Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- …
- 292
- chevron_right
Novācu signalizācijas paliekas. Kas tik tur neatradās, nezināju, ka signalizāciju var uzstādīt bez lodāmura
Beidzot arī sūknis strādā caur releju, nevis tikai kačā visu laiku
Beidzot arī sūknis strādā caur releju, nevis tikai kačā visu laiku
laikam kompakts vienīgais no e36 saimes kam piestāv spoilerīts
izskatās labi.
izskatās labi.
Nomainīts Tekošais radiātors,saliets jauns antifriz
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar vakarā pazaudēju vienīgās auto atslēgas...
Zinu, ka garāžā vēl bija, jo sajaucu ar otra auto atslēgām.
No garāžas mājās mani veda čoms. Izlaida krustojumā.
Atnācu majās un atslēgas vairs nebija...
Vakar vakarā jau bija PO uz atslēgām un aizgāju gulēt. Šodien ar čomu atkal braucām uz garāžu, izstaigāju visu, apskatījos otrā auto - tur arī nebija. Čoma mašīnā arī nav. Sāk jau pamazām raut stresu - domāju, cik var izmaksāt uztaisīt auto atslēgu, ja man nav parauga un vai tas vispār ir iespējams. Sāku štukot, ja man mājās nav, nekur garāžā arī nav, čoma mašīnā arī nav, tad noteikti pie benzīntanka izkrita... Zvanu DUS. Šie atbild, ka neesot... ZB jau viss... Domāju, ka jāaizstaigā līdz krustojumam, kur mani izlaida. BINGO! Atradu! Pults, protams, salauzta un nedarbojās, bet ar atslēgu ir ok. Nabaga atslēga tur bija gulējusi kādas ~14h. Domāju, ka riktīgi paveicās.
Zinu, ka garāžā vēl bija, jo sajaucu ar otra auto atslēgām.
No garāžas mājās mani veda čoms. Izlaida krustojumā.
Atnācu majās un atslēgas vairs nebija...
Vakar vakarā jau bija PO uz atslēgām un aizgāju gulēt. Šodien ar čomu atkal braucām uz garāžu, izstaigāju visu, apskatījos otrā auto - tur arī nebija. Čoma mašīnā arī nav. Sāk jau pamazām raut stresu - domāju, cik var izmaksāt uztaisīt auto atslēgu, ja man nav parauga un vai tas vispār ir iespējams. Sāku štukot, ja man mājās nav, nekur garāžā arī nav, čoma mašīnā arī nav, tad noteikti pie benzīntanka izkrita... Zvanu DUS. Šie atbild, ka neesot... ZB jau viss... Domāju, ka jāaizstaigā līdz krustojumam, kur mani izlaida. BINGO! Atradu! Pults, protams, salauzta un nedarbojās, bet ar atslēgu ir ok. Nabaga atslēga tur bija gulējusi kādas ~14h. Domāju, ka riktīgi paveicās.
ielēju logu šķidrumu.
Noregulēta savirze, 2 jaunas riepas, rižiki samainīti pret baltajiem.
Nomainīts salona gaisa filtrs.. Tgd salonā orkānu var ieslēgt..
Pielaistīju juglas rajona ielas ar kādiem 6 litriem antifrīza [emoji106][emoji1]
nomainitas šotkas un ielikti elektriski reg. beņķi
Pielieta pilna bāka benzīna
Nomazgāts auto, BET beizdzās laiks mazgājot un kārtīgi vienu pusi nenoskaloju , jo šeit UK nav kā LV(vismaz tur kur es esmu bijis) ka iemet monētu un mazgā uz kādu laiku un kad beidzas iemet atkal monētu, šeit UK ir jāpērk laiks mazgāšanas, paņēmu 7min 30sek. Jo iepriekšējā reizē pietika ar tik, bet tad auto nebija tik netīrs
Tad kādu laiku atpakaļ uzlikta mtech3 multi stūre(jāgaida kad atnāks vadu pini tievie, tad būs jāsavieno un jāpiemeklē cd43 maģis)
Ielikts jauns alpine maģis un atrasti daži kasjaki
Nomazgāts auto, BET beizdzās laiks mazgājot un kārtīgi vienu pusi nenoskaloju , jo šeit UK nav kā LV(vismaz tur kur es esmu bijis) ka iemet monētu un mazgā uz kādu laiku un kad beidzas iemet atkal monētu, šeit UK ir jāpērk laiks mazgāšanas, paņēmu 7min 30sek. Jo iepriekšējā reizē pietika ar tik, bet tad auto nebija tik netīrs
Tad kādu laiku atpakaļ uzlikta mtech3 multi stūre(jāgaida kad atnāks vadu pini tievie, tad būs jāsavieno un jāpiemeklē cd43 maģis)
Ielikts jauns alpine maģis un atrasti daži kasjaki
Izieta pamatskate ar diviem tipiskiem vieniniekiem - maza eļļas noplūde un nenozīmīga korozija
+ man tas pats tikai pielika vel vienu par buksi.pviljams rakstīja:Izieta pamatskate ar diviem tipiskiem vieniniekiem - maza eļļas noplūde un nenozīmīga korozija
Gāzei ielikts jauns reduktors, izbeidzās sūknis, tas arī nomainīts, nomainīts degvielas cauruļvads un degvielas filtrs, gan jau vēl kāds sīkums izdarīts, kas nav pieminēšanas vērts.
Izieta Ta.
Ieliktas miglas :) ka visiem !
Ieliktas miglas :) ka visiem !
Nomainīts radiators, antifrīzs.
Nomainīta vārstu vāka blīve, eļļas filtrs, eļļa
Nomainīts gaisa filtrs.
Nomainīti haubes amortizātori.
Nomainītas aizmugurējās lampas.
Ielikti "pagaidu" varianta krēsli, kamēr tiek pāršūti rekaro.
Nomainītas aizmugurējās elipses.
Nomazgāts, savaskots.
Nomainīta vārstu vāka blīve, eļļas filtrs, eļļa
Nomainīts gaisa filtrs.
Nomainīti haubes amortizātori.
Nomainītas aizmugurējās lampas.
Ielikti "pagaidu" varianta krēsli, kamēr tiek pāršūti rekaro.
Nomainītas aizmugurējās elipses.
Nomazgāts, savaskots.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
ielikts 7 pogu obc parastā pulksteņa vietā)
un gaišais ādas salons) vēlāk būs salona bildes)
un gaišais ādas salons) vēlāk būs salona bildes)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- …
- 292