Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 31
- chevron_right
nja, es ari itka mekleju 11 pogu obc rezeves dalam, bet nu superlimi un kkadu izoleni gan negribas tur grust ieksa, forsi jau ir, ka strada, bet nu tomer, iekseji uzreiz tada nepatikama sajuta.. :(
Ir iespēja no OBC nodzēst errorus?
Reiz bija likti ksenoni tuvajos lukturos un kopš tās reizes mani kompis brīdina ar - Low Beam Failure
It kā šur tur skatījos, bet pie atbildēm netiku, daudzi vienkārši samierinās ar to erroru!
Un vēl arī Licence Plate Lighting Fail - tas ir par diodēm aizmugurējam numura apgaismojumam, to var dabūt nost ieliekot oem lampiņas atpakaļ, bet arī interesē vai var kaut kā nodzēst varbūt?
Gribētos vienkārši kādreiz ieraudzīt to Check Control OK
Reiz bija likti ksenoni tuvajos lukturos un kopš tās reizes mani kompis brīdina ar - Low Beam Failure
It kā šur tur skatījos, bet pie atbildēm netiku, daudzi vienkārši samierinās ar to erroru!
Un vēl arī Licence Plate Lighting Fail - tas ir par diodēm aizmugurējam numura apgaismojumam, to var dabūt nost ieliekot oem lampiņas atpakaļ, bet arī interesē vai var kaut kā nodzēst varbūt?
Gribētos vienkārši kādreiz ieraudzīt to Check Control OK
Man kļūda arī jau ļoti labu laiku karājas dēļ kādreiz ieliktā xenona dēļ. Gribu pamēģināt citu CCM uzlikt, skatīties, kas tad būs.
Diožu kļūdas pārsvarā noņem ar attiecīgām pretestībām, vai arī jau liek diodes, kuriem esot tie kļūdu noņēmēji jau iekšā.
Diožu kļūdas pārsvarā noņem ar attiecīgām pretestībām, vai arī jau liek diodes, kuriem esot tie kļūdu noņēmēji jau iekšā.
Cits CCM iespējams atrisinātu problēmu!
Ja maini CCM, tad uz vecā vari pamēģināt šādu fix'u http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... y-amp-free!
Izskatās un izklausās ļoti elementāri - nedaudz jāizmaina spriegums rezistoros, taču man kaut kā nav drosme tagad ņemt un graizīt kaut ko tajā CCM, varbūt tev ir!
Ja maini CCM, tad uz vecā vari pamēģināt šādu fix'u http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... y-amp-free!
Izskatās un izklausās ļoti elementāri - nedaudz jāizmaina spriegums rezistoros, taču man kaut kā nav drosme tagad ņemt un graizīt kaut ko tajā CCM, varbūt tev ir!
Sveiki, neatradu forumā atbildi uz manu jautājumu.
Tātad interesē ielikt 7. pogu obc + vadi + instalācija.
Cik tas varētu izmaksāt un kur to varētu izdarīt?
e36, 1992.gads
Paldies!
e36, 1992.gads
Paldies!
No 7 pogu OBC ir tikpat liela jēga kā no pretkorozijas līdzekļiem OPELIM.sandzhus rakstīja:Sveiki, neatradu forumā atbildi uz manu jautājumu.
e36, 1992.gads
Paldies!
Liec uzreiz 18 pogu obc.
Vienkārši pārspraud vadus no pulksteņa un obc štekeri pievieno, ja gribi arī temperatūru, tad dačiku jaievelk arī.
Pēdējais labojis ROLKA - 29 Jan 2014, 11:35, kopā labots 1 reizi.
Churchill rakstīja:No 7 pogu OBC ir tikpat liela jēga kā no pretkorozijas līdzekļiem OPELIM.sandzhus rakstīja:Sveiki, neatradu forumā atbildi uz manu jautājumu.
e36, 1992.gads
Paldies!
Liec uzreiz 18 pogu obc.
+++
Pulkstens tev tak jau ir, a grādus tāpat viņi reti kad rāda pareizi.
Iekšā stāv 18 pogu obc kurš nav pieslēgts.
Vienkārši domāju vai būs jēga no visām tām funkcijām un cik elektriķis paprasīs par vadu izvilkšanu?
Pulkstenis mētājas bāgāžniekā - cik skatijos izraujot 18 obc ārā, nekādi vadi tur vispār nav izvilkti..
Vienkārši domāju vai būs jēga no visām tām funkcijām un cik elektriķis paprasīs par vadu izvilkšanu?
Pulkstenis mētājas bāgāžniekā - cik skatijos izraujot 18 obc ārā, nekādi vadi tur vispār nav izvilkti..
viewtopic.php?f=21&t=58 šeit ir aprakstīts daudz par 18 pogu obc,sandzhus rakstīja:Iekšā stāv 18 pogu obc kurš nav pieslēgts.
bet ja gribi 7 pogu, tad tur nekā sarežģīta nav.
Pēdējais labojis ROLKA - 29 Jan 2014, 11:44, kopā labots 1 reizi.
Es jau pētīju pamācības kā tas tiek darīts, bet negribās pašam līst klāt un kaut ko nojaukt. No elektronikas nekā nejēdzu.
Nav jau tik grūti ievilt to 18 pogu obc, ja seko līdzi pamācībai, īsti nekādas elektronikas zināšanas nav nepieciešamas. Ja rokas aug no īstās vietas un dara to pirmo reizi 5h var mierīgi ievilkt 18 pogu obc.
kāds varētu paskaidrot, kā tieši iekš obc var pieregulēt to degvielas patēriņu ko rāda? Tiku visas tajas funkcijas iekšā, bet nesaprotu ko man rakstīt :) Lieta tāda, ka pēc dzinēja maiņas no m43b16 uz m44b19 kompis brīnumus rāda...pagaidām max 5,5L uz 100km
Priecājies būtu, maz tērē.
...nu gluži neiet kopā ar realitāti tātad, ir varianti?
Slepenā 20 funkcija. Noklusējuma skaitlis ir 1000. Man arī rādīja par maz, izbraucu vienu bāku, pielēju atkal, lai izrēķinātu reālu un tad pakāpeniski cēlu to skaitli, līdz sakrita reālais ar to ko rāda OBC.Arno rakstīja:kāds varētu paskaidrot, kā tieši iekš obc var pieregulēt to degvielas patēriņu ko rāda? Tiku visas tajas funkcijas iekšā, bet nesaprotu ko man rakstīt :) Lieta tāda, ka pēc dzinēja maiņas no m43b16 uz m44b19 kompis brīnumus rāda...pagaidām max 5,5L uz 100km
funkciju atradu, bet ko rakstiji tā vietā..? teiksim ja starpiba par 2L!
Pēdējais labojis Arno - 29 Jan 2014, 22:18, kopā labots 1 reizi.
Man ir 1030, tev jāizkalkulē pašam priekš sava auto. Pielej bāku līdz lūpai, reseto odometru. Nobrauc pus bāku, vai labāk visu, tad atkal lej līdz lūpai un skaties cik ieleji otrajā reizē un nobrauktos KM. Pēc tā izrēķini reālo patēriņu.
...reālo jau esmu noskaidrojis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …