Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- …
- 1297
- chevron_right
Paceļot/nolaižot jumtu un atstāj to pusceļā. Amortizatoru atbalsts skrūvējas no jumta "glabāšanas" nodalījuma.Gropiks rakstīja:Sveiki draugi !
Izpalidziet ,itkā pavisam vienkāršā lietā bet es ir akls![]()
jautājus par kabrio ....
Kā lai tiek pie aizmugurējiem amortizatoru atbalstiem ?????????
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
hvz, google tiešām met tikai labajā pusē.guzlis rakstīja:tu kko noteikti jauc jo njemu to changeru nost no sedana kam jau no ruupniicas oem vinjsh tur staav labajaa pusee augshaa un realoemaa arii skatoties taads pats novietojums labajaa pusee augshpusee. kaadi veel varianti kaa vinju pielikt?he9600 rakstīja:Labajā pusē ir tad, ja ir taisīts "retrofit's" (sūtīts, likts komplekts pēc auto iegādes). Jaunam auto no rupnicas ar cd mainītāju tas bija novietots stateniski aiz kr sānu apšuvuma (gridas paklajs un kr apšuvums ar iestrādātiem vākiem)
Tā ka sit vien kronšteina kodu iekš realoem un tad jau izpipēsi paredzēto novietojumu.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
caur manām rokām bija izgājis 95.g sedans ar oem 6cd cheingeri. atradās tas kr pusē un viss bija oem, apšuvumi ar izvirzījumu/vāku. Tad vēl gribēju sev uz 328 pārmest, bet papētot cik daļu jāmaina vēlme pārgāja. Varbūt tur bija novietots, jo auto bija labi nokomplektēts - turpat atradās telefona bloks, kur spraudās sim karte un audio pastiprinātājs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
es esmu tikai redzejis e36 kuriem bagazniekaa ir cd chengeri labajaa pusee augsaa. ne visiem ir tas kronsteins. ja gribi pectam piekrasot tad izurp pa punktiem (4 punkti) un piemetini savam to kronsteinu. ja negribi krasot tad uztaisi kadu kronsteinu un pieliec pie kadas no ieksejam sienam bagazniekaaguzlis rakstīja:lai buutu saprotamāk tad nav kur pieskruuveet bildē ar sarkano apviltās vietas jo tur buutu jaabuut pie kuzava plaaksnei ar špiļkām.
...
Nu sk. Paldies par paliidziibu buus vien jaauzmetina tas stiprinaajums.
Kāds izskatījās tas tūliks ar ko var noņemt durvju paneļus nesalaužot tos klipšus?
- ikey07
ka sita detala pareizi saucas ?
sajuga cilindrins ? tur vel bija pats cilindrins, es vinu pap**u kkur, cik vins varetu maksat ?
sajuga cilindrins ? tur vel bija pats cilindrins, es vinu pap**u kkur, cik vins varetu maksat ?
Nezinu kā sauc tam paredzētos štrumus, bet pats ņēmu ar šiem - http://www.gandrs.lv/viss-riepam-un-kam ... sanai-mtb/ - vismaz neatstāj nesmukus iespiedumus plastmasā ja ne tur piespiež.ikey07 rakstīja:Kāds izskatījās tas tūliks ar ko var noņemt durvju paneļus nesalaužot tos klipšus?
izspiedejcilindrs, clutch slave cyl
...
Es atceros, ka pirku pa kautkādiem padsmit latiem.GunTixV rakstīja:https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... aj%C5%ABgsLomax rakstīja:ka sita detala pareizi saucas ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0d1486d85b
Es jau tā tik iemetu linku kā detaļa saucas! Pašam servisa gadus 5atpakaļ mainīja ar visu darbu 15Ļs un te pat forumā viens ar visu getrag kārbu tirgoja pa 15ls 
Šis ir īstais štekeris miglām? Citu nevaru atrast... [attachment=-1]IMG_20140621_160226.jpg[/attachment]
Miglai aizmugurē savādāks, nepakam negrib sapasēt
[attachment=-1]IMG_20140621_163425.jpg[/attachment]
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
[attachment=-1]IMG_20140621_163425.jpg[/attachment]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un vēl kas - kur var dabūt tās plastmasas tapiņas moldingiem un durvju apšivkai + tos divus mazos plastmasas knibuļus, ar ko loga atvēršanas šķēre stiprinās klāt pie sliedītēm? Līkas rokas, šis un tas mazliet aplūza 
tos plastmasas štruntiņus var dabūt "diviauto" vai bimmershop.lv 
[quote="pviljams"]Šis ir īstais štekeris miglām? Citu nevaru atrast...
Tas nau miglu štekers , bet izskatas pēc xenona štekera!
Tas nau miglu štekers , bet izskatas pēc xenona štekera!
Kā tikt vaļā no superlīmes pēdām. Iepriekšējais saimnieks bija salīmējis chrome line uz visām abšivkām izmantojot superlīmi
. Vaitspirtu mēģināju , nedarbojās. Negribās tērēt piķi uz visiem līdzekļiem pēc kārtas 
acetons.... bet sekas būs, jo viņa saēd/iesūcas/maina struktūru savam upurim.tomaats rakstīja:Kā tikt vaļā no superlīmes pēdām. Iepriekšējais saimnieks bija salīmējis chrome line uz visām abšivkām izmantojot superlīmi. Vaitspirtu mēģināju , nedarbojās. Negribās tērēt piķi uz visiem līdzekļiem pēc kārtas
retos gadījumos var: sildīt/saldēt/drupināt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- …
- 1297