drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 55
- chevron_right
Armando būtu kruti
Vienkaarshi esi krievu valodas niideejs ,tapeec Tev buutu labi kaut japaanju valodaa ,bet lai tik nebuutu krieviski
Miers maajaa un beidzam kakaat topikaa ,labaak par Gvido uzvaru !
Miers maajaa un beidzam kakaat topikaa ,labaak par Gvido uzvaru !
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man vispar pret krieviem nav nekas pretii :)
tik to sauc par kulturu :)
un par Gvido
tik to sauc par kulturu :)
un par Gvido
ar kompatu pa brugji
Par to Gvido nu nez, protams nedrīkst padoties, bet tomēr cik esmu ievērojis ka viņš ne pirmo reizi skrien pie tiesnešiem.
Pietam puxxx 1 braucienā labi pievilka viņu, un 1pārbraucienā ietureja ļoti labu trajektoriju (starp citiem kad tiesneši vērtēja arī izskanēja tas ka sekotājam ir jāturas pie ideālās trajektorijas)
Un ja ju viņš bija tik pārlircināts par savu taisnību kādēļ uzreiz negāja pie tiesnešiem, bet nogaidīja pāris braucienus.
Protams ne mana daļa gar to visu bet tomēr.
P.s trelam galīgi neveicās, cik dzirdēju ko pa mikrofonu runā tad viņš pat busu paspējis apskādēt pret alni pa ceļam
Pietam puxxx 1 braucienā labi pievilka viņu, un 1pārbraucienā ietureja ļoti labu trajektoriju (starp citiem kad tiesneši vērtēja arī izskanēja tas ka sekotājam ir jāturas pie ideālās trajektorijas)
Un ja ju viņš bija tik pārlircināts par savu taisnību kādēļ uzreiz negāja pie tiesnešiem, bet nogaidīja pāris braucienus.
Protams ne mana daļa gar to visu bet tomēr.
P.s trelam galīgi neveicās, cik dzirdēju ko pa mikrofonu runā tad viņš pat busu paspējis apskādēt pret alni pa ceļam
Pasākums tika vadīts LV valodā, pie mikrafona bija Ģirts Timrots, krieviski bija tikai youtubee
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Top jau kas interesantāks, šobrīd pavisam ātrs edits, lai jūs saprastu ap ko lietas grozās! :naac:
Drīzumā būs vēl un vēl!
Būs iespējams iegādāties pilna izmēra attēlus, kā arī jau izdrukātas lielformāta fotogrāfijas.
Kā arī piedāvāju šādu izklaidi :naac:
Drīzumā būs vēl un vēl!
Būs iespējams iegādāties pilna izmēra attēlus, kā arī jau izdrukātas lielformāta fotogrāfijas.
Kā arī piedāvāju šādu izklaidi :naac:
Mana foto straume @ flickr.
Un atkal esam lt
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tīri pasākums bija izdevies, vienīgi starplaikos bija garlaicīgi, jo alu nevarēju dzert ;D
Nu man likās ka Gvido bija pelnīta otrā vieta, bet nu tiesneši labāk redzēja.
Nu man arī īsti nepatika ka sāka pēkšņi komentēt krievu valodā, bet tāpēc jau tas ir Austrumu drifts.
Bet nu pasākuma nagla bija poļu braucējs
Nu man arī īsti nepatika ka sāka pēkšņi komentēt krievu valodā, bet tāpēc jau tas ir Austrumu drifts.
Latishi peta trasi...
Lai veicas Regnāram šajā LT posmā.
Es teikšu kad baigi maz dalībnieku
Gaidu labas ziņas no LT
Kad nakamie trenini bikerniekos ?
Uz paraadi...
man tas pats, saakumaa kad atbraucu izdzeru 1 alu un viss, butu bijis kas sture, butu piedzeriesEmzī rakstīja:Tīri pasākums bija izdevies, vienīgi starplaikos bija garlaicīgi, jo alu nevarēju dzert ;D
bet nu tas jau parasti taa ir ar taam pauzeem un pieciest var
2dien!!!Anderss rakstīja:Kad nakamie trenini bikerniekos ?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
citāti no powera, bet nu bez iekšām
Vip parka bija daudzi no laukiem kuri domaja ka uzvar tas kursh pirmais finishaa )) nacas vinjiem izstastit par ko vispar ir sacensiba.
Tribīnēs nebij garlaicīgāk,..viena bāba teica izbrīnā,kāpēc graudiņš brauc ar šo auto nevis ar savu sarkano drift frends auto un ka arī driftā valda korupcija
Vip parka bija daudzi no laukiem kuri domaja ka uzvar tas kursh pirmais finishaa )) nacas vinjiem izstastit par ko vispar ir sacensiba.
Tribīnēs nebij garlaicīgāk,..viena bāba teica izbrīnā,kāpēc graudiņš brauc ar šo auto nevis ar savu sarkano drift frends auto un ka arī driftā valda korupcija
No cikiem līdz cikiem??jenchs rakstīja:2dien!!!Anderss rakstīja:Kad nakamie trenini bikerniekos ?
tas ir 6.maijā un 9.maijā būs treniņi?
pats atbildēšu : info tike precizēts vēl
pats atbildēšu : info tike precizēts vēl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28