Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 539
- chevron_right
ko jūs tur muldat par to ziemu
jaunas ziemas riepas vaig nopirkt nevis braukt ar 10 gadus veciem sakaltušiem klučiem. poh ka milimetri atļauj

labsch. rakstīja:Netrīrs jaunais dailyVAGen.![]()
[/img]
Un kopbilde.![]()

nu ASC nav nekas ipashs, DSC jau labak piepalidz ziemauteo rakstīja:Nu ja brauc ar BMW, kam ir ASC, tad nekāds opelis neapdzīs.

Tpc jau uz garazhas vartiem ir URBISpavljuks rakstīja:Oho.. negaidīti!![]()
P.S. kas ar priekšējo disku? Izksatās palocīts!

haha, pasmējosGF. rakstīja:Tpc jau uz garazhas vartiem ir URBISgan jau kaut kur ielicis jaunais saimnieks

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Smiekligakais kad tādi gudrinieki nezin kādēl ar bloki tafele spiest ar nevar, kad blakuseja josla ir vel autoSlim rakstīja:nevajag jau pārspīlēt, bet tā nu tas ir ka ziemā īpaši bezbloķu žurkas ir lēnākas par citiem bezmotoru priekšpiedziņas braucamajiem. Sajūta jau stulba ka braucot pa to pašu atkalu tevi tavā 325 vai 328 apdzen vecs opelis vai golfs ar lielu samaidu sejārvars rakstīja:nja psc ziemā bmw tiešām ir sūds, paldies, ka pastāstīji, citādi būtu šoziem braucis ar savu touringu
mainu savu touringu pret golfu vai kādu citu tizlu auto

Varu visiem piekrist par labām riepām. Bezbloķa RWD un nekādu problēmu nebija. Kamēr golfi un opeļi krustā stumjās taisni, rwd skaisti līkumā ieslīd 

lohiem lohu problēmas (tm)
Līdz šim nav bijušas problēmas ziemā ne ar RWD ne ar FWD. Neatceros, ka kādreiz būtu (normāli braucot) sašuvies, sapīpināts dēļ čammāšanās pie krustojuma, aizbraucis līkumā taisni utt.
Lai nav offtopiks:
ex: current:

Līdz šim nav bijušas problēmas ziemā ne ar RWD ne ar FWD. Neatceros, ka kādreiz būtu (normāli braucot) sašuvies, sapīpināts dēļ čammāšanās pie krustojuma, aizbraucis līkumā taisni utt.

Lai nav offtopiks:
ex: current:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Viens ir, ka kāds kkad nav vai ir izbraucis/neizbraucis kkur, cita lieta, rurš no autiņiem vnk labāk turās uz ceļa konkrētaos asptākļos!
d[-_-]b

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Izskatās ka visi ilgojas pēc ziemas
Bet teikšu godīgi šovakar man ar manu 1.6 un parasto redaktoru pietika, lai paņemtu paris līkumus Rīgā 

no kāda laikraksta ir tavs redaktors?

No Liepupes vēstneša 

šonakt Liepājā laiciņš pa skaisto.
mazliet paripinājāmies, 112 informēts.

mazliet paripinājāmies, 112 informēts.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 539