Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- …
- 1297
- chevron_right
Zaudēt tāpat nav ko , pamēģināšu. Paldies.
ja liek elkoņbalstu tad tas rocenes stiprinaajums jaalikvidē ?? reāli tagat sanāk ka man vinjsh traucee un nevaru pietiekami zemu elkonbalstu nolikt
P.S. aa laikam sapratu tas dzelzis jaanonjem un vnk jaatstaaj skruuve kas pieskruuveejas caur elkonja stiprinaajumu>??
P.S. aa laikam sapratu tas dzelzis jaanonjem un vnk jaatstaaj skruuve kas pieskruuveejas caur elkonja stiprinaajumu>??
Jā, elkoņbalsta skrūve vai skrūves iet caur rocenes kronšteinu. Vajag garākas skrūves, ja nemaldos.
Tikai garakas skuves, man traucēja vienīgi indikators, kas ziņo par rokas bremzi panelī,guzlis rakstīja:ja liek elkoņbalstu tad tas rocenes stiprinaajums jaalikvidē ?? reāli tagat sanāk ka man vinjsh traucee un nevaru pietiekami zemu elkonbalstu nolikt
kas par kakam varetu but?
bija lodbalsts saliekts un vilka sturi pa labi
uzliku citu lodbalstu,tagad vispar sture nereaali vel ka pa labi??!!
savirze"?
bija lodbalsts saliekts un vilka sturi pa labi
uzliku citu lodbalstu,tagad vispar sture nereaali vel ka pa labi??!!
savirze"?
ar kompatu pa brugji
Pēc grāmatas ja darītu ,tad pēc katras iejaukšanās piekarē būtu jāregulē savirze. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Auto krāsu veikalā man teica, ka nogruntēt kvalitatīvi varot tikai ar pistoli, baloniņu grunts esot štrunts. True?dexter1 rakstīja: -pildošā skābā grunts
Protams , ka auto gruntēt ar baloniņu ir mazliet stūlbi, nav taču divritenis. Protams kādas sīkas detaļas vai vietas jā, bet nu ja gribi visu autiņu tad tikkai ar pistoli, savādāk nekādu baigo kvalitāti vari negaidīt.
Aizmirsu piebilst, ka biju domājis bamperi tikai.
Skatījos Tv un aizdomājos par konisko (sporta) filtru. Saprotu ka cik cilvēku tik viedokļu bet tikuntā gribētos zināt ka tad īsti ir?
Pieņemsim ka es ieliktu savā Compacta 1.8is parastā vietā, Tā teikt viņa kastē lai ir noslēgts no motora, būs kāda jēga? Rūna ka pāris poniju spēkus varot dabūt un kautkādu skaņu arī.?
Var kāds ko pateikt?
Pieņemsim ka es ieliktu savā Compacta 1.8is parastā vietā, Tā teikt viņa kastē lai ir noslēgts no motora, būs kāda jēga? Rūna ka pāris poniju spēkus varot dabūt un kautkādu skaņu arī.?
Var kāds ko pateikt?
Ja nav žēl motoru nobeigt, tad droši iztērē 10 eiro, lai drusku foršāk rūc 
https://www.youtube.com/watch?v=PAIxeQUSg-Q
https://www.youtube.com/watch?v=PAIxeQUSg-Q
Edžis rakstīja:Skatījos Tv un aizdomājos par konisko (sporta) filtru. Saprotu ka cik cilvēku tik viedokļu bet tikuntā gribētos zināt ka tad īsti ir?
Var kāds ko pateikt?
neesmu baigais spec, bet domāju ka ta ir plika dir......, jo ja taisi iepludi, tad jataisas ari izplūde, mos tad kada jega bus!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
paskaties soEdžis rakstīja:Skatījos Tv un aizdomājos par konisko (sporta) filtru. Saprotu ka cik cilvēku tik viedokļu bet tikuntā gribētos zināt ka tad īsti ir?
Var kāds ko pateikt?
http://www.youtube.com/watch?v=gCi2yo4UqPI
Kā ir ar eļļas spiediena dačika uzstādīšanu, viņu slēdz klāt pie esošā spiediena devēja, kas ir pie eļļas filtra korpusa, vai tomēr vajag atsevišķu devēju?
atsevišķs devējs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 268
- 269
- 270