Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 38
- chevron_right
uzsit PM activity
Paldies! Tā arī darīšu! :)
Sveiki!
Vēlējos pajautāt par šiem te: http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Varbūt kāds zin kā tiem lukturiem ir ar kvalitāti un kā ar pievienošanu automašīnā?
Nebūs tā, ka iekšas tiem lukturiem kratīsies katrā bedrē, līdz kas salūzīs?
P.S. Viedokli par to, ka neizskatīsies smuki vai arī pēc zvaigžņu kariem lūgums neizteikt. Interesē tīri praktiskā puse.
Vēlējos pajautāt par šiem te: http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Varbūt kāds zin kā tiem lukturiem ir ar kvalitāti un kā ar pievienošanu automašīnā?
Nebūs tā, ka iekšas tiem lukturiem kratīsies katrā bedrē, līdz kas salūzīs?
P.S. Viedokli par to, ka neizskatīsies smuki vai arī pēc zvaigžņu kariem lūgums neizteikt. Interesē tīri praktiskā puse.
Un ko TA par tiem teiks?
par lukturiem- kiniets ir un paliek kiniets, un reali runajot kada gaismas atdeve var but lukturiem kam leca ir 2 eur lieluma, ari plastasas neizturigas, teiksim pec menesiem diviem, pa latvijas ceiem tev stars saks lekat!
par TA- problemu nebus!
par TA- problemu nebus!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nekas labāks par orģinālajiem lukturiem nav !
Paldiesega rakstīja:par lukturiem- kiniets ir un paliek kiniets, un reali runajot kada gaismas atdeve var but lukturiem kam leca ir 2 eur lieluma, ari plastasas neizturigas, teiksim pec menesiem diviem, pa latvijas ceiem tev stars saks lekat!
par TA- problemu nebus!
Ar depo nobraukti 2 gadi un ne vainas nav nekas salūzis un stars arī ir.
Ir tada lieta ka man uz bmw stav Bosch un ZKW lukturi viens tads otrs tads nu vot, dabuju Depo lecu lukturus, un gribeju uzzinat, vai var ieksas samainit no depo ielikt Bosch un zkw? Jo tiem Depo lukturiem plastamasam ir defekti visadi.
Starp Bosch un ZKW šķiet, ka kautko varētu vēl mainīt, bet Depo ir pavisam savādāki... Lētais variants.
Jautajums tads- zkw lukturos var ievietot krustus, kas itka paredzeti bosh lukturiem?
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Nevar. Atšķiras gabarītu lampiņas novietojums, kā arī pats reflektora izmērs.
Tieši gribēju kaut ko līdzīgu jautā.Nixon rakstīja:Starp Bosch un ZKW šķiet, ka kautko varētu vēl mainīt, bet Depo ir pavisam savādāki... Lētais variants.
Ir lēcu zkw lukturi un neatceros kādi oem bezlēcu lukturi, gribētu lēcinieku iekšas ielikt bezlēcu korpusā, vienkārši stikli labāki, ir vāciņi u.t.t.
Tante google klusē.
quattro ist für sissies
Kā atšķirās lēcu no bezlēcu, kuri labāki? Man šobrīd ir bosch lampas, bet abām sabojāti tie stikli un iekšā krājās mitrums. Ko iesakat, varbaut no tām pašām bosch var ko izveidot?
kā var sabojāt ieksejos stiklinus bosch lecu lampām?
Iekšā nav nekas sabojāts, ārējie stikli man ir saplīsuši, viņos ir plaisa un lampas vislaik aizsvīst! Plānos tāpat ir ielikt xenonu un enģeļus, tik gribu zināt, vai šīs esošās lampas var nākt kā pamats kam tādam, vai arī man ir jāmeklē kas cits!! ??
Par lēcu lampām un bezlēcu lampām uzdevu jautājumu tikai savas intereses pēc, lai zinātu!
Par lēcu lampām un bezlēcu lampām uzdevu jautājumu tikai savas intereses pēc, lai zinātu!
noņem lampas vāciņu un nekas nekur nesvīdīsedzis rakstīja:Kā atšķirās lēcu no bezlēcu, kuri labāki? Man šobrīd ir bosch lampas, bet abām sabojāti tie stikli un iekšā krājās mitrums. Ko iesakat, varbaut no tām pašām bosch var ko izveidot?
nopērc jaunus priekšējos stiklus un nomaini esosajam lampam, neredzu problēmu!edzis rakstīja:Iekšā nav nekas sabojāts, ārējie stikli man ir saplīsuši, viņos ir plaisa un lampas vislaik aizsvīst! Plānos tāpat ir ielikt xenonu un enģeļus, tik gribu zināt, vai šīs esošās lampas var nākt kā pamats kam tādam, vai arī man ir jāmeklē kas cits!! ??
?Kalnux rakstīja:Tieši gribēju kaut ko līdzīgu jautā.Nixon rakstīja:Starp Bosch un ZKW šķiet, ka kautko varētu vēl mainīt, bet Depo ir pavisam savādāki... Lētais variants.
Ir lēcu zkw lukturi un neatceros kādi oem bezlēcu lukturi, gribētu lēcinieku iekšas ielikt bezlēcu korpusā, vienkārši stikli labāki, ir vāciņi u.t.t.
Tante google klusē.
quattro ist für sissies
Kāds nepārdod oranžos migliniekus kupejai.?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 38