PuiKkaa`s Tauring 328iA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 53
- chevron_right
Šorīt ap 4 gāju garām šim aparātam , diski tik nenormāli skaisti, un kopskats ar jauno krāsu ir labs!
Neko viņš te nelej un neskrien plāniem pa priekšu... viss tiek arī iegādāts un izdarīc
+1 būs dārgākais 328 Lv
šo topiku ir interesanti skatīties
+1 būs dārgākais 328 Lv
šo topiku ir interesanti skatīties
Ja viss plānotais tiks realizēts, tad nākošgad Exotic'ā būs ko parādīt - Vizuālais, Diski, Motors, Salons un hidrolika(vai kā tur pareizi to uzparikti sauc, ko pasūtīja)
Pneimopiekare..
nu spriedu pēc šī posta, mpaka sapirkta, bet krāso ar parastajiem bamperiem, lampas ar jau otro reizi pērk, stiklu arī 2reiz līme un ar arku valcēšanu tas pats. Neko sliktu negribu teikt, vienkārši pievērsu uzmanību sīkumiem.puikaa20 rakstīja:Ta sodien reali daudz lietas sapirktas :
* Jauni Lecu lukturi ( Bosch )
* Priekšejas M bamperis
* Aizmugurejas M bampers
* M moldingi .
* Coilovers visas 4 x cietas acperes .
* Jauns gala bundulis .
* Jauns priekšejas Stikls - Jau nomainits .
* Visi 4 x bremžu kluci - Jau nomainiti .
* Riepas 195x40 - 4gab . 7mm (ar vienadu nobraukums )
Nopirku krasu diskiem .
Nopirkta krasa autiņam .
Rit - Izvalces visas 4 arkas ...
Un saksim gatavot krasošanai -
Dažbrīd liekas, ka raksta Minhauzens (sasapņojies, utt.), bet kad pēc 2 nedēļām ieliek bildes ar padarītajiem darbiem, tad atkal liekas, ka džeks runā taisnību.
Lai jau ņemas
Lai jau ņemas
nu spriedu pēc šī posta, mpaka sapirkta, bet krāso ar parastajiem bamperiem, lampas ar jau otro reizi pērk, stiklu arī 2reiz līme un ar arku valcēšanu tas pats. Neko sliktu negribu teikt, vienkārši pievērsu uzmanību sīkumiem.[/quote]
Vajadzeja citigak lasitt ..
Ka jau teicu . - Kamer pilnu M paku nesavakšu - NELIKŠU ./
Lukturus nopirku kuri šobritt - stav virsu . Bij bojati , Tapec nopirku atkal jaunus ..
ar Arkam - Mazliett pa mazuu izvalcejaa -
Ar Stiklu , Ka jau teicu - Ta ka Orkans ieteica - ta ari izdariju ..
Ko ta man kautkas laika nesanakk , Tas ir manas problemas ..
Vajadzeja citigak lasitt ..
Ka jau teicu . - Kamer pilnu M paku nesavakšu - NELIKŠU ./
Lukturus nopirku kuri šobritt - stav virsu . Bij bojati , Tapec nopirku atkal jaunus ..
ar Arkam - Mazliett pa mazuu izvalcejaa -
Ar Stiklu , Ka jau teicu - Ta ka Orkans ieteica - ta ari izdariju ..
Ko ta man kautkas laika nesanakk , Tas ir manas problemas ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Galvenais ir tas ,ka viss notiek!!! Tas kaadaa seciibaa ,nav buutiski
Turpini iesaakto un viss buus
Turpini iesaakto un viss buus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
2.8 turbinizesi? Nezinu vai ta ir laba ideja, protams ja mazinu spiedienu tad nekas, bet kad biski lielaku ieliksi var sanakt kaka! Ka ne ka 2.8 ir aluminija bloks! Varbut panem 323i motoru un lenam uzchibini ar turbo! Ta vismaz es daritu. Nemot vera, ka tu gribi virzulus un visu citu mainit es saprotu, ka ari spiediens tad bus lielaks! Paruna moska ar kaadiem lietpratejiem pirms iegrud naudu 2.8!
Kaut kas briest!
m52b25 ir gandrīz tāds pats kā m52b28.
drošivien domāji m50 no 325i.
drošivien domāji m50 no 325i.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
jā, 323 ir dāudz drošāk turbo likt virsū, +1
ja šitie plāni īstenosies par pneimo un turbo, būs labākais 328 lv
ja šitie plāni īstenosies par pneimo un turbo, būs labākais 328 lv
Isti tos nesaucu , par planiem ..
Vizualo , diskus , salonu u.t.t. Vajag . Savadak par nevar ( Autiņam jabut vienmer stiga ..) Tas tak e36 .
Motoru , gribu pilnigi sataisitt .. Skruvi lidz skruvei .. / Lai rucc ka bititee .. + Turbinaa + Lai ir speks rukktt .
Piekare - Vajadzejaa .. / Ir lietas , kuras vajag . Un lietas kuras nevajag .. ( šo lietu vajag )
Man tie neliekas plani / Prosta jadara ..
Vizualo , diskus , salonu u.t.t. Vajag . Savadak par nevar ( Autiņam jabut vienmer stiga ..) Tas tak e36 .
Motoru , gribu pilnigi sataisitt .. Skruvi lidz skruvei .. / Lai rucc ka bititee .. + Turbinaa + Lai ir speks rukktt .
Piekare - Vajadzejaa .. / Ir lietas , kuras vajag . Un lietas kuras nevajag .. ( šo lietu vajag )
Man tie neliekas plani / Prosta jadara ..
Sodas strūkla
Čalīt, tu runā mats matā kā mūsu prezidents Bērziņš It kā saka, bet nepasaka, visi teikumi beidzas ar daudzpunktu
Mna takal liekazz, ka vinja vieetaa rakzta robocc. ...
+1 bieži vien takā ar google translate būtu rakstīts
Nenoturējos. Katru dienu ienāku šājā forumā,bet sāk jau krist uz nerviem par ko šeit cilvēki piesienās citiem. Šis tacu ir auto forums,nevis pareizrakstības,vai vēl nez kas. Moš katrs users tagad ierakstīs šajā topikā to, ka viņš nav izdarijis to ko iepriekš bija rakstijis, ka plāno darīt,cilvēks ir ieguldijis lielu naudu un darbu un ir interesanti katru reizi ienākot šajā topikā neviss kā lielākajai daļai kas šeit piesienās,bet paši atjauno savu topiku katru dienu ar to kādu spuldzīti nomainijis,vai eļļu ielējis. Vienkārši beidziet noskaust un priecājieties par to ka kāds ko tādu dara LV.
PS: topiks super,gaidu kad uzliksi pneimopiekari
PS: topiks super,gaidu kad uzliksi pneimopiekari
Nesaprotu par ko cepjas... Katrs dara ka grib. Un no ka pneimo piekare....
Es ne par pareizrakstību :) Bet gan par to, ka domu grūti noķert dažreiz, ko raksta.. it kā līdz galam nepasaka. Topiks prīmā un auto arī!
No motora darbiem gribetos ieraudzit daudz bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …