5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 287
- chevron_right
dogMa rakstīja:Ja jau braucam uz SABI, tad jau labāk MM tikties :)
Tas jā... tad jau jāreģistrejas, lai ar auto tiek iekšā pirms tiem 21.00 vai ari sagaidam visus un laižam pēc tiem 21.00 un kā nu kurais..cits ar auto brauc iekšā cits K2Turbo!dogMa rakstīja:Ja jau braucam uz SABI, tad jau labāk MM tikties :)
Nesapratu. Lai tiktu kā skatītājs ar auto, tad jāreģistrējas?beeSharp rakstīja:dogMa rakstīja:Ja jau braucam uz SABI, tad jau labāk MM tikties :)Tas jā... tad jau jāreģistrejas, lai ar auto tiek iekšā pirms tiem 21.00 vai ari sagaidam visus un laižam pēc tiem 21.00 un kā nu kurais..cits ar auto brauc iekšā cits K2Turbo!dogMa rakstīja:Ja jau braucam uz SABI, tad jau labāk MM tikties :)
Sorry. Izlasiju sabi mājaslapā. Iešu ar kājām!
Viennozīmīgi nepaspēšu :(
kr4 poff... nav ko skriet .. 6dien tāpt uz talku
kr4 poff... nav ko skriet .. 6dien tāpt uz talku
Sabos bushu bet nezinbu ar kuru auto :) . isti nesaprotu ja dalibas maksu samaksaju 2ls oar dragu, tad caurlaide ir japerk vai nav :O ?
Būtu drifts, iespējams pieripotu, dragreiss tā īsti neinteresē.
butu drifts tad es ar piedalitos vispar tadas dusmas uz sabi, ka nonema driftu
esmu vispar loti parsteigtsd ka driftu nonema, var redzet ka Bikernieki ir pargajusi csdd paraudzibaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ir jābrauc biedri satikt! Drifts uņ draģis tik blakus apstāklis!
Ir jaamaksaa 2ls par pashu treninju + ieteiktu nopirkt tagad pirmajaa treninjaa caurlaidi visai sezonai pa 3lsArcha rakstīja:Sabos bushu bet nezinbu ar kuru auto :) . isti nesaprotu ja dalibas maksu samaksaju 2ls oar dragu, tad caurlaide ir japerk vai nav :O ?
Caurlaide vel ta man pa 1.5ls jo veca uzlime ir, bet vai tad jamaksa + 2ls par to ka skatitajs?
ir, ir jāmaksā.
Nju tad kas īsti notiekās ar rītdienu MM wai plaza??
Varbūt ka pieripošu, bet neko nesol.
a kur pie MM augseja stavieta vai apakseejaa ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
kā parasti, a pakšā!
Moš arī būšu. skatīšos no laikapstākļiem.
..eh. Es ap sabrauciena laiku jau sēdēšu lidmašīnā :(
hei uz plazu neviens nebrauks? nav lieku līdzekļu lai izbrauktu cauri visai rīgai un vēl samaksāt par iebraukšanu!
varbūt kāds gribētu mani savākt pārdaugavā?
varbūt kāds gribētu mani savākt pārdaugavā?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …