Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 65
- chevron_right
Atrada par ko padiskuteet `` ar kaadu pleevi labaak noliimeet lampas ``
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Super:) Kad būs turpinājums?
Tad kad būšu atpakaļ LV...cerams uz vasaras pusi sanāks pabeigt ieplānoto videoWildutch rakstīja:Super:) Kad būs turpinājums?
Nju maziņš updeits kamēr esmu uk strādāju, mazai mazulītei ir iepirktas dažas dāvaniņas...
Tad nu beidzot man būs koilas uuuun stūrīte ērtākai "ikdienas" braukšanai
Ūn tātad ja kas, ir pārdošanā mana mtech2 stūre, tad nu ja kādam interesē PM - 35€, labā stāvoklī, āda nav nobružāta
Ūn tātad ja kas, ir pārdošanā mana mtech2 stūre, tad nu ja kādam interesē PM - 35€, labā stāvoklī, āda nav nobružāta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hmm interesanta stures maiņa.
Tas lai ērtāka ikdienas braukšanaHazard rakstīja:Hmm interesanta stures maiņa.
Jā,Klavins Tevi labi apgadajisSabinchix rakstīja:Nju maziņš updeits kamēr esmu uk strādāju, mazai mazulītei ir iepirktas dažas dāvaniņas...
Lai labi zemu stūrējas!
Oo jaa Inutiņ! :) paldies Kļaviņam par izpalīdzēšanu un šo brīnumlietu sagādāšanu
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Veiksmīgi to visu pielietot sezonas atklāšanā
Haha zinu! tapec iespejams tikai uz atklāšanu nosēdināšu vairāk, bet ikdienai plus minus ka bij, tik priekšu mazliet zemāku gan jau uztaisīšu un viss :)cipruss18 rakstīja:nosedinasi un netiksi sava pagalmaa iekshaa
Paldies Renio :) nju cerams cerams izdosies uz atklāšanu dabūt visu virsūRENIO rakstīja:Veiksmīgi to visu pielietot sezonas atklāšanā
Sabinchix rakstīja:Haha zinu! tapec iespejams tikai uz atklāšanu nosēdināšu vairāk, bet ikdienai plus minus ka bij, tik priekšu mazliet zemāku gan jau uztaisīšu un viss :)cipruss18 rakstīja:nosedinasi un netiksi sava pagalmaa iekshaa
Es ar sev šitā pirms koilu likšanas teivu, rezultāts, gandrīz as low as possible.
A kas ar pārējo piekari aka buksēm?
Tātad bembītim daudz jaunumi protams, sataisīts vēl - nomainīts karājošais gultnis, zonde, eļļa, uzliktas koilas, omp stūrīte, atpakaļ metinātais reduktors uun vēl šis tas sadarīts un viss notiek palēnām uz priekšu
Par darbu paldies siikajam uun par koilam un stūri - Kļaviņam!!!
Uun šonedēļ beidzot tiks taisīts arī nabaga slieksnis...
Un te nu mazs ieskatiņš no sestdienas mūsu pirmā treniņa biķerniekos, pirmie riepu dūmi biķeros
Protams, ja būs finanses tad arī būs pamazām vairāk treniņi uttt...centišos cik spēšu savus mērķus sasniegt palēnām
Paldies kompotiņam par video un bilžukiem
Par darbu paldies siikajam uun par koilam un stūri - Kļaviņam!!!
Uun šonedēļ beidzot tiks taisīts arī nabaga slieksnis...
Un te nu mazs ieskatiņš no sestdienas mūsu pirmā treniņa biķerniekos, pirmie riepu dūmi biķeros
Protams, ja būs finanses tad arī būs pamazām vairāk treniņi uttt...centišos cik spēšu savus mērķus sasniegt palēnām
Paldies kompotiņam par video un bilžukiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sabinchix - 26 Mai 2014, 14:36, kopā labots 1 reizi.
Malacis ka centies,bet nedomaju ka ar sho dzineju kkas sanaks
ar kompatu pa brugji
Tev tak bija citi diski,glaunaki! Kur palika?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 65