Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- …
- 679
- chevron_right

Jap sajugs pazuda vinam pec brauksanas pa trasi
Kas kur ko.
KLAVINS rakstīja:kaut kas vinam nobeidzaas ka bija javelk?
Kas kur ko.

Kaa juus visu labaak zinat par mani
Beidzot tika nobeigta lidz galam ,taa jau Lietuvas gonka nobeigta kaarba ,nekas ,pariit jau ripos :)

Beidzot tika nobeigta lidz galam ,taa jau Lietuvas gonka nobeigta kaarba ,nekas ,pariit jau ripos :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv

Nu piedod sanaca atrak pateikt [emoji1]
Kas kur ko.
Karrlo rakstīja:Kaa juus visu labaak zinat par mani![]()
![]()
Kas kur ko.

Pirms kāda laiciņa satika Inutak Purvciemā un tikko manīts Hapo uz Piedrujas ielas 

Ap pl.10.30 @ t/c Alfa samāts dogMa

korsa rakstīja:Pirms kāda laiciņa satika Inutak Purvciemā un tikko manīts Hapo uz Piedrujas ielas

Vēl šodien satikti Wentz un Rokijs7777 un veikts dīls 

Ja tu vēl no bildes ar tavu auto un manu zāles pļaujamo traktoru nesaprati, es tev dzīvoju kaimiņos un pastāv liela iespēja, ka redzi Emmu no sava loga.-HAPO- rakstīja:so biezi marupe var redzet

es nedzivoju marupe

Sestdien uz Ventspils šosejas samāta kūts. Šejienietis?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sestdien vakarā ap 21:30 uz Tallinas šosejas -HAPO- palaists garām 

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
ja netālu no Tukuma,tad eslaponis rakstīja:Sestdien uz Ventspils šosejas samāta kūts. Šejienietis?

Ciemojies pie mīļākās?Dj_Zii rakstīja:es nedzivoju marupeValts rakstīja:Ja tu vēl no bildes ar tavu auto un manu zāles pļaujamo traktoru nesaprati, es tev dzīvoju kaimiņos un pastāv liela iespēja, ka redzi Emmu no sava loga.-HAPO- rakstīja:so biezi marupe var redzet![]()
/HAPO/

Paldies arī KLAVINS par miglāmInutak rakstīja:Vēl šodien satikti Wentz un Rokijs7777 un veikts dīls

the Pursuit of Happiness.
Laikam brilles man jāvelkkorsa rakstīja:Pirms kāda laiciņa satika Inutak Purvciemā un tikko manīts Hapo uz Piedrujas ielas

Man laikam ir kopija, jeb vēl pālī biju, jo vakar toč neesmu bijis turc1c1s rakstīja:Sestdien vakarā ap 21:30 uz Tallinas šosejas -HAPO- palaists garām

[quote uid=290 name="korsa" ]Pirms kāda laiciņa satika Inutak Purvciemā un tikko manīts Hapo uz Piedrujas ielas
[/quote]<br />Laikam brilles man jāvelk
<br/>
Gan jau nav jāvelk brilles
..jo nebiju ar e36, bet ar melnu X-trail

Gan jau nav jāvelk brilles

..jo nebiju ar e36, bet ar melnu X-trail

Vakar pabraukts blakus zirdziņa coupe pa brīvībeni,auto smuks ! 

Sestdien...ap pus 10 vakarā, nebiji? Zili eņģeļi, žilete, dzeltens difuzors, mega mufflers....maybe arī kopija...-HAPO- rakstīja:Man laikam ir kopija, jeb vēl pālī biju, jo vakar toč neesmu bijis turc1c1s rakstīja:Sestdien vakarā ap 21:30 uz Tallinas šosejas -HAPO- palaists garām

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!

Ap 15:10 tumši zila kupeja ar nr HL - 63 .... izgriezās no pēdējā lielā krusta pirms Lidostas. Pēc tam uz Spici nogriezās

Sabincix redzēts Iļģuciema un stāvēju aiz muguras, 2x midžināju, bet nekā pretī nedabūju 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- …
- 679