Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 103
- chevron_right
megjinu uploadot bildes uz tiem failiem.lv bet laikam pa lielu, bus bus, driz iemetishu bildes visas kas ir
...
nezz, man liekas ka tavejais varetu pretendet uz PIRMO rindu
paldies
uz to tieksos nakamgad, bus jauztaisa ari kads saraksts ar lietam kas izdaritas, savadak mok visi doma ka tads jau nopirkts
uz to tieksos nakamgad, bus jauztaisa ari kads saraksts ar lietam kas izdaritas, savadak mok visi doma ka tads jau nopirkts
...
Kas ar tām bildēm notiekās?
tad nu taa, neliels updeits lai parautu topiku araa no aizmirstibas.
pec 3 ned stavesanas autinjam uzmetas gluks, pa retam slapa nost randomaa un bija bija citreiz neiespejami pielaist, tika viss parbaudits un viss bija normali, nekad nevareja neko atrast, lidz kamer panema lielveikala stavvietaa un nomaira pa visam, turpat uz vietas saku mainit suknjus utt, bez rezultatiem, ok pec tam aizravu uz darbu prom saku merit stravas, parbaudit vadus/ suuknjus karoc visu un viss labi, bet nelec, ari klokjenes sensoru parbaudiju, viss labi, baa beigas izradijas ka pie ielsegtas aizdedzes relejs visu stravu padod viss labi, bet tiklidz jagriezh suknis taa vairs nekaa. karoc relejs tika izlikts pret sienu un ielikts cits, tagat viss kaa nakas.
tad vel sodien aiz neko darit tika izmerita kompresija, jo tas bija manaa sarakstaa jau ilgu laiku un apnika to atlikt uz nakamo reizi
rezultati
1-12.5
2-13.2
3-13.3
4-13.5
5-13.1
6-13.2
nau slikti preks 93g dzineja, pat labak kaa biju gaidijis
nakamie darbi, jasagatavojas skatei, negribu zaudet savu 100% rekordu
pec 3 ned stavesanas autinjam uzmetas gluks, pa retam slapa nost randomaa un bija bija citreiz neiespejami pielaist, tika viss parbaudits un viss bija normali, nekad nevareja neko atrast, lidz kamer panema lielveikala stavvietaa un nomaira pa visam, turpat uz vietas saku mainit suknjus utt, bez rezultatiem, ok pec tam aizravu uz darbu prom saku merit stravas, parbaudit vadus/ suuknjus karoc visu un viss labi, bet nelec, ari klokjenes sensoru parbaudiju, viss labi, baa beigas izradijas ka pie ielsegtas aizdedzes relejs visu stravu padod viss labi, bet tiklidz jagriezh suknis taa vairs nekaa. karoc relejs tika izlikts pret sienu un ielikts cits, tagat viss kaa nakas.
tad vel sodien aiz neko darit tika izmerita kompresija, jo tas bija manaa sarakstaa jau ilgu laiku un apnika to atlikt uz nakamo reizi
rezultati
1-12.5
2-13.2
3-13.3
4-13.5
5-13.1
6-13.2
nau slikti preks 93g dzineja, pat labak kaa biju gaidijis
nakamie darbi, jasagatavojas skatei, negribu zaudet savu 100% rekordu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Es arī vēl neemsu pamērījis kompresiju, bet traki gribās to beidzot izdarīt!
10-12 un < bija o.k. ja >10 tad liekas, ka sūdīgāk jau?!
10-12 un < bija o.k. ja >10 tad liekas, ka sūdīgāk jau?!
es izveidoju diezgan viegli saprotamu diy par kompresiju, palasi to un viss taps skaidrs
...
nja tie sikie su...ni medz pachakaret pratu
kompresija
kompresija
Vitalx325 rakstīja:nja tie sikie su...ni medz pachakaret pratu
kompresija
paceljam topiku ar neparak patikamu kadru
noblokjeju loti noslogotu apli uz kadu pusstundu
...
sekas?
spogulis, durvis, loga pacelaja rokas, m moldinga posms. sudigakais jau tas ka spogulis ir sameraa liels retums un nebus tik viegli to dabut vietaa, kaa ari moldinga posmu ari nedabusu. beigsies ar to ka dabusu pirkt citu spogulju komplektu hagus, vai m spogulus, un ari citu m moldingu komplektu. durvis ari, beigas tomer kapeika saleksies. nau jau beigais cipars bet savi 3lidz 4 simti buus. jaiet sodien runat ar to kundziti, tad jau velak redzes kas un kaa
...
Nja, jutu lidzi, pasham nekas?
pasam viss kartibaa, tantuks atlidzinaja izdevumus, kuri tika noverteti 800 eiro apmeraa
...
kas notiek - pedeja laika daudzi e36 tiek sasisti
Mutes ciet visiem
Nav ko bļaustīties par nelaimēm
Nav ko bļaustīties par nelaimēm
Izskatās kautkāds nelaimīgais mēnesis gadījiesKV_ rakstīja:kas notiek - pedeja laika daudzi e36 tiek sasisti
Galvenais, ka pašam viss OK un finansējums remontam ir kabatā. Par spoguli neuztraucies, viņi tik un tā bija briesmīgi
Bet, nu jā, pēdējā laikā dīvaini sāk palikt... Veiksmi remontdarbos!
Bet, nu jā, pēdējā laikā dīvaini sāk palikt... Veiksmi remontdarbos!
tavu viedokli par spoguliem zinu
bet bus pec mana prata un tiek mekleti vietaa hagus spoguli, ja neatradisies nekas labs tuvakajaa nakotnee, tad bus m3 spogulji.
ps. man jau pasam labak hagus patik, lielaks retums
bet bus pec mana prata un tiek mekleti vietaa hagus spoguli, ja neatradisies nekas labs tuvakajaa nakotnee, tad bus m3 spogulji.
ps. man jau pasam labak hagus patik, lielaks retums
...
Stulbi!
Un re kā, kundzīte pie ruļļiem?!
erda rakstīja:Stulbi!
sodien pabuuts pie viena nolocita autinja, megjinats dabut kondisku araa ar visiem vadiem un visu visu pilnaa komplketaa. autins bija tik nolocits un daudz kas truka ka beigas pateicu lai vins izvac motoru un tad pado man zinju, bet atbraucu majas ar so to citu, vislielakais prieks par melno durvju/logu gumiju ieguvumu, motorspost orginalo spoileri, stuuri- 10 eiro un aizmugurejo logu motorinjiem ar visam pogam-10 eiro
un vel visadiem miljos sikumiem, vajadzigiem un nevajadzigiem
tagat tik jasadabun tiesam vajadzigas detalaas lai varetu driz atkal but smuks, nevis noskrapets
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …