Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 87
- chevron_right
http://www.sonicelectronix.com/pictures ... _id=873321V1Beta rakstīja:To kas ir stereo saprotu.
Links http://1a.lv/auto_audio/auto_cd_magneto ... _deh2400ub
Bildi pats biju atradis un tadelj ari radaas mans jautajums
Kādas atsauksmes par aktīvajiem subīšiem?
Draugam stāv NISSANA aktīvais sabvūferis, godīgii sakot drebina kapitāli labi.
Bet nu, nav no tiem lētajiem galiem, bet nav arī dārgais gals...
Ir protams savi mīnusi un savi plusi šādiem subvūferiem, bet nu tā jau ir gaume un viss pārējais....
Bet nu, nav no tiem lētajiem galiem, bet nav arī dārgais gals...
Ir protams savi mīnusi un savi plusi šādiem subvūferiem, bet nu tā jau ir gaume un viss pārējais....
Pašam ir aktīvais subuferis. Es teikšu ka man pilnigi pietiek. Nekāds lielais nav, bet muzikas klausīšanos padara patīkamāku nekā ka nav nekā :)Kopcis rakstīja:Kādas atsauksmes par aktīvajiem subīšiem?
Priekš ikdienas autiņa pilnīgi pietiek ar kvai 500w aktīvo. Pietam aktīvais iznāks lētāk nekā subs ar pastūzi.
Nekonkrēts jautājums un nekonkrētas (subjektīvas) atbildes.
Ir tā, ka kādam ir super un neko vairāk nevajag, ja vien ir S90 bagāžniekā ar "Aiwa" pastiprinātāju.
Tāpēc optimālākā atbilde būti - ņem klausies savā auto un izvērtē vai Tev patīk "rezultāts", iepriekš gan būtu labi dzirdēt un redzēt kādu gatavu, labu installu, lai zinātu pēc kā vadīties, bet ja ir runa tikai par pliku aktīvā "iemešanu", tad... nezinu gan.
Ja ko vairāk un konkrētāk gribi uzzināt, tad vari vaicāt.
Ir tā, ka kādam ir super un neko vairāk nevajag, ja vien ir S90 bagāžniekā ar "Aiwa" pastiprinātāju.
Tāpēc optimālākā atbilde būti - ņem klausies savā auto un izvērtē vai Tev patīk "rezultāts", iepriekš gan būtu labi dzirdēt un redzēt kādu gatavu, labu installu, lai zinātu pēc kā vadīties, bet ja ir runa tikai par pliku aktīvā "iemešanu", tad... nezinu gan.
Ja ko vairāk un konkrētāk gribi uzzināt, tad vari vaicāt.
500w ir ļoti daudz un aktīvais arī maksās loti daudz.oscar rakstīja:Priekš ikdienas autiņa pilnīgi pietiek ar kvai 500w aktīvo. Pietam aktīvais iznāks lētāk nekā subs ar pastūzi.
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
man ir pioneer 500w pasīvais sūbis un kaut kāds pavarots pastūzis (firma hvz), skan pietiekami labi
Sveiki!
Iesakiet kādu pastiprinātāju, lai varētu izmantot šī vūfera pilnu jaudu:
Speaker Size : 15" 393mm
RMS Power : 500 W
Peak Power : 1500 W
Minimum Input : 250 W RMS
Sensitivity : 92 dB
Freq. Response : 20 Hz - 850 Hz
Impedance : dual 2 Ohms
Mounting Depth : 6.6" 168mm
Mounting Diameter : 13.8" 350mm
Rec. Enclosure VOL : 1-2 cubic feet
Product Code : slicks15-v27
Patreiz ir kkāds Maxxsonics (BlackMaxx) pastiprinātājs, kuram RMS jauda ir 350 W.
Griežot magnetolā skaļumu (VOL) vairāk par 15, subis pārstāj palikt skaļāks. Tumbas paliek skaļākas, jo tās ir stock un iet pa taisno no magnetolas.
Cik es saprotu, tad pastiprinātājs ir mazāk jaudīgs nekā subis, tādēļ pietrūkst jaudas to iegriezt skaļāk.
Palabojiet ja kļūdos.
Paldies jau iepriekš un lai jums Perfekta diena
Iesakiet kādu pastiprinātāju, lai varētu izmantot šī vūfera pilnu jaudu:
Speaker Size : 15" 393mm
RMS Power : 500 W
Peak Power : 1500 W
Minimum Input : 250 W RMS
Sensitivity : 92 dB
Freq. Response : 20 Hz - 850 Hz
Impedance : dual 2 Ohms
Mounting Depth : 6.6" 168mm
Mounting Diameter : 13.8" 350mm
Rec. Enclosure VOL : 1-2 cubic feet
Product Code : slicks15-v27
Patreiz ir kkāds Maxxsonics (BlackMaxx) pastiprinātājs, kuram RMS jauda ir 350 W.
Griežot magnetolā skaļumu (VOL) vairāk par 15, subis pārstāj palikt skaļāks. Tumbas paliek skaļākas, jo tās ir stock un iet pa taisno no magnetolas.
Cik es saprotu, tad pastiprinātājs ir mazāk jaudīgs nekā subis, tādēļ pietrūkst jaudas to iegriezt skaļāk.
Palabojiet ja kļūdos.
Paldies jau iepriekš un lai jums Perfekta diena
Pirmkārt vairāk pa 500w nekad nedabūsi no viņa ārā, pat tos 500w nedabūs, ja tew pastiprinātājs dod ārā 350w tas jau ir daudz un vajadzētu būt basam tādam ka mati ceļas gaisā!( nu bet tas jau kā kurš skatās jaudas vai nu kas virsū rakstīts, vai īsto jaudu) Kā arī vajag ideālu barošanu pastiprinātājam ar normāliem vadiem utt. nevis kautkādus 8mm vadus. Man pašam stāv Gladen audio tumba(400w rms) portētā un loti labā kastē, blaupunkt pastiprinātājs(300w rms) 20mm vadi, ideāla barošana nav tapēc domāju kad man jauda sistēmai ir ap 270W, nāsis dreb,mati kut, galva ar laiku sāp
Lūdzu, paņem šito un būs okē! http://www.aux.lv/lv/1-kanlu/2049-focal ... black.html
Lūdzu, paņem šito un būs okē! http://www.aux.lv/lv/1-kanlu/2049-focal ... black.html
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Tātad norādītajam skaļrunim ir 250W rms un divas spoles pa 2 om, kuras būtu jāslēdz vai nu virknē, vai nu paralēli, iegūstot attiecīgi vai nu 4 om vai 1 om kopējo pretestību. Alnitos norādītais amps ir ok (iespējams būtu izmantojams uz priekšdienām), bet tā skatoties uz skaļruni, es teiktu, ka var iztikt ar vienkāršāku pastipinātāju, un ietaupīt naudu piemēram tiem pašiem vadiem, tāpēc varētu skatīties kko kas vienkārši tur 4 om (attiecīgi skļruņa spoles slēgt virknē) un izdod ārā vatus 300-350, lai būtu neliela rezervīte... kaut vai šo te:
Ground Zero GZTA 2.500TX
Nu bet ja nauda IR, tad var arī to Focal protams! :)
Ground Zero GZTA 2.500TX
Nu bet ja nauda IR, tad var arī to Focal protams! :)
d[-_-]b
kādam nav gadījies ka OEM cd magnetafons (Blaupunkt CD43) raada ka jaaievada kods bet nevar to ievadiit ??? Kods jāievada ar radio kanālu taustinjiem (1,2,3,4) ???
nu jaa un prikols taads ka spiezhot taas pogas nekas nenotiek. tur displejaa tak jaaparaadas cipariem?
Man liekas, ka cipariem nav jāparādās, cik es atceros un cik esmu saskāries ar tādām lieetām. (protams daudz neesmu, bet nu cik esmu, tad it kā nav rādījies kods).
Tev kods ir pareizais vispār?
Tev kods ir pareizais vispār?
kods ir pareizais. gadiijumaa ja raada code wait tas nenoziimee ka vinjsh ir noblokjeejies? un tipa jaapagaida 1h lai atblokjeejas?
Iespējams ka tā ir.
Vari jau arī pamēģināt noņemt no klemēm, 90% ka viņš resetu sev uztaisīs un prasīs kodu, varbūt svaigāk viņam būs un aizies ar pirmo....
Vari jau arī pamēģināt noņemt no klemēm, 90% ka viņš resetu sev uztaisīs un prasīs kodu, varbūt svaigāk viņam būs un aizies ar pirmo....
nu jaa atradu
**if your radio says CODE WAIT, you will have to either drive arouond for a bit, wash the car for an hour or so or do something with the car on for the code to reset. There is NO WAY around this if your radio says CODE WAIT**
You have to leave your key in the on mode (ignition without engine on) for about 1 hour or so, and it will clear out. 100% works.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 87