Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 679
- chevron_right

Ridlih, iespējams es. Pie RTU meža ielā redzēju melnu e36 ar uzlīmēm ~8:20 un vakar Jelgavā pie hallēs Puika pabrauca garām ~21:00.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Satikts lietotājs Ginekologs manās mājās. Pārdevu izplūdes kolektorus . Smuks viņam tas dzeltenais 2.8i :)

čikse blakus sēdēja?Jānis.P rakstīja:Ridlih, iespējams es. Pie RTU meža ielā redzēju melnu e36 ar uzlīmēm ~8:20 un vakar Jelgavā pie hallēs Puika pabrauca garām ~21:00.

aha. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Tad tas biji Tu 

JanisP: Pie RTU es, divas mājas pirms RTU dzīvoju 
Evilruncha: Tas biju es!

Evilruncha: Tas biju es!

Tā jau likās pēc Borbetiem. 

Instagram
mums abiem biezpiens jaaeed vairak,jo ar nesuuda neatcerosRom4iks_328 rakstīja:tur apmeram a4 lapa bus pilna japieraksta! ew Hapo klau kas tas par mazajam tev bija tava dampi salekushas?

Paldies dogMa'm un Podziņai, par manis apciemošanu 

Satikts siikais upesciemā un nodota kupeja viņa rokās.
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Kurinam, kurinam

Sodien satikts zexo pie savas darba vietas, parunats un izbraukts ar jauno auto vinja 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

bij, bij daudz forumiešu turJozziX rakstīja:šovakar @333 satikti/redzēti ļoti daudz lietotāju
Patriks
Anetiite
Kļaviņš
AgnisB
Kompots
Siikais
Podziņa
DogMa
Un drošvien vēl kādu piemirsu, piedodietp.s stipri nesitiet ja kādam niks nav pareizs

mani gan izvizināja Bērziņ Jānis, gan Intiss, gan pats biju kā vairāk skrūvētājs, bet pielauza mani pagāzt pa trasi pie stūres

aaaa... drifta žika..

Šorīt, pirms astoņiem, redzēts Gekons uz Dārzciema ielas. 

kopitar rakstīja:Sodien satikts zexo pie savas darba vietas, parunats un izbraukts ar jauno auto vinja