Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Nav jau teikts, ka mainīsim uzlīmes, bet piemērus gan var uztaisīt, ja kāds vēlas. Izskatīsim un iespējams liksim uz balsošanu.
Nu es domāju ,ka gan zem kluba gan foruma, vienkārši zem kluba vajag kkā savādāk lai redz ka tas ir kluba biedrs.dogMa rakstīja:Zem kluba vai foruma uzlīmēm niku?
Man vajag idividalo e36 kluba uzlimia r manu niku lai varetu uzlimēt uz e34
Man gan patlaban nav neviena bildīte, bet arī uz mana e87 ir uzlīmīte (un uz maiciņām) kā reiz atbilstoša statusam:
Supporting e36.lv = tieši tas, ko es cenšos darīt!
Supporting e36.lv = tieši tas, ko es cenšos darīt!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Tpt kā forumā - iekrāsot violetā krāsāzefīrs™ rakstīja:Nu es domāju ,ka gan zem kluba gan foruma, vienkārši zem kluba vajag kkā savādāk lai redz ka tas ir kluba biedrs.dogMa rakstīja:Zem kluba vai foruma uzlīmēm niku?
Jap, Laba doma!
Kaut kā sen šis topiks nav kustināts, tad nu iedomājos, ka varētu pacelt šo jautājumu un noskaidrot, kas tad īsti notiek ar jaunu uzlīmju izveidi un vai ir tuvākajā plānā doma nomainīt vecās??
Man piemēram ļoti piesaista tā ideja ar foruma niku zem logo nakļenes.
Man piemēram ļoti piesaista tā ideja ar foruma niku zem logo nakļenes.
Pagaidām nav kā prioritatīvs jautājums!
Tomēr, manuprāt, ka ikviens var piedāvāt šinī topicā reālu ideju ar skici un dizainu, iespējām to realizēt grafiski!
Tad arī varētu pārdomāt to visu nopietnāk!
Tomēr, manuprāt, ka ikviens var piedāvāt šinī topicā reālu ideju ar skici un dizainu, iespējām to realizēt grafiski!
Tad arī varētu pārdomāt to visu nopietnāk!
Nebūtu slikti,jo pārējiem ''e'' ir tīri sakarīgas ,tik apmēram līdzīgas. Cik esmu dzirdējis daudzi saka ,ka tās apaļās uzlīmes nav pārāk smukas
O,tas būtu forši,ja katrs,kas ir nopelnījis e36.lv uzlīmīti,varētu pasūtīt viņu,ar savu foruma niku,zem tās Es 100% par to
Vienīgais jautājums - par cik mainīsies uzlīmes cena dēļ nika...
Bet man arī sāk prasīties kaut kas savādāks uz fortačkām
Vai gan tiešām tā ir tāda būtiska lieta. Tas ka cena mainīsies tas ir viennozīmīgi, bet manā skatījumā e36.lv uzlīme uz mašīnas ir būtu jābūt privilēģijai, nevis prasībai no jebkura pieteikuma.marux rakstīja:
Es būtu gatavs arī maksāt kādus 10einārus, ja vien tā uzlīme ir nopelnīta.
Cena ir sekundārais, statuss ir primārais. <-- personīgs skatījums.
Labi teikts!
Alkatībai,pagaidām, vēl nav izdomāta mērvienība...
Danke, sensei.dogMa rakstīja:Labi teikts!
pačotam arīRons rakstīja:Alkatībai,pagaidām, vēl nav izdomāta mērvienība...
Vienmēr jau pastāv iespēja būt pionierim jaunā laukā.
Šaubos, ka tu pats līmētu uzlīmes par, piemēram, EUR50/gb, lai tikai pačotu dabūtu...NightkoN rakstīja:Vai gan tiešām tā ir tāda būtiska lieta. Tas ka cena mainīsies tas ir viennozīmīgi, bet manā skatījumā e36.lv uzlīme uz mašīnas ir būtu jābūt privilēģijai, nevis prasībai no jebkura pieteikuma.marux rakstīja:
Es būtu gatavs arī maksāt kādus 10einārus, ja vien tā uzlīme ir nopelnīta.
Cena ir sekundārais, statuss ir primārais. <-- personīgs skatījums.
Es vnk pajautāju tīri cilvēciskas intereses pēc.
Ideja ir laba par to, ka "jānopelna" uzlīme, nevis mārketinga pēc "pa labi, pa kreisi"
Kā viņu varēs nopelnīt? kāds būs tas tests, kas jāiztur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right