e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 62
- chevron_right
tika jau provēts kur jau ir ledus nedo neko virsu viņš met riņķī
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Vīri, izpalīdziet man. Rīgā stāv viens velkams e36, kuru vakarā līdz garāžai jādābū. Vai būtu kāds, kurš varētu man Cēsīs pārdot ieskrūvējamo vilkšanas āķi, šodien pusdienlaikā/pēcpusdienā varētu satikties un uztaisīt dealu. Ja ir ko piedāvāt, pm man lūdzu jūsu kontakturs. Būšu Cēsīs uzzvanīšu. Paldies.
Par 1 alinu varu tev aizdot to skruvejamopcpusdiena
Paldies, šoreiz ar aizdošanu nederēs, Cēsīs šodien visu dienu darbs, vakarā gribu bembi vilkt uz servisu un uz cēsīm tuvākajā laikā braukt neplānoju. Varbūt jūsu pusē ir kāds šrots, kuru varētu paķemēt?:)
NightkoN tu esi tas bandīts ar bandanu kas aizvakar man solo stojankā stāvēji blakus un pēc tam pa turieni plosījies, un vakar pie centra feniksa biji?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Es jau gribētu. Bet nē. tas nebiju es. Es pat dotajā brīdī neesmu Latvijas teritorijā. Būšu tikai nākošajā weekend'ā, tad gan ar bandanu vai bez, bet biš vajadzēs paplosīties.
Pagaidām vien atliek man žēli noklausīties jūsu sarunās
Pagaidām vien atliek man žēli noklausīties jūsu sarunās
Tad tas ir kāds cits, jo viņam uz bagāžnieka ir tādi spārni uzlīmēti ap bmw zīmi kādi tev te parakstā ir..
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
tie spārni ap emblēmu..
Lkm arā gana daudz drifts sakritis uz ceļiem
Ir ir... labi slīd... vietām pat tā ka to negribētos
Ok, jāsazīmē benezinas, un būs jāizmauc kāds leņķis
Bļe, AKB atkal nosēdies
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
A ko nu? Siers shodien neleksLitrsALus rakstīja:Bļe, AKB atkal nosēdies
Eu, vajadzētu aizvest tos vecos aķīšus šodien
Tulīt leks, nekur nepaliks. Stulbi, ka nav kanniņā beņa, varētu sagāzt pa taisno karbiņā lai nav jāzāģē ilgi.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Heh man uz tas ielas vectēvam mājā.Mad Matizz rakstīja:Marijas iela....starp līgatnes ielu un Lauku ielu
Pats arī netālu uz palejas ielas!
pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
SkaidrsPatins rakstīja:Heh man uz tas ielas vectēvam mājā.Mad Matizz rakstīja:Marijas iela....starp līgatnes ielu un Lauku ielu
Pats arī netālu uz palejas ielas!
Pašlaik esmu bez e36.... tapēc jau nēesam saskrējušies
šodien dzirdēju, ka menti īpaši dežūrējot ap Driškinu, kads kko zin vairak, moš tās tikkai baumas vai jāsāk meklēt cits dīķis
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Rīt BezTabu rādīs....ko policija var un nevar darīt ar vadītājiem kas slidinās pa dīķiem ,ezeriem utt
ar4ibalc rakstīja:šodien dzirdēju, ka menti īpaši dežūrējot ap Driškinu, kads kko zin vairak, moš tās tikkai baumas vai jāsāk meklēt cits dīķis
Es domāju ka pa Parka dīķi var mēģināt
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29