Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 32
- chevron_right
Uz v8 par 11e efekts labs
Par cik, tādus divus regulējamos sporta sēdekļus vēl nav izdevies atrast, kas patiktu, tad vismaz pagaidu variantā ielikts neregulējamais Sparco Sprint V.
Pie reizes nomainīts ātrumkloķa uzgalis. Protams, ka drīzumā arī taps shortshifters. Kopskats, kas vēl piedzīvos pārmaiņas.
Vēl tik pienācīgi stiprinājumi jāuztaisa, pagaidām vēl meklēju sev tīkamāko pozīciju.Pie reizes nomainīts ātrumkloķa uzgalis. Protams, ka drīzumā arī taps shortshifters. Kopskats, kas vēl piedzīvos pārmaiņas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Benķis nav par augstu? Par uzstādīšanu piekrītu, baigais besis kamēr atrod īsto pozīciju
Ar patēriņu tiki skaidrībā? Vakar pa brīvībeni aiz tevis dabūju bišk pabraukt un kkā likās, ka tev benzīns pa izpūtēju līst ārā. tā jūtami smirdēja pēc beņas aiz tevis
bet skats pa pirmo
bet skats pa pirmo
Hmm, degvielas smakas galigi neesmu novērojis. Varbūt kondensāts tecēja.VuskansDavis rakstīja: ↑05 Mar 2018, 10:48 Ar patēriņu tiki skaidrībā? Vakar pa brīvībeni aiz tevis dabūju bišk pabraukt un kkā likās, ka tev benzīns pa izpūtēju līst ārā. tā jūtami smirdēja pēc beņas aiz tevis
bet skats pa pirmo
Vakar pabūts pie seeingman, diagnostika neuzrāda nevienu kļūdu. Vanos strādā, bet pastāv iespēja, ka neesmu precīzi viņu ielicis. Tas pats ar metkām, būs jāpārbauda.
Labs!
Es arī tādu izplūdi esmu gribējis savam auto!
Es arī tādu izplūdi esmu gribējis savam auto!
Tas ir tas saucamais pops & bang?
Nezinu. Cik pagooglēju, tad tas pops & bang laikam ir saistīts ar ecu remap. Man nekas tāds nav darīts.
Nenocietos un uzmetu jau uz vasaras diskiem. Pa agru varbūt, bet vajadzības gadījumā uzmetīs atpakaļ ziemenes. Koilas priekšā noskrūvētas pa 3cm zemāk. Bet laikam vajag vēl. Pagaidām sakarīgu bilžu gan nav.
Jau laiku atpakaļ no aizmugures parādījās graboņa abās pusēs. Būs nopietni jāpiestrādā pie aizmugurējo plauktu bukšu vietām, kas nāk sliekšņos.
Galīgi garlaicīgi pašam liekas, dikti gribas tomēr diskus pamainīt uz šo sezonu. Jau laiku atpakaļ no aizmugures parādījās graboņa abās pusēs. Būs nopietni jāpiestrādā pie aizmugurējo plauktu bukšu vietām, kas nāk sliekšņos.
Sagurušas tas kabatas?
Nu tur jau kautkas ir darīts. Špilkas metinātas, tām vitne sačakarēta un vienā pusē plaisa tai vietai.
Drosvien labakas par šīm kabatām tapat ir
Sanāca diezgan ok. Ja tas kabatas nau baigi sapuvusas tad lielaka problema būs ar drošības jostas kroni, bet taka man tā kabatā bija caura varēju smuki tikt klāt tam kronsteinam un jaunajai kabatai izurbu paris caurums pie ka pieķert atpakal to kroni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 32