Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- …
- 679
- chevron_right

es lasot šo visu, gandrīz ar sirdi aizgāju 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

ropazos melna kupeja pabrauca garam pie riepnieka.

jap tieši tāBLINGZ rakstīja:Biju es!Gunjka rakstīja:šodien vienam parādijuizstiepjot roku caur savu logu.. smuks e36bija.. izlaida 2 pasažierus un aizrūca tālāk.. tā laikam bija mūkusalas iela.. nebij BLINGZ?
Pats īkšķīti neredzēju, meitene blakus gan redzēja. Brauci ar tumšu e39?

Lidojot Ogrē, pie jaunā Rimčika, šodien ar avareikām uzmests tīri glītai tumši zilai kupejai ap kkādiem 17tiem.. 

gan jau ka es. tevi gan nemaniju!boris737 rakstīja:ropazos melna kupeja pabrauca garam pie riepnieka.
vakar redzets tavs kompots braucam uz rigu mirksinaju un metu ar roku. bet preti nesagaidiju neko

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

iemaniju gan, tik njemos pa tel. un meginaju ar roku uzmest, bet nepamanij laikam

manīts sarkans kompakts ar e36 uzlīmem pie salu tilta kustojuma... niku nezinu nesmu vel specuks šajas lietās ... un vel daudz un dažadu pie depo uz Jurmalas gatves gan tumša zila kupeja ... gan melns sedans un vel pie pasas ieejas kabrikis melns metājas .. :)

Spices stāvvietā 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
pirms 2 nedelaam arii Cesiis bija 
pirmstam pedejo reizi biju redzejis tikai pirmajaa e36 gada ballee

pirmstam pedejo reizi biju redzejis tikai pirmajaa e36 gada ballee

Nu jaa smuks m3 ir :)
E36
ikey07 rakstīja:Spices stāvvietā
E36

tiko zakumuiza pie bara dzelten melns sedans ar m riepas logo uz saniem 

ikey07 rakstīja:Spices stāvvietā
kristapsk94 rakstīja:Nu jaa smuks m3 ir :)
Paldies, paldies. :)matissc rakstīja:pirms 2 nedelaam arii Cesiis bija
Ja tu vēl no bildes ar tavu auto un manu zāles pļaujamo traktoru nesaprati, es tev dzīvoju kaimiņos un pastāv liela iespēja, ka redzi Emmu no sava loga.-HAPO- rakstīja:so biezi marupe var redzet

Šodien Vidrižos redzēju sarkanu kupeju ar Mpaku un mazu spoileri uz bagāžnieka , izskatijās ka melni Contouri vēl bija. Kāds no šejienes?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

Satikts Wanaabeee., sarunāts dīls
Uz Pleskavas šosejas pirms Garkalnes HK - 9995., ar kuru kopā pareisots

Uz Pleskavas šosejas pirms Garkalnes HK - 9995., ar kuru kopā pareisots

Tikko ziepniekkalnā nospiegots Karrlo (vecais?) e36, šņorē aiz merša.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.

Tikko Pļavniekos smuka gaiši zila kupeja.

Valts rakstīja:ikey07 rakstīja:Spices stāvvietākristapsk94 rakstīja:Nu jaa smuks m3 ir :)Paldies, paldies. :)matissc rakstīja:pirms 2 nedelaam arii Cesiis bija
Ja tu vēl no bildes ar tavu auto un manu zāles pļaujamo traktoru nesaprati, es tev dzīvoju kaimiņos un pastāv liela iespēja, ka redzi Emmu no sava loga.-HAPO- rakstīja:so biezi marupe var redzet

pats karrlo tika arī vilkts, takā vēl nav vecā bet viņa...AizdomāmBagāts™ rakstīja:Tikko ziepniekkalnā nospiegots Karrlo (vecais?) e36, šņorē aiz merša.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

kaut kas vinam nobeidzaas ka bija javelk?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- …