Dienas Snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- …
- 284
- chevron_right
Par ratiem tev nepiekritišu ZevsZzevsS rakstīja: ↑21 Jūl 2019, 13:29Mani bērni no ratu vecuma sen ir izauguši, bet savulaik es gadu nobraukāju ar e36 kupeju un diviem bērniem...rati tika likti diendienā tā kā nestāsti - ir pieredzēts un viss ir izdarāms, kā arī e39 priekš ratiem vietas ir daudz! Man ir divas meitas un tikai viena mašīna bija uz īsu brīdi bija kas ietilpības ziņā bija lielāka par e39.
Zinu, ir starpība, es ar ~ tādu patēriņu braucu jau 4 gadus. Man pagalmā stāv arī mazlitrāžas pežo, bet es labāk izvēlos maksāt par komfortu.
Man a8 bagūzī rati nelīda cilvecīgi iekšā.nu nevar salidzinat touringa,avanta ietilpibu un labumus ar sedanu kur nu vel kupeju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Šī sadaļa saucas dienas snapshot - noteikumus nepārkāpjam jo nav noteikts kādas bildes šeit jāliek.
Pēdējais labojis ZzevsS - 22 Jūl 2019, 19:19, kopā labots 2 reizes.
Protams rati mēdz būt dažādi un ar džipu vai universāli ir vieglāk un ērtāk, bet es esmu ērti bez tā izticis.cipruss18 rakstīja: ↑22 Jūl 2019, 17:59Par ratiem tev nepiekritišu ZevsZzevsS rakstīja: ↑21 Jūl 2019, 13:29Mani bērni no ratu vecuma sen ir izauguši, bet savulaik es gadu nobraukāju ar e36 kupeju un diviem bērniem...rati tika likti diendienā tā kā nestāsti - ir pieredzēts un viss ir izdarāms, kā arī e39 priekš ratiem vietas ir daudz! Man ir divas meitas un tikai viena mašīna bija uz īsu brīdi bija kas ietilpības ziņā bija lielāka par e39.
Zinu, ir starpība, es ar ~ tādu patēriņu braucu jau 4 gadus. Man pagalmā stāv arī mazlitrāžas pežo, bet es labāk izvēlos maksāt par komfortu.
Man a8 bagūzī rati nelīda cilvecīgi iekšā.nu nevar salidzinat touringa,avanta ietilpibu un labumus ar sedanu kur nu vel kupeju
This is called dedication
Tik pietrūkst 2014 kas palika uz sedana.
Tik pietrūkst 2014 kas palika uz sedana.
- ikey07
Superīga bilde sanāca, ar polarizējošo filtru.
- ikey07
Mani vecie diski
ar kompatu pa brugji
Paspējāt salikt dzinēju?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- …
- 284