E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 161
- chevron_right
nē nu saprotams, katram savas vajadzības
kapēc nav klima..?
kapēc nav klima..?
Kurā vietā tur būs baudāms skats? ir tāda lieta kā proporcija būs liela mašīna ar maziem ritenīšiem , tas ir tā pat kā tieva meitene uztaisa plastisko un izvēlas max lielus un domā ka tas izskatās awesome , kkā agrāk ar tādām muļķībām nieviens nenodarbojās, tā ir 2008 un vēlāku gadu mode (kad S/W kļuva populārs iekš LV) un tas ir arī laiks kad e36 reputācija tika totāli sabojāta, jo kad es pirku savu pirmo e36 (tajā pašā 2008 gadā) neviens to par želejnieku auto nesaukāja, tautas valodā sauca tikai par 'žurku' (no kā tas vārds radies arī būtu interesanti uzzināt, bet tas lkm nāk no pāķiem)Ruu rakstīja:Uz R16 ar to ir jārēķinās, ja vēlas panākt baudāmu skatu. Tad par braukšanu var aizmirst. Es ar savējo automazgātuvēs netiku iekšā, vienā tiku, bet izbraukt bija problemātiski, bija jāmeklē dēļi utt. Karoč gemarojs, var nolaizt un atstāt sētā, lai smuki izskatās. Uz R17 būs cita lieta.
+92 kars teiktajam!
Kas ar to aizmuguri? Kas tie pat coiliem ka aizmugure ta gaisa stav bez regulacijas skruveem?
Pats esmu secinājis, ka ar r16 nebūs nekādas sēdināšanas, pie tam ar tik mazām mizām, izskatās jau smieklīgi tie rati.
Tāpat tie diski izskatās par vecu uz tava svaigā e36!
Tā ka vēlu veiksmi r17 meklējumos!
Btw. Kas tev par mizām stāv uz diskiem?
Tāpat tie diski izskatās par vecu uz tava svaigā e36!
Tā ka vēlu veiksmi r17 meklējumos!
Btw. Kas tev par mizām stāv uz diskiem?
E36 vislabak nosedinaat ar r17....ja gribi saprata robezas pabraukt, un ta jau ari ir pasvaki... R16 ta ir pashnaaviiba ja gribi lidz diska malinjai, kas man liekas ir visp nereaali...
E36 vislabak nosedinaat ar r17....ja gribi saprata robezas pabraukt, un ta jau ari ir pasvaki... R16 ta ir pashnaaviiba ja gribi lidz diska malinjai, kas man liekas ir visp nereaali...
Uz jautaajumu kAeec nav klima varu atbildeet-tapeec ka rupniicaa neielika!!!
Viss paareejais nu kaa ir taa ir-neko neizmainiit,riepas mazas jo domaaju ka varees saseedinaat bet nu redz ka laikam tomeer nee ....izmeers 205/40
Mosh pabraukaashu uz blekjiem...mosh arii nee-tad jau redzees(esmu saguris no visa shitaa teaatra-gribas atpusties beidzot)
Viss paareejais nu kaa ir taa ir-neko neizmainiit,riepas mazas jo domaaju ka varees saseedinaat bet nu redz ka laikam tomeer nee ....izmeers 205/40
Mosh pabraukaashu uz blekjiem...mosh arii nee-tad jau redzees(esmu saguris no visa shitaa teaatra-gribas atpusties beidzot)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Šī problēma ir zināma..ramyrez rakstīja:Shodien nedaudz padarbojos ap coilaam...rezultaats taads ka gandriiz apraudaajos
Aizmuguree pat iznjemot regulaacijas to skruvi arii tad pakalja ir pa augstu prieksh maniem diskiem....otra probleema skaara priekshu-ja noregulee to taa lai aizpildiitu arku tad mashiina bezmazvai ar veederu pa asfaltu....rezumee-neko dariit,pabraukaashu ar shaadu embriju un pa ziemu celshu augshaa r17 kautkaadus...kaadus veel nezinu bet ir uzdevums
Vajag savādākas atsperes, kuras pats ļoooooti ilgi meklēju, līdz atradu. Ar viņām būtu zemāks!
Šādas:
http://www.amazon.co.uk/FK-Automotive-A ... B004CYDFES
Tieši aizmugures.
Pievienojies tiem, kam nepatīk r16 ar plānu gumiju uz E36. Ar;i liekas, ka izskatās daudz parmazu priekš tās bundžas. Ar r17 būs daudz labāks un svaigāks skats
tā slimība ir jāizslimo!
pašam tā jau ir pārgājusi, gribu r17 un džipa sēdinājumu!
pašam tā jau ir pārgājusi, gribu r17 un džipa sēdinājumu!
Man aizmugure ar tādām pašām coilām un mizām kā Tev izskatās šitā. Priekša bija zemu, un braukāt pa Jūrmalu bija čābīgi, pacēlu uz centimetru, pusotru, ir zbisj, tagad čilā braukāju.
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Once you get block, you never go back...
es domāju augstaka profila riepas un viss būs gerai.. Protams, ne jau balonus, bet saprāta robežās var kāpt uz augšu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nopērc pirmajam laikam kādas 195/50 vai 205/50 riepas, nevajadzēs tik traki sēdināt :) Mans ex. e36 bija ar 195/50 uz 8j, visur varēja braukt un izskatījās labi :)
Klau ar tevi fotosesija buus jaauztaisaRomčiks rakstīja:Man aizmugure ar tādām pašām coilām un mizām kā Tev izskatās šitā. Priekša bija zemu, un braukāt pa Jūrmalu bija čābīgi, pacēlu uz centimetru, pusotru, ir zbisj, tagad čilā braukāju.
Easy game;) tikai ne ceturtajā maiņā.
Nu spido reāli dirš:) kkādi 15km
Veel neliels ieguldijums...zb jau;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …