Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- …
- 539
- chevron_right

Nesaprotu Tevi ch.

nunu? jēdzīgāk būtu visus pārdot un nopirkt nopistu e60 ar xenoniem miglās? 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Saprotu Tevi ch.

izskatas ka savu 5 auto tu vairs nedabūsi iekšā aiz setas 

Lai tiktu ārā ar e30,jāpardzen visas māšīnas 

nē,bet kāpēc sev neatstāji kūti un sencis sev neņēma kaut kādu golfu?ch. rakstīja:nunu? jēdzīgāk būtu visus pārdot un nopirkt nopistu e60 ar xenoniem miglās?

Sodien atkal apciemots srots un nopirkti sie sikumi pa 4ls ( prieks ka dabuju oem miglinieku stekerus 3x gab un rezerves rata plastmasu, tikai aismirsu panemt otru sparna pagriezienu un nebija lidzi atslegu lai nonemtu kapota attaisamos abus kas tur kapotu vieta jo tie bija loti laba stavokli bet ja bus rit laiks tad rit panemsu visu parejo)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

V.A.G. ziemā rulzzz
bij man atgadījums- braucu ar vw (ceļa segums atkala) mierīgi apsteidzu bmw braucēju, bet šams nav mierā ar ""pāridarījumu"". Tas man mēģina revanšēt, un rezultāts - divi kūleņi...bmw vadītājam.

Vot visi tagad sapirks dalītās lampiņas salona aizmugurē

kar tur atspulgaa ir, izstaas ka kads pliks tur setas stuurii staavOrkaans rakstīja:Aiz gara laika bik sapuleeju shodien auto![]()

...

ScoobyFresh rakstīja:Vakara telefonsnaps.

nja psc ziemā bmw tiešām ir sūds, paldies, ka pastāstīji, citādi būtu šoziem braucis ar savu touringuRons rakstīja:V.A.G. ziemā rulzzzbij man atgadījums- braucu ar vw (ceļa segums atkala) mierīgi apsteidzu bmw braucēju, bet šams nav mierā ar ""pāridarījumu"". Tas man mēģina revanšēt, un rezultāts - divi kūleņi...bmw vadītājam.

mainu savu touringu pret golfu vai kādu citu tizlu auto
as per rules -
tough love
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Grūti ir tev nepiekrist.rvars rakstīja: nja ziemā bmw tiešām ir sūds

nevajag jau pārspīlēt, bet tā nu tas ir ka ziemā īpaši bezbloķu žurkas ir lēnākas par citiem bezmotoru priekšpiedziņas braucamajiem. Sajūta jau stulba ka braucot pa to pašu atkalu tevi tavā 325 vai 328 apdzen vecs opelis vai golfs ar lielu samaidu sejārvars rakstīja:nja psc ziemā bmw tiešām ir sūds, paldies, ka pastāstīji, citādi būtu šoziem braucis ar savu touringu
mainu savu touringu pret golfu vai kādu citu tizlu auto

BMW-Big Money Waste

Nu ja brauc ar BMW, kam ir ASC, tad nekāds opelis neapdzīs.

Burkāns atrada sev ļoti siltu majiņu uz ziemi 
P.S, snaps no īpašnieka

P.S, snaps no īpašnieka
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- …
- 539