E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 31
- chevron_right
Jā traktori labi griezās.
Uz nākamgadu vairāk laika braukšanai. Stāvot pie starta fastlapam bija manāms ka tomēr tam timeattack varētu palielināt HOT apļu skaitu. Slīpētājiem domājams arī būtu priecīgāki par ilgāku brīdi.
Uz nākamgadu vairāk laika braukšanai. Stāvot pie starta fastlapam bija manāms ka tomēr tam timeattack varētu palielināt HOT apļu skaitu. Slīpētājiem domājams arī būtu priecīgāki par ilgāku brīdi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu patika viss!RENIO rakstīja:Kas kopumā Jums foruma biedri pasākumā patika'?
kas nepatika?
P.S. tas ir lai nākamreiz būtu vēl labāk
Bet es nebiju lidz galam informets par ieejas maksu!
Cik lasiju ta par dalibu sacensibas 3,4 eiro!
Bet tas ta vai ari nemaku pareizi plakatu izlasit
laikam vel viens minus veders knutoja uz vakaru ka skreju uz smarzu viss bija izkert un gaidit negribejas nacas knabat na6kus! Bet bija ari tadi kas padomaja par savu vederu
193Hazard rakstīja:Ko tu sudzies? Es 240km nobraucurvars rakstīja:Galīgi neder. Mums jau tā vajadzēja nejēgā agri celties, lai no laukiem paspētu aizbraukt uz plkst. 12., kas pēc piektdienas bija īpaši smagi Ne visi dzīvo 100km rādiusā ap RīguSancix rakstīja:Piekrītu par lielāku dalības maksu un starts varētu sākties 10.00
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kopumā manuprāt diezgan labi noorganizēts pasākums, pluss organizatoriem!
Varu ieteikt - manuprāt uzlīmes, kuras tika dalītas, vajadzētu pamainīt. Gan šogad, gan pagājušajā gadā tā drukas kvalitāte uz uzlīmēm ir diezgan pikseļaina, negribas tādas ilgi turēt uz auto. Varbūt varētu tādas uzlīmes, kuras būtu kvalitatīvāk uzprintētas, ar vienkāršāku dizainu un iespējams citas formas, lai var piem. līmēt citā vietā nevis priekšējā vai aizmugurējā stikla stūrī un tad jau sakrāt no vairākiem gadiem.
Arī iespējams - varētu uzlikt kādu stendu, kur pārdot visādus BMW nieciņus - brelokus, auto modeļus, numuru paliktņus, E36.lv uzlīmes un kalendāru. Varbūt arī noorganizēt kādu vietu trases teritorijā, kur varētu uztaisīt tādu kā nelielu e36 detaļu tirdziņu, cilvēki varētu atvest ar auto savas liekās detaļas un iespējams notirgot, tikai pirms tam pieteikties pie organizatoriem.
Arī, tā kā turpat blakus ir DBS, tad varbūt noorganizēt kādu informatīvo lekciju/diskusiju par drošu braukšanu ar pakaļpiedziņas auto vai ko tamlīdzīgu, varētu būt interesanti.
Ar nepacietību gaidu pasākuma video.
Varu ieteikt - manuprāt uzlīmes, kuras tika dalītas, vajadzētu pamainīt. Gan šogad, gan pagājušajā gadā tā drukas kvalitāte uz uzlīmēm ir diezgan pikseļaina, negribas tādas ilgi turēt uz auto. Varbūt varētu tādas uzlīmes, kuras būtu kvalitatīvāk uzprintētas, ar vienkāršāku dizainu un iespējams citas formas, lai var piem. līmēt citā vietā nevis priekšējā vai aizmugurējā stikla stūrī un tad jau sakrāt no vairākiem gadiem.
Arī iespējams - varētu uzlikt kādu stendu, kur pārdot visādus BMW nieciņus - brelokus, auto modeļus, numuru paliktņus, E36.lv uzlīmes un kalendāru. Varbūt arī noorganizēt kādu vietu trases teritorijā, kur varētu uztaisīt tādu kā nelielu e36 detaļu tirdziņu, cilvēki varētu atvest ar auto savas liekās detaļas un iespējams notirgot, tikai pirms tam pieteikties pie organizatoriem.
Arī, tā kā turpat blakus ir DBS, tad varbūt noorganizēt kādu informatīvo lekciju/diskusiju par drošu braukšanu ar pakaļpiedziņas auto vai ko tamlīdzīgu, varētu būt interesanti.
Ar nepacietību gaidu pasākuma video.
+daudz par video
Agro jau cītīgi strādā pie oficiāla video!
Šonedēļ solījās, ka varēsim jau to baudīt!
nujaa, tas jau skaidrs, ka video monteshana nav paaris h darbs
dragam vajadzēja vismaz 3 braucienus katram, ja nevar ar vairākiem uzskrieties, salikt pa tilpumiem sākumā , kā šobrīd bija, bet no 3 braucieniem kurš uzvar 2 tas tiek tālāk, jo var startā vienā braucienā sapisties un draģis cauri. Es piemēram nezināju ka bez bloķa ir galīgā dirsā (katru dienu ar dragu nenodarbojos), otrā braucienā nebūtu pie tik daudz apgriezieniem atmetis sajūgu un 3 sekundes griezies uz vietas
Tas tikai mans viedoklis
Tas tikai mans viedoklis
Nu man liekas ja pa 3 braucieni būtu bijis tad pasākums beigtos ap 2 naktī kamēr visi sabraukātos.drakelv rakstīja:dragam vajadzēja vismaz 3 braucienus katram, ja nevar ar vairākiem uzskrieties, salikt pa tilpumiem sākumā , kā šobrīd bija, bet no 3 braucieniem kurš uzvar 2 tas tiek tālāk, jo var startā vienā braucienā sapisties un draģis cauri. Es piemēram nezināju ka bez bloķa ir galīgā dirsā (katru dienu ar dragu nenodarbojos), otrā braucienā nebūtu pie tik daudz apgriezieniem atmetis sajūgu un 3 sekundes griezies uz vietas
Tas tikai mans viedoklis
Par to pagāršogad biški sacepos, ka ātri sacensība beidzās, bišku pa maz paņēmu rpm sagura iS, tāpēc šogad pirmajā startā vnk paspēru diezgan augstos rpm vaļā, tomēr labāk lai tinas nekā sagurst un tad pēc izjūtas iet uzpreiķsu vai tinās paspēlējos ar gāzes pedāli, pēdējais starts no 3jiem pasām ļoti patika jau kā sanāca.., to problēmu risiniāt var ar viena brauciena piešķiršanu bez izlēgšanas, lai aprod ar segumu un nav kašķis vairs par to..drakelv rakstīja:dragam vajadzēja vismaz 3 braucienus katram, ja nevar ar vairākiem uzskrieties, salikt pa tilpumiem sākumā , kā šobrīd bija, bet no 3 braucieniem kurš uzvar 2 tas tiek tālāk, jo var startā vienā braucienā sapisties un draģis cauri. Es piemēram nezināju ka bez bloķa ir galīgā dirsā (katru dienu ar dragu nenodarbojos), otrā braucienā nebūtu pie tik daudz apgriezieniem atmetis sajūgu un 3 sekundes griezies uz vietas
Tas tikai mans viedoklis
e36
Es arī katru dienu ar dragu nenodarbojos, bet laiks bija pietiekami, lai patrennētos startu, kādā nomaļākā vietā. Daudzi izbrauca ārpus trases teritorijas un patrennējās tur, tai skaitā es. Katram motoram un attiecīgi riepām savus apgriezienus, jāuzķer pirms sacensībām, ja reiz peteicies dragam! Paša nolaidība savā ziņādrakelv rakstīja:dragam vajadzēja vismaz 3 braucienus katram, ja nevar ar vairākiem uzskrieties, salikt pa tilpumiem sākumā , kā šobrīd bija, bet no 3 braucieniem kurš uzvar 2 tas tiek tālāk, jo var startā vienā braucienā sapisties un draģis cauri. Es piemēram nezināju ka bez bloķa ir galīgā dirsā (katru dienu ar dragu nenodarbojos), otrā braucienā nebūtu pie tik daudz apgriezieniem atmetis sajūgu un 3 sekundes griezies uz vietas
Tas tikai mans viedoklis
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
organizātori strikti noteica ka ārpus karodziņa cilvēka nekādas aktivitātes nenotiek, tāpēc nevēlējos izcelties
O! šogad vismaz būs videoerda rakstīja:Agro jau cītīgi strādā pie oficiāla video!
Gribēju vēlreiz pateikt ka viss pasākums bija vienkārši Zoooo un lielais paldies organizātoriem par ieguldīto darbu.
Tā jau piekrītu ka lielāka dalības maksa nebūtu par sliktu lai varētu piemēram noīrēt trasi ilgākam laikam lai sacensības varētu labāk sagrupēt.
Tā kā pats uz pasākumu nobraucu arī ap 240 km (ap 500 km trips + benzīns kas tika trasē iztērēts) kas protams bija liels atvieglojums makam bet nenožēloju neko ka aizbraucu un atklāšanu jo jau kad atbraucu uz Plazu visi bija draudzīgi pat viens otrs pienāca aprunāties neskatoties uz to ka pārsvarā biju pie savas mašīnas ka piemēram Hapo un fotogrāfs, (sorry neaceros vārdu). Tāpat arī 333 trasē visi ar ko aprunājos likās forši cilvēki žēl ka netiku uz afterīti bet nakam gad braukšu noteikti jo izskatās ka tur ļoti jautri gājis.
Žēl jau ka nesanāca palikt arī trasē lidz galam jo notika kas tāds ka nācās uzreiz lidot uz liepāju un līdz ar to daudz ko palaidu garām. labi ka ir bildes.
No tā cik es redzēju man viss patika un ceru ka būs vairāki pasākumi kuros varēšu piedalīties.
P.S. mazs jautājums.
Lasījua ka compactiem bija kautkadas balvas a kas tas bija?
Un kas notika ar to sarkano BMW kuram uz loga see ya uzraksts?
Tā jau piekrītu ka lielāka dalības maksa nebūtu par sliktu lai varētu piemēram noīrēt trasi ilgākam laikam lai sacensības varētu labāk sagrupēt.
Tā kā pats uz pasākumu nobraucu arī ap 240 km (ap 500 km trips + benzīns kas tika trasē iztērēts) kas protams bija liels atvieglojums makam bet nenožēloju neko ka aizbraucu un atklāšanu jo jau kad atbraucu uz Plazu visi bija draudzīgi pat viens otrs pienāca aprunāties neskatoties uz to ka pārsvarā biju pie savas mašīnas ka piemēram Hapo un fotogrāfs, (sorry neaceros vārdu). Tāpat arī 333 trasē visi ar ko aprunājos likās forši cilvēki žēl ka netiku uz afterīti bet nakam gad braukšu noteikti jo izskatās ka tur ļoti jautri gājis.
Žēl jau ka nesanāca palikt arī trasē lidz galam jo notika kas tāds ka nācās uzreiz lidot uz liepāju un līdz ar to daudz ko palaidu garām. labi ka ir bildes.
No tā cik es redzēju man viss patika un ceru ka būs vairāki pasākumi kuros varēšu piedalīties.
P.S. mazs jautājums.
+ Žēl ka netiku pie uzlīmē jo kād es tagat viņas varēšu saņemt neviens nezinās teikt.
visādas bildes, bet sevi galīgi atrast nevar.
Latvijā vairs pasts nēeksistē ?????Edžis rakstīja:+ Žēl ka netiku pie uzlīmē jo kād es tagat viņas varēšu saņemt neviens nezinās teikt.
Pārspridzināja aizm.riepu un norbauca no trases aizķerot slieksniEdžis rakstīja: P.S. mazs jautājums.
- ikey07
Manas uzliimes jau labu laiku gaida kmr auto salabosies/sakraasosies pasts ātri atsūtījaRudziņš rakstīja:Latvijā vairs pasts nēeksistē ?????Edžis rakstīja:+ Žēl ka netiku pie uzlīmē jo kād es tagat viņas varēšu saņemt neviens nezinās teikt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 31