digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 34
- chevron_right
Cik zinu atdzīvināt nevar un jaunu dabūt arī laikam nē... šrotos var atrast labus
cik viņš lietots varētu maksāt?rīt sākšu zvanīties,lai zinu apmēram tirgus cenurus90 rakstīja:Cik zinu atdzīvināt nevar un jaunu dabūt arī laikam nē... šrotos var atrast labus
Man viņu pa velti iedevaDandijs rakstīja:cik viņš lietots varētu maksāt?rīt sākšu zvanīties,lai zinu apmēram tirgus cenurus90 rakstīja:Cik zinu atdzīvināt nevar un jaunu dabūt arī laikam nē... šrotos var atrast labus
no 5 lidz 20 eur es domaju
ka kura šrota
bet iesaku parbaudit no sakuma
kā viņu var pārbaudīt?rus90 rakstīja:Man viņu pa velti iedevaDandijs rakstīja:cik viņš lietots varētu maksāt?rīt sākšu zvanīties,lai zinu apmēram tirgus cenurus90 rakstīja:Cik zinu atdzīvināt nevar un jaunu dabūt arī laikam nē... šrotos var atrast labus
no 5 lidz 20 eur es domaju
ka kura šrota
bet iesaku parbaudit no sakuma
Pieslēdz 12v pie viņa un pasties vai iekšā vārsts kustas. Un izjauc un paskaties vai gumijas ir veselas.
Štekeris priekš AUC sensora.
nezinu ar ko sākt, karoč pielaižot auto, visu laiku dūdz, skaņa tāda itkā strādātu pečka ar pilnu klapi, bet gais nenāk
blakus parādība- iezslēdzot karsto gaisu uz max tem., tas pārādās aptuveni pēc 10min., kad siltais kādu laiku papūš, tad problēma ar auksto gaisu kādam ir bijis, kas līdzīgs?
blakus parādība- iezslēdzot karsto gaisu uz max tem., tas pārādās aptuveni pēc 10min., kad siltais kādu laiku papūš, tad problēma ar auksto gaisu kādam ir bijis, kas līdzīgs?
man.
Panelis pie vainas.
Panelis pie vainas.
Salona pūš remdenu gaisu radiatora ar remdens skidrums. Atgaisots ir. Paneli tempraturas dačiks stav pa vidu. Kas par vainu?
Termostats?
Man ir tāda pati roblēma,bet man vēl plusā ūdens sūknis nobeidzies! jānomaina tas un tad japaskatās,ja nē tad vis drīzāk termostats vainīgs!
Ja stāvot uz vietas nesilda, bet braucot silda? Kas par vainu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pārbaudi dzeses šķidruma līmeni!sirmais rakstīja:Ja stāvot uz vietas nesilda, bet braucot silda? Kas par vainu?
Ja uzgāzejot vai turot pedāli grīdā arī nāk silts, tad tā pati problēma ar līmeni, vai arī ūdenssūknis.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
nopietni? nevaru iebraukt, kas par paneli?RENIO rakstīja:man.
Panelis pie vainas.
Pats digitālais panelis.
Sveiki, palasīju tēmu sapratu ka ir iespējams nomainīt parasto pecku uz digitālo pečku . Cik sapratu nepieciešams ir viss komplekts( motoriņs, panelis .u.t.t) . Ok, tas nebūtu problemātikskākais. Jautajums sekojošs vai bez problēmām to varēs izdarīt..? Mainu no 95 gada auto uz 91 gada, vai vadi visi tur būs? Vai tur īpaši ar to nekas neatšķiras? Uzmetat Pm, ja kāds to jau ir darījis. Uzklausīšu visus viedokļus :)
ok, liels paldies par info būs bildes no procesadogMa rakstīja:Pats digitālais panelis.
Vajadzigs pilns digitalas klimas swaps un visus vadus vajadzes vilkt pa jaunu. Vari uzjautat lietotajam RENIO viņš ir to darijismartini rakstīja:Sveiki, palasīju tēmu sapratu ka ir iespējams nomainīt parasto pecku uz digitālo pečku . Cik sapratu nepieciešams ir viss komplekts( motoriņs, panelis .u.t.t) . Ok, tas nebūtu problemātikskākais. Jautajums sekojošs vai bez problēmām to varēs izdarīt..? Mainu no 95 gada auto uz 91 gada, vai vadi visi tur būs? Vai tur īpaši ar to nekas neatšķiras? Uzmetat Pm, ja kāds to jau ir darījis. Uzklausīšu visus viedokļus :)
+, ja ir pavisam parastā pečka, tad arī vajadzēs vilkt vadus u.t.t., tas vairs nav tik vienkārši, ka no analogas klimas pāriet uz digitālo, kur tikai skrūvēšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 34