Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 88
- chevron_right
tas pulieris specials aluminijam?
Vispaar paredzeets auto kraasas puleeshanaiklimpis rakstīja:tas pulieris specials aluminijam?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es savejos ar zalo pastu puleju ,moska sitais ir labaks?
Es pameegjinaaju vairaakas pastas, bet shitaa deva vislabaako efektu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrs , jagaida gala produkts
ja drīkst zināt - kur var iegādāties šādu pastu - un plauktus sapulē un atstāj, vai vēl kā pēc tam apstrādāsi :p
Orkans varetu uztaisit DIY
+36
Sapulee un atstaajmožais rakstīja:ja drīkst zināt - kur var iegādāties šādu pastu - un plauktus sapulē un atstāj, vai vēl kā pēc tam apstrādāsi :p
Pastu var iegaadaaties SIA Kvadriga
paldies par informāciju
bet uztaisi, uztaisi DIY
bet uztaisi, uztaisi DIY
Esmu dikti slinks uz taadaam lietaam
Tāāds spogulis
Tiešām uztaisi DIY
Izskatas ka Orkanam nebus varianti
Par DIY noteikti ir jātaisa!!!
Cik Tev ilgi laika ziņā pagāja lai sapulētu?
Cik Tev ilgi laika ziņā pagāja lai sapulētu?
Tos divus diskus kopsummaa puceeju apmeeram 3 stundinjas
DIski super sapucēti.
Kopskats no kātiem gāzīs nost.
Kopskats no kātiem gāzīs nost.
Pa cik varētu maniem diskiem plauktu nopulēt?
Es ar to nenodarbojos:) Pats sev pa briiviem briitinjiem tikaiSkudraa rakstīja:Pa cik varētu maniem diskiem plauktu nopulēt?
Pa brīvam brītiņam varētu iepelnīt papildus naudiņu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 88