5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- …
- 287
- chevron_right

jench tu nepareizajā forumā šito iepostēji 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

kur tad šodien visi iekrituši ka neviens vel nav ieradies? 

Tūlīt braucu ārā/vienradzis rakstīja:kur tad šodien visi iekrituši ka neviens vel nav ieradies?
- ikey07
piemet soli, vienam te galīgi garlaicīgiikey07 rakstīja:Tūlīt braucu ārā/vienradzis rakstīja:kur tad šodien visi iekrituši ka neviens vel nav ieradies?

Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.
Labas cenas.
Labas cenas.

varbut pec Neste parbraukt uz Astarte krasta?KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

AndrejCR rakstīja:varbut pec Neste parbraukt uz Astarte krasta?KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.
Labak uzreiz tad uz Lubanas Statoilu

NE NE NE,labāk juglas statoiluHazard rakstīja:AndrejCR rakstīja:varbut pec Neste parbraukt uz Astarte krasta?KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.
Labak uzreiz tad uz Lubanas Statoilu

Juglas Statoil ir daudz labāka vieta par Mūkusalas Nesti,jo daudz ēstuvju blakus,aplītis
un aizbraukt no turienes uz visurieni ērti. Ja labs laiks arī soliņi ir ārā.

Varam arinuzreiznuz astaru,tapat mes braucam pec tam uz turieniAndrejCR rakstīja:varbut pec Neste parbraukt uz Astarte krasta?KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.

Labas cenas.
Labas cenas.

Da tur juglas statoila vienmer parbazts 

Labas cenas.
Labas cenas.

KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.

Labas cenas.
Labas cenas.

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Tad šovakar uz 20:00 pie Juglas Statoil tiekās tie,kam patīk jautrāka braukšana pa ielām (tak drifta lubrikants krīt no gaisa)
Varam iestiprināties MCdonaldā/Picērijā,paņemt Staķika kafiju vai stūķus un pavizināties pa ielām
vai uz kādu kaimiņ' pagast' aizlaist. Protams bez lielām muļķībām
Kā jums tādas izpriecas?

Kā jums tādas izpriecas?

labprāt pievienotos šodien
Esmu nesen seit registrejies un nesen iegadajies e36, cerams, ka loti stipri nesodiisiet sodien! 

Kur tad beigaas visi vaacaas? Gribas motoru izveedinaat 
Sent from my Lumia 925

Sent from my Lumia 925

Es nez kā citi, bet es bušu Lubanas Statoila 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 249
- 250
- 251