Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- …
- 679
- chevron_right

es par Ulda_R tačkusiluets rakstīja:Un kur tad tu biji noslēpies ?:DRidlihs rakstīja:Maniju Tavu auto biķeros

Satikts Kļavinš un Sirmais, paldies par labumiem. 

Orkana ex kūtiņa Dobelē sasveicināta
, aizmirsu tik tam čalim niku
, aizmirsu tik tam čalim niku

smuks balts sedans ar uzlimem pie jaunolaines sasveicinats vakar ap 22.30, apdzinu un iegriezos jaunolaines ieksa. 

Rapakivi rakstīja:Satikts Kļavinš un Sirmais, paldies par labumiem.

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Viss galīgi garām. Kapots rat style,eņģeļi zili un pīpēju tabakuArteha rakstīja:ap 6 no rita redzeta zhurka dzeltens kapots , spoileris uz bagaznieka . sarkanie angel eye's / pipejot cigareti pateica ka vajag piepust riepu![]()
nezinu kas tas bija
( pie stockmanna )

Kurš tikko ar dzelteniem lukturiem priekuļos noskrapeja visu ko var noskrapet?:D

Izklausās pēc matissc... 

Rapakivi rakstīja:Satikts Kļavinš un Sirmais, paldies par labumiem.

možais rakstīja:Izklausās pēc matissc...
Varētu but

Samidzinats tika, vismaz

Lomax rakstīja:smuks balts sedans ar uzlimem pie jaunolaines sasveicinats vakar ap 22.30, apdzinu un iegriezos jaunolaines ieksa.
Tas es

SORRY :d tur pa to tumsu es neko neredzeju
es tev pakal 160 lidoju lai pasveicinat, man bbija sarkans uz olaines pagrieziena 

Labs.Lomax rakstīja:SORRY :d tur pa to tumsu es neko neredzejues tev pakal 160 lidoju lai pasveicinat, man bbija sarkans uz olaines pagrieziena

Bišku papļāpāts ar Anetiiti un Pachu!

Psih-arno melnītis pie MB centra.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sarkandaugavā ap 8 no rīta balts e36 ar melnu kapotu , balta nakļene aizmugurejā logā, liekas kupeja bija

Šodien ap 12:00 @ a7 manīts sarkans coupe, ar aizmugurē piešpaktelētu spārnu un salauztu difūzeri, vai bez , steidzoties kārtīgi neievēroju, Uzlīme bija Vnz cik atceros GV-7723

Ap 12:00 spoguļos manīts LSD krabis uz Matīsa ielas pārbrauktuves 

Tā ir, jāarmis rakstīja:Psih-arno melnītis pie MB centra.

regnārs uz krustpils ielas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261