitālās klimas panelis
3 videjā gaisa lūka ar vadu ...!
grūti tas Nav vajadzīgs gribaspēks-skrūvētspēks un pacietība !!
tiesi es gribu samainīt no šīs uz atēla uz digitalo
tātad man jāmaina-
1. pecka
2.pats panelis
3.vidēja gaisa lūka ar vadu.... ???
tātad man jāmaina-
1. pecka
2.pats panelis
3.vidēja gaisa lūka ar vadu.... ???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
nezinu vai te pareiza tema
problema tada vaditaja puse pus tikaj kartu neregulejas vispar
kur rakt lai risinat problemu?
problema tada vaditaja puse pus tikaj kartu neregulejas vispar
kur rakt lai risinat problemu?
viewtopic.php?f=18&t=2190
Pečkas vārsti, atrodas motortelpā pie vakuumņika.
vēl jautājums .. kā tikt pārmainīt pečku kas jājauc nost >??dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
Salona panelis, šofera puses duga (zem paneļa), logu slotiņas (kupeja), ugunssienas ieliknis.
thanksdogMa rakstīja:Salona panelis, šofera puses duga (zem paneļa), logu slotiņas (kupeja), ugunssienas ieliknis.
A to kondicionera komplektu ir obligati jaliek ja tads ari iepriekš nau bijis? Ari ir parasta pečka un ir doma nomainit pret klimu ar pogam..dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
un tad cik man taads komlekts vareetu izmaksaat ar un bez kondiskas komponenteem? vrb var kaads kko taadu piedaavaat?dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
80 - 100 eur
Nav obligāti, bet, lai digitālā strādātu, pravodka toč būs jāmaina, un tāpat čakars drūmais.rus90 rakstīja:A to kondicionera komplektu ir obligati jaliek ja tads ari iepriekš nau bijis? Ari ir parasta pečka un ir doma nomainit pret klimu ar pogam..dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
nu sk,un tad cik taads cakars veel + vareetu izmaksaat ja es ko taadu uzticu dariit kaadam cita? vrb te ir kaads kas to var apnemties izdariit?dogMa rakstīja:Nav obligāti, bet, lai digitālā strādātu, pravodka toč būs jāmaina, un tāpat čakars drūmais.rus90 rakstīja:A to kondicionera komplektu ir obligati jaliek ja tads ari iepriekš nau bijis? Ari ir parasta pečka un ir doma nomainit pret klimu ar pogam..dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
ja atbrauksi ar pilnu komplektu daļu (tb pats sagādāsi daļas, man tam nebūs laika), tad varu izdarīt. Ja interesē PM!rupijs rakstīja: nu sk,un tad cik taads cakars veel + vareetu izmaksaat ja es ko taadu uzticu dariit kaadam cita? vrb te ir kaads kas to var apnemties izdariit?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
A kadu tieši pravotku man vel vajadzes?dogMa rakstīja:Nav obligāti, bet, lai digitālā strādātu, pravodka toč būs jāmaina, un tāpat čakars drūmais.rus90 rakstīja:A to kondicionera komplektu ir obligati jaliek ja tads ari iepriekš nau bijis? Ari ir parasta pečka un ir doma nomainit pret klimu ar pogam..dogMa rakstīja:Tev, jā. Tikai tevis minētās komponentes. Rūpijam gan vajadzēs vēl visu pravodku, pečkas vārstus + kondicioniera komplektu, ka vēlās, lai tā strādā. Darbs pamatīgs, ir darīts.
Papildus vadi kas iet salonā no pašas pečkas uz drošinātāju kasti
+ visi vadi kas izziet no drošinātāju kastes uz kondicioniera ventilātāru/kondicinoniera sūkni/sausinātājua
Čakars liels, lai to visu izņemtu, esmu pats to sev darījis.
+ visi vadi kas izziet no drošinātāju kastes uz kondicioniera ventilātāru/kondicinoniera sūkni/sausinātājua
Čakars liels, lai to visu izņemtu, esmu pats to sev darījis.
paldies par info
nakošgad tad vajadzes pačakareties
p.s. ja kas lenam mekleju digitalas klimatkontroles swapu
nakošgad tad vajadzes pačakareties
p.s. ja kas lenam mekleju digitalas klimatkontroles swapu
intresē vai to pečkas vārstu var atdzīvināt,vai jāpērk jauns?vienā pusē pūš siltu,otrā aukstu,pie vārsta viena truba silta otra auksta.varbūt kāds var piedāvāt lietotu,bet strādājošu to vārstu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 34