Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- …
- 539
- chevron_right

Nav bmw un nav arī gāzēts 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder

Kapots arī beidzot pabeigts

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

winter edition traktor style

coupe 2.8

Oo, ir kļička auto, kad taisīšu topiku, būs Ginekologa banāns. 

Jau paspēji paspīdēt BMWPowerā.Orkaans rakstīja:Pie zaljaas pamatkraasas tas bija labaakais variants ,kas gaaja klaatSlim rakstīja:haubei ideja laba, bet tā zelta krāsa peeeeeee
Bet tā ļoti smuki sanāca :)
Viss jau būtu labi, un ideja laba, bet nu ņemt individuālo roku darbu[dizainu] no cita e46 kapota, primitīvi pārmainīt balto uz melno un otrādāk, manuprāt nav labi. Būtu labāk apsēdies viens, vai piem. ar draudzeni, paņemtu marķierus un pazīmētu visādus nieciņus un būtu daudz labāk, kā ir tagad, bet nu tās tik manas domas.Orkaans rakstīja:Kapots arī beidzot pabeigts
1.jpg

lai nav offtopiks -

Vienmeer biju gribeejis pabuut tajaa topikaaChurchill rakstīja:Jau paspēji paspīdēt BMWPowerā.Orkaans rakstīja:Pie zaljaas pamatkraasas tas bija labaakais variants ,kas gaaja klaatSlim rakstīja:haubei ideja laba, bet tā zelta krāsa peeeeeee
Bet tā ļoti smuki sanāca :)

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Viss jau būtu labi, un ideja laba, bet nu ņemt individuālo roku darbu[dizainu] no cita e46 kapota, primitīvi pārmainīt balto uz melno un otrādāk, manuprāt nav labi. Būtu labāk apsēdies viens, vai piem. ar draudzeni, paņemtu marķierus un pazīmētu visādus nieciņus un būtu daudz labāk, kā ir tagad, bet nu tās tik manas domas.GA7 rakstīja:Orkaans rakstīja:Kapots arī beidzot pabeigts
1.jpg

Visam par pamatu bija sap... sudrabkraasas kapots ,kuram vajag daudz shpahteli un visu paareejo! Tapeec tika atrasts maksimaali leetaakais un vienkaarshaakais variants! Ideja taada ,ka uz taa raibaa kapota neredzi nevienu bukti un defektu

Kaada starpiiba ar ko nokljuut powera lauku shkjuunii
Ar savu maakslu vai plagjiaatu

Pie mums jau taa ,ja auto atrodas aarzemees ,tad lai ar kas uz vinja buutu ir wooow bet tas pats uz LV auto ir shkjuunis

Pie mums jau taa ,ja auto atrodas aarzemees ,tad lai ar kas uz vinja buutu ir wooow bet tas pats uz LV auto ir shkjuunis

Pēdējais labojis Orkaans - 09 Nov 2013, 22:43, kopā labots 1 reizi.
Tas gan 

Mmm -
Pēdējais labojis puikaa20 - 10 Nov 2013, 10:03, kopā labots 1 reizi.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Jaaliek tak shamais arii powera lauku shkjuunii
Tie tak nav orgjinaalie BBS diski un arii platumi neatbilst standartam
Bet man poh ,vienalga patiik un Puika ir MALACIS
Kautvai tikai tapeec ,ka vinjam ir savs viedoklis 

Bet man poh ,vienalga patiik un Puika ir MALACIS

Vot beidzot bilde, lai novērtētu patieso disku skaistumu - ļoti labi 

Mja, diskiem plaukts iespaidīgs

Topika nosaukumam tocna jabut tadam!Ginekologs rakstīja:Oo, ir kļička auto, kad taisīšu topiku, būs Ginekologa banāns.

Sent from my S3 mini using Tapatalk

Nu hz hz, parasti jau šī autiņa bildes bildētas spoguleni no visiem leņķiem, a te kkāds nakts snaps ar nokia 3310 :)uteo rakstīja:Vot beidzot bilde, lai novērtētu patieso disku skaistumu - ļoti labi
d[-_-]b

Nedaudz piekrāsoju buferi ziemai, nomazgāju un atkal iztīriju autiņu
Par spoguļa stikliņu varat neko neteikt - nozagts!

Par spoguļa stikliņu varat neko neteikt - nozagts!

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- …
- 539