Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- …
- 679
- chevron_right

Milleniums laikam tiko uz skanstes/ sporta krusta. Sarkans taurings ar hoodbra

ta rozaa kupeja biezi staav uz pernavas ielas,es gan esu maniijis blondiini pie rulliemInutak rakstīja:To rozā jau sen redzu ielās,cik esmu redzejusi braukā džeks

Chill, braucu ar darba auto , pelëku opel combo grūti pamanīt 

Stradaju blakus :)))Ridlihs rakstīja:Mana. Kur biji ?

HAPO uz Deglava ielas 

No rīta pirms 9, uz saharavo, lubānas krusta pelēka kupeja ar nakļenēm! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

biju biju es pēdējā mirklī tevi pamanīju un centos ar pamāt!Ridlihs rakstīja:Milleniums laikam tiko uz skanstes/ sporta krusta. Sarkans taurings ar hoodbra

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

marux rakstīja:HAPO uz Deglava ielas
Es ar Panda Taxi redzeju tik laikam aizvaka ar Alpu abi aizbrauca gar deglava maximu

green garage uz jeekabpils tilta 

Vakar redzētas divas meitenes Jelgavā Rulītis trasē ar melnu sedanu VNZ FK9690
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
shodien beidzot redzets dzive HAPO mangaljos uz viestura prospekta...
vakar no rita ap 7.30 redzets melns ljoti zems sedans ar foruma uzlimem...pirms brasas tilta lika shkjersam un sameta... radot aarijas situaciju
bet labi "izgaji" no situacijas 
vakar no rita ap 7.30 redzets melns ljoti zems sedans ar foruma uzlimem...pirms brasas tilta lika shkjersam un sameta... radot aarijas situaciju

redzējumileniums rakstīja:biju biju es pēdējā mirklī tevi pamanīju un centos ar pamāt!Ridlihs rakstīja:Milleniums laikam tiko uz skanstes/ sporta krusta. Sarkans taurings ar hoodbra

Kurš šodien pie Čaka un Stabu ielas krusta kūpināja ratus? 

Kurš serviss, jeb kur?thekukanols rakstīja:laikam Alps šodien piegādāja detaļas uz servisu, kurā strādāju

Race solutions

Jā, tur vedu.

Šorīt ap 9:30 violets sedans ar uzlīmēm lāčplēša/barona krustojumā. Blondīne pie stūres :)

Asnaats sapiipinaats uz brasas tilta no peleekas gotinjas 
Volvo kraasu nomainiijis
Sent from my Lumia 925

Volvo kraasu nomainiijis
Sent from my Lumia 925
Jap,biju iemaldijies tajos krajospikstulis rakstīja:shodien beidzot redzets dzive HAPO mangaljos uz viestura prospekta...
vakar no rita ap 7.30 redzets melns ljoti zems sedans ar foruma uzlimem...pirms brasas tilta lika shkjersam un sameta... radot aarijas situacijubet labi "izgaji" no situacijas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- …
- 679