Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- …
- 539
- chevron_right

Varbūt būt neitrālam.yanks rakstīja:a ja man ir fords un e36, kurā pusē man nostāties

Veselā saprāta pusēyanks rakstīja:a ja man ir fords un e36, kurā pusē man nostāties

nu tajā viģikā tādas puses man liekas nav 

Nevar nepiekristyanks rakstīja:nu tajā viģikā tādas puses man liekas nav

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Powered by Minhauzens!

Dirty diesel jau ar svaigu dvēseli un gaida first startup
Iepriekšējais motors labi skrūvēts ar daudz novērptām skrūvēm un pirkstiem pievilktiem uzgriežņiem
Inti, ieliec snapu ar diskiem

Iepriekšējais motors labi skrūvēts ar daudz novērptām skrūvēm un pirkstiem pievilktiem uzgriežņiem

Inti, ieliec snapu ar diskiem

vai arī vnk, LOHIEM LOHU PROBLĒMAS !!!
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

+1, sēžu un skatos - bļin, visu laiku tik labi izskatījās ?Gailums rakstīja: Inti, ieliec snapu ar diskiem

priekša 9J un aizmugure 10J R16Kurlis rakstīja:+1, sēžu un skatos - bļin, visu laiku tik labi izskatījās ?Gailums rakstīja: Inti, ieliec snapu ar diskiem

Braucu pakalj paaris detaljaam prieksh kupejas, un netishaam uzduros manam pirmajam bembim. Skumji ap sirdi palika. Daudz, daudz atminjas ar sho auto. Brutaali izvaroja manu semeriiti.