Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 65
- chevron_right
bet toties tagad viss jau salikts
Tad gan ātri.Sabinchix rakstīja:Shis atgadijaas nesliipejot kadu dienu uzrakstishu siikak kas un ka viss atgadiijaas...Archizlv rakstīja:Trakie slipētāji! Novēlu ātrāk atveseļoties.
Pa lielam visa diena pa garazhu un viss izlabots
Mūsu izmainjas no aizmugures
Nju taa ir gaumes lieta protams..bet man taa patiik
Nju taa ir gaumes lieta protams..bet man taa patiik
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Personigi lampas patik labak neka ieprieks.bet nu kritika bus vienmer. Tapec galvenais ka pasai patik. Skaists auto kopa ar ipasnieci.!!
Pirms tam bija tīri cērtams dupsis... Ja vēl tās uzlīmes aizvāktu, bet tagad šķiet galīgās auzās.
Katram sava gaume, no stress
Ahahah, pēc lepoksacijas vairak nav certamsNixon rakstīja:Pirms tam bija tīri cērtams dupsis... Ja vēl tās uzlīmes aizvāktu, bet tagad šķiet galīgās auzās.
Bet tu aizputi ar baltiem pagrieizeniem lukturus? Vai tomer veco komplektu ar rižiem?
Izkatās jau ka ar balto augšu aizpūsti ... Nū, nesaku ka slikti, bet nu šos lukturus mazliet s*pist ar laku, nu nezinu..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Atgādina manu pirmo lamatu 318 tikko biju nolicis tiesības garāža pūtu , likās
Tagad kkā pievelk ka tik augšu nopūš induviduāli katram savs bilde smieklam
Tagad kkā pievelk ka tik augšu nopūš induviduāli katram savs bilde smieklam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Drive until you die with your e36
Aduks rakstīja:Izkatās jau ka ar balto augšu aizpūsti ... Nū, nesaku ka slikti, bet nu šos lukturus mazliet s*pist ar laku, nu nezinu..
Jā tieši šis intereseja. Priekš kam bojat baltos Daudz rižo ir pie tam bieži tos bezmaksas atdod, var ar tadiem izrikoties tā. Piemer kā es Diena pabraukta un izmestiAduks rakstīja:Izkatās jau ka ar balto augšu aizpūsti ... Nū, nesaku ka slikti, bet nu šos lukturus mazliet s*pist ar laku, nu nezinu..
+1 Nixonam, nakļenes bojā visu skatu, un ja kaut cik gribi glābt lukturus..augšējo balto daļu stipri tumšāku taisi ...bet nu labāk tāpat bija vecie lukturi
Da tos lukturus jebkuraa laikaa var noslipeet un uzpulet pa jaunam!!:)
Es visdrizaak atjaunotu vecajiem lukturiem sarkano toni un balto augsu atstaatu jo vairaak stock!!
Bet slikti arii naw!!
Es visdrizaak atjaunotu vecajiem lukturiem sarkano toni un balto augsu atstaatu jo vairaak stock!!
Bet slikti arii naw!!
Uzmanību sanese...
Nu nezinu gan :)
Es par to neiespringstu, apniks iznjemshu lampas un parputishu sarkanas
Nav jau neatgriezhama lieta
Nav jau neatgriezhama lieta
ir ir Tev "pakaļas" lukturi
pārsvarā uzliekot tumšākas lampas auto izsskatās pagurušāks,,,,
Es arī būtu taisījis kaut ko līdzīgu kā ir možajam.
Es arī būtu taisījis kaut ko līdzīgu kā ir možajam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 65