Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- …
- 679
- chevron_right

arī regulāri tur nospiegojupusdzivais rakstīja:Šodien no rīta un vakarā manīts Sabinchix e36 Laimdotas/Ieriķu ielas stāvvietā.

Ja ar melniem diskiem un baltu uzrakstu priekšējā logā,tad es.. 

Nevarēji gan manīt, biju ar mazdinjuBLINGZ rakstīja:Ar ko brauci?ORHIDEJA100 rakstīja:Redzēts uz Valdemāra ielas BLINGZLaikam nemanīju.

Šķiet, ka redzēju dzelteno jancix007 bembi īsi pirms 9 no rīta Kauguru tirdzniecības centrā. Dzīvē diezgan neslikts, ja ir tas pats.

Sorry vecīt, tevi neredzēju, kur biji ?janķels rakstīja:RennoK rakstīja:Redzēts Āgenskalnā smuks zils sedans ar ziliem enģeļiem kā man.
Kurš?
Tewi arii redzeeju pie agenskalna!
Tas zilais ar redzeets bet nu dzips baigais!

Jā ja viņš viņu nomestu zemē būtu riktīga oga

Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

ir ir tas pats mans skaistulis ,,, :) thanks :)ddre rakstīja:Šķiet, ka redzēju dzelteno jancix007 bembi īsi pirms 9 no rīta Kauguru tirdzniecības centrā. Dzīvē diezgan neslikts, ja ir tas pats.

šodien vienam parādiju
izstiepjot roku caur savu logu.. smuks e36bija.. izlaida 2 pasažierus un aizrūca tālāk.. tā laikam bija mūkusalas iela.. nebij BLINGZ?

Pēdējais labojis Gunjka - 11 Sep 2014, 22:52, kopā labots 1 reizi.

Pirms 30 min pie Minskas Rimi sapīpināja mani kāds sarkans e36 

tikko pie RVT redzets Lomax [emoji6]

Biju es!Gunjka rakstīja:šodien vienam parādijuizstiepjot roku caur savu logu.. smuks e36bija.. izlaida 2 pasažierus un aizrūca tālāk.. tā laikam bija mūkusalas iela.. nebij BLINGZ?

EsRennoK rakstīja:Tikko iļģuciemā saspiegoju blakus savai mājai. GO 1633.![]()
Kurš???

Vakar saulkrastu centrā melna kupeja ar melniem diskiem.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Tagat skaidrs. :)byrbyr rakstīja:EsRennoK rakstīja:Tikko iļģuciemā saspiegoju blakus savai mājai. GO 1633.![]()
Kurš???
Dzīvo tur? vnk tagat bieži redzu, bet agrāk nemaniju tur viņu stāvam :)

A_C, tas Avensis tev ielika aizmugurē pie vef tilta? Citus auto tur neredzēju, bet tavējais izskatījās diezgan neskarts, salīdzinot ar Avensi

RennoK rakstīja:Tagat skaidrs. :)byrbyr rakstīja:EsRennoK rakstīja:Tikko iļģuciemā saspiegoju blakus savai mājai. GO 1633.![]()
Kurš???
Dzīvo tur? vnk tagat bieži redzu, bet agrāk nemaniju tur viņu stāvam :)
Turpat iļğuciemā jau 3gadus dzīvoju tikai tuvāk aplim, tagad tur. Vēl bieži redzēsi

Nu skaidrs bilde, būs jāpapļāpā kādreiz vai reizē jāslīpē uz plazu, tā teikt jāiepazīst kaimiņi 

Uz maiju, tad, jo esmu bez tiesībām un auto oktobrī iet uz restaurāciju, bet saskrieties var 

Krabim viss bumbās. Darba busam bija atgadījums ar avensi. Ierados kā atbildīgais. Viss beidzies labi. Kopā ar avenes īpašnekiem vēl iesmējām par apollo.lv komentāriem un interesantiem garāmgājējiem.Agnis rakstīja:A_C, tas Avensis tev ielika aizmugurē pie vef tilta? Citus auto tur neredzēju, bet tavējais izskatījās diezgan neskarts, salīdzinot ar Avensi

Jebatj, tā nebaidiet, Kļaviņš vēl sirms paliks!Agnis rakstīja:A_C, tas Avensis tev ielika aizmugurē pie vef tilta? Citus auto tur neredzēju, bet tavējais izskatījās diezgan neskarts, salīdzinot ar Avensi

d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- …