Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- …
- 451
- chevron_right

ja kvalitatīvi pārbūvēts tad viss labi ir ar viņiem.Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīk

Šaubos ka atstāta slēdzene un nenomainīta apšivka ir pieskaitāma pie kvalitātīvi pārveidotsK.F. rakstīja:ja kvalitatīvi pārbūvēts tad viss labi ir ar viņiem.Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīk

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tāpēc, ka pārbūvējot (it īpaši uz pārdošanu) safist var kko praktiski uz katras skrūves (nedavelkot, pārvelkot), plastmsas stiprinājuma (izļurkājot/salaužot) utt... Tie, kas saprot ka e36 nav nekāds viengabala monolīts, zin visus šos iespējamos kasjakus.. :)Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīk
d[-_-]b

nu jasnijs, lab tad tai lamatai 500e cena 

Fashion rakstīja:Šaubos ka atstāta slēdzene un nenomainīta apšivka ir pieskaitāma pie kvalitātīvi pārveidotsK.F. rakstīja:ja kvalitatīvi pārbūvēts tad viss labi ir ar viņiem.Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīkUn ja nav - kur tad defekti vai kas? Lampu stari vai vēl kas?
hvz, manam lūznim slēdzene ir abās durvīs, anglis nav. moš vienk kāds sarūsējušās durvis mainījis un ņēmis no angļa

nu cik man viņam piedāvāt ciparu, tā lai džeks pie samaņas paliek
600€?

Dj Plosky rakstīja:Tāpēc, ka pārbūvējot (it īpaši uz pārdošanu) safist var kko praktiski uz katras skrūves (nedavelkot, pārvelkot), plastmsas stiprinājuma (izļurkājot/salaužot) utt... Tie, kas saprot ka e36 nav nekāds viengabala monolīts, zin visus šos iespējamos kasjakus.. :)Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīk
A tavai gandriz 30 gadigai miskastei Tu domaa ka oem vilktaas skruuves nav jau atvibrejushaas no musu celjiem?

ar kompatu pa brugji

piedāvā kvadraciklu maiņaiFashion rakstīja:nu cik man viņam piedāvāt ciparu, tā lai džeks pie samaņas paliek600€?

Kraistaps rakstīja:piedāvā kvadraciklu maiņaiFashion rakstīja:nu cik man viņam piedāvāt ciparu, tā lai džeks pie samaņas paliek600€?

Līdz 30 gadiem vēl ir ko dzīvot... :) Zinot , kādi līkroči reizēm servisos strādā, labāk paļaujos uz 30 gadu vecu OEM!cipruss18 rakstīja:Dj Plosky rakstīja:Tāpēc, ka pārbūvējot (it īpaši uz pārdošanu) safist var kko praktiski uz katras skrūves (nedavelkot, pārvelkot), plastmsas stiprinājuma (izļurkājot/salaužot) utt... Tie, kas saprot ka e36 nav nekāds viengabala monolīts, zin visus šos iespējamos kasjakus.. :)Fashion rakstīja:Droši ka ir jā, pasažiera durvīm slēdzene ar ir.. a kas tajos angļos nav ta ka viņi nevienam nepatīk
A tavai gandriz 30 gadigai miskastei Tu domaa ka oem vilktaas skruuves nav jau atvibrejushaas no musu celjiem?

d[-_-]b

Re kur tās "angļu" kupejas foto iz dzīves!Fashion rakstīja:nu jasnijs, lab tad tai lamatai 500e cena
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nu es ar viņam prasīju anglis or what, sakot nē nē, nekāds anglis nav, ka tādu jau nopircis esot un tā.. pastāv protams iespēja ka vnk durvis no angļa iemestas un viss 

Bet nju pats par sevi tīrs,kopts izskatās plus mīnuss..ir sīkumi,bet nekas tads super traks jau tak!Fashion rakstīja:Nu es ar viņam prasīju anglis or what, sakot nē nē, nekāds anglis nav, ka tādu jau nopircis esot un tā.. pastāv protams iespēja ka vnk durvis no angļa iemestas un viss

700simtus gribot, zemāk negrib laistvitjazz rakstīja:Bet nju pats par sevi tīrs,kopts izskatās plus mīnuss..ir sīkumi,bet nekas tads super traks jau tak!Fashion rakstīja:Nu es ar viņam prasīju anglis or what, sakot nē nē, nekāds anglis nav, ka tādu jau nopircis esot un tā.. pastāv protams iespēja ka vnk durvis no angļa iemestas un viss

A dzīvē redzēji kaspa kam? Moš tur motors wiii ku labsFashion rakstīja:700simtus gribot, zemāk negrib laistvitjazz rakstīja:Bet nju pats par sevi tīrs,kopts izskatās plus mīnuss..ir sīkumi,bet nekas tads super traks jau tak!Fashion rakstīja:Nu es ar viņam prasīju anglis or what, sakot nē nē, nekāds anglis nav, ka tādu jau nopircis esot un tā.. pastāv protams iespēja ka vnk durvis no angļa iemestas un viss

Lai cik labs tur nebūtu viš, tas ir un paliek 1.8is, vairāk pa 140 zirgiem tur nebūs, pietam visi viņi dzīvi tok nav 

Kamooon, Fašij! Tu savu drotu 1.6 swarku (sludeklī bloķis) tirgo pa 700e, bet tajā pašā laikā 1.8is kupeja par 700e ir pa dārgu!Fashion rakstīja:700simtus gribot, zemāk negrib laistvitjazz rakstīja:Bet nju pats par sevi tīrs,kopts izskatās plus mīnuss..ir sīkumi,bet nekas tads super traks jau tak!Fashion rakstīja:Nu es ar viņam prasīju anglis or what, sakot nē nē, nekāds anglis nav, ka tādu jau nopircis esot un tā.. pastāv protams iespēja ka vnk durvis no angļa iemestas un viss

Bet Tavā 1.6 ganās tie, kuri no šī isa aizbēguši!Fashion rakstīja:Lai cik labs tur nebūtu viš, tas ir un paliek 1.8is, vairāk pa 140 zirgiem tur nebūs, pietam visi viņi dzīvi tok nav

P.S Chill! Man tik smiekli par šito sanāca!

Beautiful Mechanical Wonder

Par tiem aizbēgušajiem nevaru nepiekrist

Bet man te piedāvā maiņu 1:1 bez piemaksām arī kupeju, vizuāli bēdīga (jāmaina labās durvis, brille, kreisais spārns un baltais ādas salons izskatās kā pēc kara, caurumi un sasmērēts ar mazutu)... za to iekšā dzīvo m50b20 vanoss
hvz vai ir vērts tik
Ko teiksiet?

Pa lielam jau 100e jautajums tur visu savest +/- kedā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 261
- 262
- 263