E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 42
- chevron_right
Te būs kāda bilde no mana ziepju trauka
http://failiem.lv/u/xgmburh#
http://failiem.lv/u/xgmburh#
Bayerische Motoren Werke
boris737 rakstīja:pasam ar liels prieksRichus rakstīja:boris teicami nobrauca ar savu 1.6
Nebutu man ta viena kljuda,domaju mums butu lidziigi laiki
ar kompatu pa brugji
nav visi laiki! Mans laiks nav! Trusis92 v/n HP-7663
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Kaut kas nešķirots no manishttp://failiem.lv/u/gqceick#/G/0
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pa sausu vai pa slapju mauca?edzis rakstīja:Laiki gan tādi pašvaki, ja neskaita primo vietu!
fastlaps bija pa sausu.kars rakstīja:Pa sausu vai pa slapju mauca?edzis rakstīja:Laiki gan tādi pašvaki, ja neskaita primo vietu!
Mans personīgais apļa rekords ir 57.1 bet nu tas tika uzsists pēc 2h braukāšanas, takā domāju 56 mierīgi var braukt.
un ja es pareizi atceros, tad es ar īres kartingu nobraucu 1:05.8
Es fastlap iedevu comam braukt
Ziemenes virsu savirze neista purns slideja lauka + vins apkurijies ( ko uzinaju pec fastlap ) :D tape "super" rezultats
Ziemenes virsu savirze neista purns slideja lauka + vins apkurijies ( ko uzinaju pec fastlap ) :D tape "super" rezultats
Neapstrādātas bildes no manas puses
http://failiem.lv/u/qpjbimp
http://failiem.lv/u/qpjbimp
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Trešais gads pēc kārtas e36.lv sezonas atklāšanā.
-Žēl ka zālītē vairs nebija stāvlaukums.
-Driftā un fastlapā tā nevienlīdzība, attiecībā uz dzīvo rindu. Kamēr viens stāv un gaida 30+ minūtes, tikmēr cits jau pa 2 reizēm nobraucis.
Bet nu bija ok, paldies par pasākumu!
-Driftā un fastlapā tā nevienlīdzība, attiecībā uz dzīvo rindu. Kamēr viens stāv un gaida 30+ minūtes, tikmēr cits jau pa 2 reizēm nobraucis.
quattro ist für sissies
Biju piefiksejis , ka 1 vai 2 bija labas riepas virsu. hz vai atklauto saraksta bija.Kalnux rakstīja:Trešais gads pēc kārtas e36.lv sezonas atklāšanā.
Stavlaukuma bija bardaks paliels. Ieprieksejos gados bija labak , ka puse viena puse un otra puse.
Uz nakamo sez atklasanu vajadzetu padomat par citu vietu, vai ari izdomat aktivitates. Netikai fastlap , drift , dragrace. Cik skatijies esmu kas notiekas polijas tur pa visam cita bilde ir.
Par bildem sakot un video...Vajag iemest kadam kurs var sakombinet gan video gan bildes viena vesela kumocina...tikai kurs tas bus?man ir video no sky lidz stavvietai.Viss tikai pa daljam jo krita telefons no podstavkas...ir video kur pa celam kepku dzeks pazaudeja Kas fotografeja
Es varu piemeram uz fleshku iemest visu un atvest tam kurs taisis
vairāk SPIED UZ MANIS
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
PIrmā atklāšana uz ko es biju. Bija patīkami, malači organizatori, atsaucība no viņu puses arī patīkama, protams bija mazas nianses kas nebija tik paikamas, kā piemēram ( nedzirdēja ko saka pa mikrafonu, laikapstākļi, stavietas nesakārtotība), bet kopumā uzskatu ka pasākums izdevies, protams nevaru nepiekrist ka prasijās kādas atrakcijas
P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto.
P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto.
quattro ist für sissies
Piekrītu..Lācis rakstīja: P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
+-250 ir apmeram.
man jau tā bez spožajiem auto sanāca 32gb bilžu, nācās vēl SD karti no Agro aizņemtiesLācis rakstīja:P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Būs iespēja ari internetā redzēt, vai jābrauc pie tevis ciemos?Azbests rakstīja:man jau tā bez spožajiem auto sanāca 32gb bilžu, nācās vēl SD karti no Agro aizņemtiesLācis rakstīja:P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 42